Tilausehdot

Tilaaminen

Verkkokurssit tilataan tunnejooga.fi -verkkokaupasta osoitteessa tunnejooga.fi. Myyjänä toimii Wellness Maija Grace (y-tunnus 1968910-0). Kurssiemme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili tunnejooga.fi-kurssialustalle. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokursseille. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käymiseen.

Kurssit jäävät sinulle omaan käyttöön niin kauan kun itse yritys on pystyssä.

Kun ostat meiltä tuotteen hyväksyt automaattisesti, että sinut lisätään sähköpostilistalemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä kurssista sekä muista Tunnejoogaan liittyvistä palveluista ja sisällöstä. Voit ostosi jälkeen poistua listalta jos haluat.

Toimittaminen

Tilauksen j√§lkeen asiakas saa s√§hk√∂postin, joka sis√§lt√§√§ k√§ytt√§j√§tunnuksen (s√§hk√∂postisi) ja salasanan, joiden avulla asiakas voi kirjautua sivustolle ja p√§√§see k√§siksi kurssimateriaaleihin. Mik√§li asiakas ei saa s√§hk√∂postia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, h√§n voi asettaa itselleen uuden salasanan heti tilauksen j√§lkeen¬†t√§√§lt√§¬†painamalla "Unohditko salasanasi?" ja p√§√§st√§ saman tien kirjautumaan kurssille tai pyyt√§√§ kirjautumistietojen uusintal√§hetyst√§ osoitteesta¬†[email protected].

Maksutavat

Palvelun maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortit, verkkopankkimaksut, mobiilimaksut sekä liikuntasetelien verkkomaksut. Maksun välittäjänä toimii Paytrail, eikä palveluntarjoaja saa tai tallenna tietoja maksutapahtumasta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa tuotteisiin. Vaihtoa tai palautusta varten asiakkaan tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen info@tunnejooga.fi. Palautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle ja ei aiheuta lisäkuluja asiakkaalle.

Huom. rahojen palautus¬†ei koske liikuntaetuja, koska niit√§ ei lain mukaan saa vaihtaa rahaksi. Ota t√§ss√§ tapauksessa yhteytt√§¬†[email protected]¬†ja l√∂ydet√§√§n yhdess√§ tyytyv√§inen ratkaisu.

Tietosuoja

Tilaamalla tuotteita tunnejooga.fi:stä asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.