Y K S I T T Ä I S E T  V E R K K O T U N N I T

Tästä alta löydät yksittäisiä tunteja. Huomioi, että osa näistä löytyy myös kurssien sisältä mutta tämä on mainittu kyseisen tunnin kohdalla

Myös yksittäistunnit näkyvät puhelimella Kajabi sovelluksessa sekä pääset niihin myös koneelta helposti!

Hengittäen rauhaa ja tilaa kehoon 

(HUOM! Tämä harjoitus löytyy YIN-kurssilta! www.tunnejooga.fi/yinjooga)

Voit tehdä hengitystä elvyttävän ja keuhkoja avaavan osion ( 23min) tai koko harjoituksen joogaliikkeineen (noin 55min). 

Harjoitus sisältää myös hengityksellä tehdyn vatsalihasliikkeen! 

Videon äänimaailma on eläväinen. Tuuli humisee lehtipuissa ja linnut laulavat taustalla. 

Ota tarvittaessa mukaan harjoitukseen joogabolsteri/ koroke istuinluiden alle kuten rullattu pyyhe. 

 

HINTA 8.90€

Osta tunti

65 min Jooga KOKO KEHOLLE

sisältäen meri- ja merilintuäänet

 

(HUOM! Tämä harjoitus löytyy 4 harjoituksen minikurssilta!  www.tunnejooga.fi/minikurssi)

Hinta 8.90€

Osta tunti

65 min YIN-joogaharjoitus

(HUOM! Tämä harjoitus löytyy Joogaa aineenvaihdunnalle - kurssilta www.tunnejooga.fi/aineenvaihduntajooga)

 

Ota mukaan joogabolsteri tai iso tyyny, voit laittaa rauhallista musiikkia soimaan jos tuntuu aluksi vaikealta olla hiljaisuudessa. Lisätyyny (pieni) tai pehmuste voi olla myös tarpeellinen.

 

HINTA 8.90€

Osta tunti

85 min Taso 2 Jooga

(HUOM! Tämä harjoitus löytyy Joogaa aineenvaihdunnalle - kurssilta www.tunnejooga.fi/aineenvaihduntajooga)

Haastavampaa harjoitusta kaipaavalle! 

Teemme seisten voimaliikkeitä ja kehonhallintaliikkeitä, tee aina omien rajojen mukaan ja pidä taukoja tarvittaessa.

 

HINTA 8.90€

Osta tunti

70 min VAGUSHERMO / PSOASLIHAS - jooga (sis.infovideon!)

12.90€

(HUOM! Tämä harjoitus löytyy bonuksena pidemmältä YIN-joogakurssilta www.tunnejooga.fi/yinjooga)

Vagus hermo (kiertäjähermo) kulkee korvan, kaulan, ruokatorven ja vatsalaukun kautta suolistoon asti ja siksi vaikuttaa merkittävästi esim. meidän ruuansulatukseen.Se on parasympattisen eli rauhoittavan hermoston tärkein hermo joka aktivoituu normaalisti unen ja rentoutumisen aikana. Se säätelee mm sydämen, suoliston ja hengityksen toimintaa.

Tarvitset jooga-bolsterin (tai vastaavan; esim. rullatun tukevan peiton tai ison, tukevan tyynyn) ja mahdollisesti 1-2 pienempää tukevaa tyynyä.

Osta tunti

M E D I T A A T I O T

Myötätuntoa keholleni 18 min

Palaa omaan kehoon.

Osta meditaatio

KIITOLLISUUS 20 min

Tämä meditaatio on hyvä tehdä esimerkiksi ennen nukkumaan menoa.

Osta meditaatio

Rentoutusmeditaatio 22 min

Tämä meditaatio on hyvä tehdä esimerkiksi ennen nukkumaan menoa.

Osta meditaatio

Hei, olen Maija Grace

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

”Olen nyt tehnyt koko 6 viikon ohjelman (en ihan jokaista harjoitusta) ja voin vakuuttaa, että tämä on ammattitaidolla koostettu ja ohjattu satsi. Helppoja, vähän vaikeampia, vaihtoehtoisia, istuen, maaten, seisten, tyynyjä tai bolstereita yms tarpeen mukaan apuna käyttäen. Olen testaillut monia joogamuotoja (ja vastaavia liikuntamuotoja) ja ohjaajia. Nyt täytyy antaa Maija Gracelle täydet pisteet. Ihanan lämmin ote asiaan, rauha tehdä liikkeet, edetä liikkeestä toiseen. Ja sitten vielä se, että nämä säilyvät itselläni vielä jatkossakin, ettei tarvitse täältä maalta lähteä kaupunkeihin. Vaan vaikka pihalla tekisi.” - Aineenvaihdunta jooga- kurssilainen Kirsi

”Maijan jooga on se hetki viikossa, jolloin viimeistään voi ottaa aikaa vain itselle ja Maijan sanoin: heittää pois turhat ajatukset, ottaa tilalle uusia raikkaita. Monipuoliset joogamuodot, mieli lepää ja kroppa virkistyy, vaikka ei aina taipuisi tai venyisi kuin juuri sillä hetkellä itselle tarvittavan verran."

-Marketta

”Olen käynyt Maijan joogassa kohta vuoden enkä haluaisi ikinä enää siitä luopua. Joka viikkoinen jooga tunti auttaa jumittavaa kehoani rentoutumaan ja mieltäni rauhoittumaan. Se aika viikosta on mun omaa aikaa.

Lisäksi jooga auttaa minulla aineenvaihduntaan ja suoliston toimintaan erittäin hyvin. Eräänkin joogan jälkeisenä aamuna vatsani toimi kolme kertaa!

Maija on ihana persoona ja hänellä on paljon tietoa hyvinvoinnista, jota jakaa auliisti meille tunneilla. Hän osaa myös ottaa kaikki joogailijat huomioon yksilöinä ja auttaa jokaista miten kukakin apua tarvitsee.

Tunneille on niin mukavaa aina mennä." - Heli