Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 20 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti myös mukana ruokavalion korjaukset, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.
 

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa ja biodynaamisessa kraniosakraalikoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Olen huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua, syödä, levätä ja viettää arkea. Tunnejooga-kurssit syntyivät tarpeesta tuoda jooga mahdollisimman monelle ihmiselle mahdolliseksi liikuntamuodoksi. Liikunta kuuluu kaikille, niin myös jooga voi kuulua kaikille!

Asiakkaani ovat kertoneet mm joogan ja elämänmuutosten suotuisista vaikutuksista kehossaan;, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä. 

Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös jooga-yksityistunteja ja erilaisille ryhmille / TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti. Saan palautetta asiakkaiden tarpeista ja räätälöin uusia kursseja palautteiden mukaisesti. Ole siis rohkeasti yhteydessä!

Tämän tyyppiselle liikkumiselle, omaan kehoon tutustumiselle ja itsensä uudelleen löytämiselle on selvä kysyntä. Elämä todella voi olla juuri sellaista, jota olet toivonut. Otetaan ensimmäiset askeleet kohti parempaa hyvinvointia yhdessä! Olen tukenasi.

Lämmöllä Maija

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

Tilaa 3 liikkeen sarja ja liity sähköpostilistalle!

Sähköpostilistalla saat aina parhaimmat edut ja kuulet uusista kursseista ensimmäisten joukossa!