Maija Grace terveysanalyysi ja henkilökohtainen valmennus samassa paketissa!

 

Terveysanalyysin avulla autan sinua selvittämään hyvinvointiisi liittyvät haasteet kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon elämäsi eri osa-alueet, voimavarasi ja tarpeesi. Olemme niin valtavan hieno kokonaisuus, että pelkkien kehollisten oireiden tuijottaminen jättää useinkin paljon tärkeitä asioita näkemättä. Pidän erityisen tärkeänä sitä, että tulet kuulluksi vastaanotollani ja sukellamme niin syvälle pinnallisten oireiden alle, kuin sinusta tuntuu hyvältä. Etsin kanssasi juuri omaan tilanteeseesi sopivia ratkaisuja, myös jo mahdollisesti pitkään olleisiin vaivoihin. 

Usein asiakkaani kipuilevat erityisesti suolisto- ja vatsaongelmien, stressitilojen ja uupumuksen kanssa. Voin myös olla avuksi elämäntapamuutoksessa ja koen että asiakkaani ovat hyötyneet valtavasti myös omista kokemuksistani ja opeistani uupumuksen ja traumankäsittelyn alueilla.

Olen jo vuodesta 2015 lähtien kartoittanut asiakkaiden hyvinvointiin liittyviä haasteita Bio-Scan laitteella ( www.ihtbio.com ). Laitteen avulla kehon läpi ajetaan analyysissä kevyt sähkövirta akupunktiopisteitä hyväksi käyttäen. Hyvinvoiva keho johtaa sähköä tietynlaisella taajuudella, kun taas stressantunut ja uupunut keho johtaa sähköä heikentyneellä taajuudella tai voimakkaasti "ylikierroksella" menevällä taajuudella. On tärkeää osata käyttää akupisteitä oikein ja ymmärtää miten laitteen antamia mittaustuloksia tulee tulkita. Tämän tärkeän perusmittauksen avulla saan ymmärrystä siitä, missä menet tällä hetkellä ja pystyn auttamaan sinua näkemään myös syvemmälle itseesi ja tilanteeseesi.

Kun tulet noin 90 minuuttia kestävään terveysanalyysiin, saat:

* Kokonaisvaltaisen kartoituksen voinnistasi tällä hetkellä; mm suoliston, hermoston ja hormonitoiminnan tilanteesta. Keskustelemme elämäntilanteestasi kokonaisvaltaisesti. Minun on tärkeä kuulla myös oma kokemuksesi kokonaisuudesta

* Kartoitan tarvittaessa ruoka-aineet, jotka tällä hetkellä aiheuttavat elimistössäsi stressitilaa

* Tarkistan vitamiini- hivenaine- neste- ja proteiinitasos

* Käymme läpi eri ravintolisiin liittyviä kysymyksiä ja kartoitamme niiden tarvetta

* Analyysin lopuksi saat hoidon laitteella tämän hetken tarpeen mukaan (esim. hermostoa rauhoittava laitteella tai biodynaamista kraniosakraalihoitoa)

* Saat kaikki tuloksesi mukaan ja käymme ne läpi vielä vastaanoton päätteeksi

"Kuka tahansa voi löytää siarauden. Terveyden löytämiseen tarvitaan neroutta." A.T. Still

 

Maija Grace terveysanalyysin hinta on 145e 

Kysy lisää [email protected] tai puh. 045-6777816

Biodynaaminen kraniosakraalihoito

Kranio-sakraalialue koostuu lihaksista, luista, nesteistä ja kalvoista, hermostosta ja rauhasista mm pään ja ristiluun alueella. Hoito tehdään hoitopöydällä maaten, vaatetus päällä.

Kehomme joutuu kokemaan ajan saatossa erilaisia vaikeitakin altistuksia kuten huonot elintavat, vammat ja vauriot, tunnelukot ja stressi, traumahistoria, mahdollinen traumaperäinen stressireaktio.

