K U R S S I T

Maija Gracen Tunnejooga®-nimen alla kulkevat verkkokurssit ovat vastaus jos haluat päästä jälleen yhteyteen omaan kehoosi ja tutustua joogan pehmeään ja tasapainoiseen maailmaan, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita. Saat edetä ja kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla.  Opit myös, miten suolisto ja ruuansulatus hyötyvät joogasta, miten voit rauhoittaa hermostoasi ja tasapainottaa kehon mahdollisia puolieroja.

Tunnejooga®-verkkokurssien aiheet lisääntyvät jatkuvasti; monipuolista täsmähoitoa joogalla juuri sinun kehosi haasteisiin!

Nyt voit ostaa Tunnejooga -kurssin myös lahjaksi! Tutustu lisää täältä.

7 päivän aamujoogat NYT kesäalessa 19,90€ (norm. 24,90€)

Tämä “7 päivän aamujoogat”-minikurssi tuo aamurutiiniisi uutta intoa ja iloa. Liikkeistä löytyy jotain jokaiselle, sillä jokainen harjoitus on teemaltaan erilainen. Harjoitukset ovat 10-20min pituisia.

Tutustu kurssiin täältä

7 päivän aamujoogat SARJA 2 NYT 19,90€ (norm. 24,90€)

Upouusi sarja nyt “7 päivän aamujoogat sarja 2”-minikurssi on saatavilla! Se tuo aamurutiiniisi uutta intoa ja iloa. Liikkeistä löytyy jotain jokaiselle, sillä jokainen harjoitus on teemaltaan erilainen. Harjoitukset ovat 15-22min pituisia.

Tutustu kurssiin täältä

Tunnejoogan STARTTIHAASTE

Nappaa tästä itsellesi 7kpl super suosittuja lyhyitä 10min joogaharjoituksia! Nämä sopivat vaikka taukojumpaksi työpaikalle, aamujoogaksi tai palauttavaksi harjoitukseksi kovemman liikuntasuorituksen jälkeen! Kaikki harjoitukset tehdään seisten.

Tustustu kurssiin täältä

Aineenvaihduntajooga - Tärkeät tukilihakset

5 viikon aineenvaihduntaa stimuloiva verkkokurssi. Harjoitukset ovat erityisesti aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa parantavia, keskivartaloa vahvistavia, liikkuvuutta lisääviä ja hermostoa rauhoittavia!

Tutustu kurssiin täältä

Tunnejooga® Terve Selkä

Jos etsit monipuolisia, lempeitä mutta tehokkaita, ammattitaidolla ohjattuja joogaharjoituksia selän hyvinvoinnin tukemisesksi ja parantamiseksi, tämä on oikea kurssi sinulle! 

Tämä 28 harjoituksen kurssi ei jätä kylmäksi ja on upea vaihtoehto tuki-ja liikuntaelintensairauksien ehkäisyyn. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta!

Tutustu kurssiin täältä

Aineenvaihduntajooga

6 viikon aineenvaihduntaa stimuloiva verkkokurssi. Harjoitukset ovat erityisesti aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa parantavia, liikkuvuutta lisääviä ja hermostoa rauhoittavia!

Tutustu kurssiin täältä

Matka kehoon ja tunteisiin YIN-joogakurssi

Kehomme on kokonaisvaltainen järjestelmä ja tästä järjestelmästä on mahdotonta sulkea pois esimerkiksi tunteiden ja ajatusten vaikutus fyysiseen kehoon ja sen toimintaan.

Kurssilla tutustumme kehomme pää-meridiaaneihin ja lähdemme kohtaamaan myös tunnepuolen-asioita jokaisen harjoituksen yhteydessä. 

Tutustu kurssiin täältä

KelpaamoJooga®

Oletko toivonut salaa, että joskus jooga olisi myös sinun kehollesi mahdollinen liikuntamuoto?

Toiveesi on kuultu! Jooga kuuluu kaikille kehoille! KelpaamoJooga on hiottu sopimaan kehon haastavat mittasuhteet huomioiden, ihan kaikille. Joogat ovat eri mittaisia ja voit aloittaa ihan rauhassa. Vaikeisiin liikkeisiin ja asentoihin saat eri variaatioita tai apuvälineet.

