Ei ole sattumaa, että olet juuri tässä nyt, tämä viesti edessäsi. Kuulitko kutsun palata itseesi? Löytämään jotain, mikä on kadonnut matkasi varrella?

 

Käyttöösi annettu elämä on arvokkainta aikaa. Se on tarkoitettu elettäväksi muistaen myös OMAT tarpeet, toiveet ja haaveet. Oletko unohtanut itsesi? 

 

Tämä Tunnejooga® korttipakka kutsuu sinua lempeästi mutta päättäväisesti sitoutumaan itseesi seuraavan 365 päivän ajan. Kyllä, löytämään jokaisesta päivästä pieni hetki, jolloin olet olemassa ja läsnä vain itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi. Oman kehon ja sielun viestejä on vaikea kuulla, tiedostaa ja toteuttaa, ellei anna itselle aikaa ja tilaa. Kun arjen kiireet vie mennessään  on helppoa tarttua uskomukseen, että arvomme naisina on mitattavissa sillä kaikella mitä teemme MUIDEN hyväksi. Naisen keho kuiskaa hiljaa….. kunnes se alkaa huutaa “Entä minä?! Milloin on minun hetkeni?!”.

 

Tule siis matkalle mukaan SINUN aikaan, SINUN elämään, SINUN voimaan, SINUN naiseuteen, SINUN iloon!

Tilaa korttipakka

TÄMÄ ON MYÖS UPEA LAHJAIDEA NAISELLE JOKA KAIPAA TUKEA JA LEMPEÄÄ OHJAUSTA OMAAN ELÄMÄÄNSÄ!

Korttipakka hintaan 39€ plus postitus 6€.

Tunnejooga® kortit kutsuvat yksinkertaisiin jooga-asanoihin kehosi terveyden ja liikkuvuuden tueksi, lyhyisiin ja helppoihinn meditaatiohetkiin, tehtäviin jotka tukevat omassa arjessa jaksamista ja hetkiin tunteiden upeassa maailmassa ja myös hetkiin tärkeiden kysymysten äärellä. 

 

Tämä pakka täyttää elämäsi naisenergialla joka tukee sinua tällä vuoden matkalla. Parhaassa tapauksessa matka avaa sinulle uusia polkuja, näkökulmia ja mahdollisuuksia omassa elämässäsi. Vastaatko kehosi ja sielusi kutsuun?

 

Pakka sisältää 52 korttia ja ohjeita korttien erilaisiin käyttötapoihin.

Tunnejooga® kortit ovat luoneet Maija Grace ja Nina Heino. 

Tilaa korttipakka täältä