Tässä hoidossa tehtävänäni terapeuttina on kuunnella ja tukea synnynnäistä terveyttäsi. Hoidon aikana keho voi turvallisesti purkaa jännitystiloja, vinoumia ja epätasapainoisuutta. Yhtenä monista kehoterapioista, biodynaamisen kraniosakraalihoidon perustavaa laatua oleva ymmärrys on se, että terveys on aina läsnä tässä hetkessä, eikä se ole koskaan poissa. Kehomme pyrkiikin joka hetki tasapainoon. Se toimii parhaaksemme kaikissa olosuhteissa, yrittäen minimoida stressin ja toimintahäiriöiden vaikutusta mahdollisimman tehokkaasti. Tässä hoidossa voimme tukea tätä prosessia ja vapauttaa kehosta paljon sellaista, joka kuormittaa ja uuvuttaa tai aiheuttaa kipuja ja kolotuksia.

Noin 60min kestävän hoidon aikana käyn läpi kehoa erilaisilla käsiotteilla, tukien ja kannatellen samanaikaisesti mitä tahansa läsnä olevia kiputiloja, stressiä, toimintahäiriöitä, traumoja ja sairauksia. Kannattelen sinua ja kehoasi jotta se voi orientoitua kohti terveyttä ja eheyttä. Siten mahdollistamme puhdistavan ja korjaavan sisältäpäin tulevan prosessin syntymisen.

Kokeile hoitoa esimerkiksi stressiin ja unettomuuteen, selkä- niska ja päänsärkyihin, migreeniin, uupumukseen ja ylikuormitustilaan, autonomisen hermoston ylikierrostilaan, kipuihin ja vammoihin, paniikkihäiriöön ja ahdistukseen, stressivatsaoireisiin tai traumaperäiseen stressihäiriöön. Vaikeiden synnytysten jälkeen voin hoitaa ja tukea sekä äitiä että lasta erilaisten haasteiden kanssa (jumitukset, kielijänteen kireydet, synnytyksen jälkeinen jännitys äidin kehossa).

Ole rohkeasti yhteydessä!

Biodynaamisen kraniosakraalihoidon hinta on 80 euroa (60min). Pienet lapset 60e (noin 30min). Alaikäiset tulevat hoitoon aikuisen kanssa.

Teen hoitoja tällä hetkellä Sauvossa ja Hämeenlinnassa. Kysy lisää [email protected] tai 045-6777816

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

”Elän ruuhkavuosia ja olen tällä hetkellä tilanteessa, jossa keho jumittaa ja on vaikeaa rentoutua. Yöunet eivät ole palauttavia ja olen jonkin verran stressaantunut. 

Maijan hoidossa koin syvän rentoutumisen tunteen. Keho ikäänkuin asettui oikeaan asentoon hoidon aikana ja hoidon jälkeen tuntui kuin olisin ollut hetken syvässä unessa. Olo oli todella rentoutunut. Voin lämpimästi suositella Maijan kraniosakraalihoitoa <3”

Heli

"Kraniohoito on avannut minulle uusia ovia hyvinvointiin, ja antanut avaimia elämänhallintaan. Olen kokenut kranion lempeänä, positiivisena ja kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa tasapainottavana sekä varsin eheyttävänä hoitona.

Välillä tuntemukseni ovat olleet yllättävänkin vahvoja, niin henkisesti kuin fyysisestikin.  Koen saaneeni apuja myös fyysisiin "kremppoihini".
 
Kraniohoidon jälkeen olo tuntuu hyvältä ja seesteiseltä, ikään kuin keho ja mieli olisivat kokonaisvaltaisesti paremmin järjestyksessä kuin ennen hoitoa. Vahva ja lämmin suositus."

           

Sukupolvien yli kulkevat taakat - vapaudu tiedostamalla äiti- ja isähaavasi!

"Kuka minä olen?"

