Käyttöehdot

 

Kurssit jäävät sinulle omaan käyttöön niin kauan kun itse yritys on pystyssä.

 

Tunnejoogalla on voimassa lainsäääteinen 14 päivän tyytyväisyystakuu. 

Haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen – siksi tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos koet, että kurssi ei tuntunutkaan omalta, saat rahasi takaisin – kyselemättä. 

Huom. rahojen palautus ei koske liikuntaetuja, koska niitä ei lain mukaan saa vaihtaa rahaksi. Ota tässä tapauksessa yhteyttä [email protected] ja löydetään yhdessä tyytyväinen ratkaisu.

 

Kun ostat meiltä tuotteen hyväksyt automaattisesti, että sinut lisätään sähköpostilistalemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä kurssista sekä muista Tunnejoogaan liittyvistä palveluista ja sisällöstä. Voit ostosi jälkeen poistua listalta jos haluat.

 

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Olen tutustunut tietosuojakäytäntöihimme ja hyväksyn ehdot. 

Tietosuojakäytännöt

 

Toimitusehdot

Sinulle lähtee heti sähköpostiisi ohjeet miten kirjaudut Tunnejooga kurssialustalle. Muista siis tarkistaa myös roskaposti. Voit myös kirjautua kurssialustalle www.tunnejooga.fi/login

Oston jälkeen pääset tekemään omat tunnuksesi. Jos jostain syystä et ole päässyt niitä tekemään, voit silti kokeilla kirjautumista jolloin valitset "Unohditko salasanasi?" ja käytät sähköpostiasi käyttäjätunnuksena.

Jos jostain syystä et silti ole saanut kyseistä sähköpostia tai et pääse sisälle kurssiin niin ole yhteydessä meihin [email protected] ja laitamme sinulle kirjautumisviestin manuaalisesti.

Huomautukset ja mahdolliset palautukset 14 päivän sisällä.