Tutustu kurssiin täältä

KelpaamoJooga® osa 2

Jooga on kaikille kehoille! KelpaamoJooga konsepti sai jatkoa. Nämä harjoitukset ovat kehoa elvyttäviä, keskivartalon syviä lihaksia vahvistavia ja kehin aineenvaihduntaa herättäviä.

Tutustu kurssiin täältä

7 päivän iltajoogat -minikurssi

Tämä “7 päivän iltajoogat”-minikurssi tuo arkeesi sitä pitkään kaivattua iltarutiinia, joka valmista kehosi ja mielesi lepoon. Rauhoittavat harjoitukset antavat hermostolle ja mielelle tilaa palautua ja elpyä.

Harjoitukset ovat pituudeltaan 13 - 28 minuuttia.

Tutustu kurssiin täältä

Tuolijooga minikurssi

Aloita liikkuminen lempeästi. Ota tämän mini-kurssin kolme harjoitusta mukaan arkeesi, pienikin askel liikkumattomuudesta pois on iso sijoitus hyvinvointiisi!

Tutustu kurssiin täältä

YKSITTÄISET  VERKKOTUNNIT JA MEDITAATIOT

Tästä alta pääset tutustumaan yksittäisiin tunteihin sekä meditaatioihin. Huomioi, että osa näistä löytyy myös kurssien sisältä mutta tämä on mainittu kyseisen tunnin kohdalla.

Tutustu yksittäisiin tunteihin ja meditaatioihin

Minusta

Olen huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua, syödä, levätä ja viettää arkea. Tunnejooga®-kurssit syntyivät tarpeesta tuoda jooga mahdollisimman monelle ihmiselle mahdolliseksi liikuntamuodoksi. Liikunta kuuluu kaikille, niin myös jooga voi kuulua kaikille!

Asiakkaani ovat kertoneet mm joogan ja elämäntapamuutosten suotuisista vaikutuksista kehossaan;, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä.

Tämän tyyppiselle liikkumiselle, omaan kehoon tutustumiselle ja itsensä uudelleen löytämiselle on selvä kysyntä. Elämä todella voi olla juuri sellaista, jota olet toivonut. Otetaan ensimmäiset askeleet kohti parempaa hyvinvointia yhdessä! Olen tukenasi.

Lämmöllä,

Maija

”Olen nyt tehnyt koko 6 viikon ohjelman (en ihan jokaista harjoitusta) ja voin vakuuttaa, että tämä on ammattitaidolla koostettu ja ohjattu satsi. Helppoja, vähän vaikeampia, vaihtoehtoisia, istuen, maaten, seisten, tyynyjä tai bolstereita yms tarpeen mukaan apuna käyttäen. Olen testaillut monia joogamuotoja (ja vastaavia liikuntamuotoja) ja ohjaajia. Nyt täytyy antaa Maija Gracelle täydet pisteet. Ihanan lämmin ote asiaan, rauha tehdä liikkeet, edetä liikkeestä toiseen. Ja sitten vielä se, että nämä säilyvät itselläni vielä jatkossakin, ettei tarvitse täältä maalta lähteä kaupunkeihin. Vaan vaikka pihalla tekisi.” - Aineenvaihdunta jooga- kurssilainen Kirsi

"Tein äsken ensimmäisen harjoituksen (Keho on ystäväni), ja taitaa olla parhaiten koskaan käyttämäni ePassi-raha tässä. Tunnin ajan virtasi toinen toistaan tarkempia havaintoja kehon jumipaikoista ja samalla tuli jo nippu avaimia niiden avaamiseen. Ihana startti! 🥰" - KelpaamoJooga osa 1 kurssilainen

"huh huh mikä harjoitus 😳 olo oli ärtynyt, rauhaton, jopa kiukkuinen alussa. jossain vaiheessa harjoitusta olo muuttui iloiseksi, rauhalliseksi ja tyytyväiseksi. noin tunnin kohdalla alkoi tuntua oksettavaa olo, ahdistavaa oloa henkisesti, jouduin keskeyttää harjoituksen ja itkin. kun kykenin jatkamaan olo pikku hiljaa rauhottui ja nyt on tyyni olo. Kiitos ♥️" - Matka kehoon ja tunteisiin YIN jooga kurssilainen