RETRIITTISARJA 

  Äiti- ja isähaava ovat   varhaiseen   kiintymyssuhteeseen liittyviä   traumoja, jotka voivat    aiheuttaa ihmisessä paljon kipukohtia, hämmennystä ja epämääräisyyttä sekä ajatus- että    tunnemaailmassa. Pahimmassa tapauksessa lapsena olemme oppineet juuritasolla uskomuksia ettemme olisi  rakastettuja tai arvokkaita. Syviä,  kipeitä haavoja kannetaan aikuisuuteen ja ne aiheuttavat erilaisia, usein aikuisiässä jo  haitallisiksi koettuja selvitymiseen liittyviä käytösmalleja. Kun ymmärrämme, että olemme osa pidempää ketjua, ja että myös vanhempamme ja esivanhempamme ovat toimineet omien saatujen malliensa mukaisesti, voimme ymmärtää itseämme, elämäämme ja tapojamme reagoida paremmin. 

Voimme tiedostamisen kautta alkaa muuttaa usein jo monien sukupolvien kautta tulleita haitallisia toimintatapoja, vapauttaen edesmenneitä ja tulevia sukupolvia. 

 3 osaisessa retriittisarjassa aloitamme äitihaavan tunnistamisella ja harjoituksilla, joilla  voimme lähteä vapauttamaan epäterveet sidokset,  jotka usein haittaavat omassa arjessa ja ihmissuhteissa parhaalla mahdollisella tavalla  toimimisen.

 Lapsuudessa opitut käytösmallit ovat auttaneet meitä selviytymään vaikeissakin olosuhteissa.  Olemme voineet esimerkiksi kokea laiminlyöntiä, hylätyksi tulemista,   torjuntaa, tunteiden torjuntaa, läheisyyden puutetta, liian suuria vaatimuksia, henkistä tai fyysistä väkivaltaa tai  välinpitämättömyyttä. Sukupolvien ketjujen kautta tulleet käytösmallit voivat olla myös haitallisia omassa elämässämme. Ne eivät palvele nykyisissä ihmissuhteissamme eikä arjessa. Tuomme ihmissuhteisiin usein tietämättämme lapsuudessa koettuja haavojamme ja niihin  liittyviä käytösmalleja toivoen, että nämä haavat eheytyisivät. Kuitenkin ainoa tapa eheytyä on nähdä näiden haavojen juurisyyt.

 Tässä retriittisarjassa tunnistamme, kohtaamme ja eheytämme yhdessä turvallisesti  kannatellussa ympäristössä äiti - ja isähaavojamme ja tutkimme sukupolvien ketjuja. Annamme myös työkaluja harjoitteluun  kotona.

 Osa 1 - Pe 26.7.2024  Äitihaava 

 Osa 2 - La 16.11.2024 Isähaava 

 Osa 3 - TULOSSA 2025! Kuka minä olen.

 Retriittiosat tulee käydä edellämainitussa järjestyksessä.

 Päivä ohjaavat ja kannattelevat Tunnejoogan - äiti Maija Grace  (www.tunnejooga.fi/maijagrace) ja Kristallin Kosketuksen Sari Pihkanen (facebook Kristallin  Kosketus). Sari on pitkän linjan regressioterapeutti ja monipuolinen energiatyöskentelijä.

 Yhden päivän hinta on 129€ (sis alv 24%).

 Paikka: Järvenkylän puutarhakaupan yläkerran sali, Timperintie 5, 21570 Sauvo

 Klo 10-18

 Päivään sisältyy joogaa (aiempaa kokemusta ei tarvita), erilaisia harjoituksia, jakamista ja  hiljaisuutta ja meditaatiota.

 Sitoutumalla tähän retriittisarjaan ja saatuihin harjoituksiin, annat itsellesi vapautumisen ja tiedostamisen lahjan. Takaamme, että elämäsi muuttuu.

 Mukaan tarvitset omat eväät, joogamaton, peiton, tyynyn ja mahdollisesti pehmolelun,  lapsuuskuvan joka puhuttelee, vesipullon, muistiinpanovälineet. Tarjoamme teetä ja kahvia.

 Sitova ilmoittautuminen [email protected] 

 Maksu 7pv ennen retriittipäivää. Maksua ei palauteta mutta voit siirtää paikkasi toiselle  henkilölle tai seuraavalle vastaavalle retriittipäivälle.