Maija Grace terveysanalyysi ja henkilökohtainen valmennus samassa paketissa!

 

Terveysanalyysin avulla autan sinua selvittämään hyvinvointiisi liittyvät haasteet kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon elämäsi eri osa-alueet, voimavarasi ja tarpeesi. Olemme niin valtavan hieno kokonaisuus, että pelkkien kehollisten oireiden tuijottaminen jättää useinkin paljon tärkeitä asioita näkemättä. Pidän erityisen tärkeänä sitä, että tulet kuulluksi vastaanotollani ja sukellamme niin syvälle pinnallisten oireiden alle, kuin sinusta tuntuu hyvältä. Etsin kanssasi juuri omaan tilanteeseesi sopivia ratkaisuja, myös jo mahdollisesti pitkään olleisiin vaivoihin. 

Usein asiakkaani kipuilevat erityisesti suolisto- ja vatsaongelmien, stressitilojen ja uupumuksen kanssa. Voin myös olla avuksi elämäntapamuutoksessa ja koen että asiakkaani ovat hyötyneet valtavasti myös omista kokemuksistani ja opeistani uupumuksen ja traumankäsittelyn alueilla.

Olen jo vuodesta 2015 lähtien kartoittanut asiakkaiden hyvinvointiin liittyviä haasteita Bio-Scan laitteella ( www.ihtbio.com ). Laitteen avulla kehon läpi ajetaan analyysissä kevyt sähkövirta akupunktiopisteitä hyväksi käyttäen. Hyvinvoiva keho johtaa sähköä tietynlaisella taajuudella, kun taas stressantunut ja uupunut keho johtaa sähköä heikentyneellä taajuudella tai voimakkaasti "ylikierroksella" menevällä taajuudella. On tärkeää osata käyttää akupisteitä oikein ja ymmärtää miten laitteen antamia mittaustuloksia tulee tulkita. Tämän tärkeän perusmittauksen avulla saan ymmärrystä siitä, missä menet tällä hetkellä ja pystyn auttamaan sinua näkemään myös syvemmälle itseesi ja tilanteeseesi.

Kun tulet noin 90 minuuttia kestävään terveysanalyysiin, saat:

* Kokonaisvaltaisen kartoituksen voinnistasi tällä hetkellä; mm suoliston, hermoston ja hormonitoiminnan tilanteesta. Keskustelemme elämäntilanteestasi kokonaisvaltaisesti. Minun on tärkeä kuulla myös oma kokemuksesi kokonaisuudesta

* Kartoitan tarvittaessa ruoka-aineet, jotka tällä hetkellä aiheuttavat elimistössäsi stressitilaa

* Tarkistan vitamiini- hivenaine- neste- ja proteiinitasos

* Käymme läpi eri ravintolisiin liittyviä kysymyksiä ja kartoitamme niiden tarvetta

* Analyysin lopuksi saat hoidon laitteella tämän hetken tarpeen mukaan (esim. hermostoa rauhoittava laitteella tai biodynaamista kraniosakraalihoitoa)

* Saat kaikki tuloksesi mukaan ja käymme ne läpi vielä vastaanoton päätteeksi

"Kuka tahansa voi löytää siarauden. Terveyden löytämiseen tarvitaan neroutta." A.T. Still

 

Maija Grace terveysanalyysin hinta on 145e Sauvossa ja 155e Hämeenlinnassa ja muilla paikkakunnilla erikseen sovittuna 

Kysy lisää [email protected] tai puh. 045-6777816

Biodynaaminen kraniosakraalihoito

Tässä hoidossa tehtävänäni terapeuttina on kuunnella ja tukea synnynnäistä terveyttäsi. Biodynaamisen kraniosakraalihoidon perustavaa laatua oleva ymmärrys on se, että terveys on aina läsnä tässä hetkessä, eikä se ole koskaan poissa. Kehomme pyrkiikin joka hetki tasapainoon. Se toimii parhaaksemme kaikissa olosuhteissa, yrittäen minimoida stressin ja toimintahäiriöiden vaikutusta mahdollisimman tehokkaasti. Tässä hoidossa voimme tukea tätä prosessia ja vapauttaa kehosta paljon sellaista, joka kuormittaa ja uuvuttaa tai aiheuttaa kipuja ja kolotuksia.

Noin 60min kestävän hoidon aikana käyn läpi kehoa erilaisilla käsiotteilla, tukien ja kannatellen samanaikaisesti mitä tahansa läsnä olevia kiputiloja, stressiä, toimintahäiriöitä, traumoja ja sairauksia. Kannattelen sinua ja kehoasi jotta se voi orientoitua kohti terveyttä ja eheyttä. Siten mahdollistamme puhdistavan ja korjaavan sisältäpäin tulevan prosessin syntymisen.

Kokeile hoitoa esimerkiksi stressiin, uupumukseen, autonomisen hermoston ylikierrostilaan, kipuihin ja vammoihin, päänsärkyihin ja migreeniin, stressivatsaoireisiin tai traumaperäiseen stressihäiriöön. Ole rohkeasti yhteydessä <3

"Keho on elävä, hengittävä ja dynaaminen organismi, jonka saatavilla on kaikki toimintaansa tarvitsemansa lähteet.  Toimi yhteistyössä sen kanssa saavuttaaksesi fysiologisen tasapainon kehon omia mekanismeja hyödyntäen". Dr Rollin Becker

Biodynaamisen kraniosakraalihoidon hinta on 80 euroa (60min).

Teen hoitoja tällä hetkellä Sauvossa. Kysy lisää [email protected] tai 045-6777816

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

”Elän ruuhkavuosia ja olen tällä hetkellä tilanteessa, jossa keho jumittaa ja on vaikeaa rentoutua. Yöunet eivät ole palauttavia ja olen jonkin verran stressaantunut. 

Maijan hoidossa koin syvän rentoutumisen tunteen. Keho ikäänkuin asettui oikeaan asentoon hoidon aikana ja hoidon jälkeen tuntui kuin olisin ollut hetken syvässä unessa. Olo oli todella rentoutunut. Voin lämpimästi suositella Maijan kraniosakraalihoitoa <3”

Heli

"Kraniohoito on avannut minulle uusia ovia hyvinvointiin, ja antanut avaimia elämänhallintaan. Olen kokenut kranion lempeänä, positiivisena ja kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa tasapainottavana sekä varsin eheyttävänä hoitona.

Välillä tuntemukseni ovat olleet yllättävänkin vahvoja, niin henkisesti kuin fyysisestikin.  Koen saaneeni apuja myös fyysisiin "kremppoihini".
 
Kraniohoidon jälkeen olo tuntuu hyvältä ja seesteiseltä, ikään kuin keho ja mieli olisivat kokonaisvaltaisesti paremmin järjestyksessä kuin ennen hoitoa. Vahva ja lämmin suositus."