KAIPAATKO JOTAIN UUTTA HARJOITTELUUSI?

 

Tästä voit napata itsellesi extra-joogaharjoituksia! Nämä ovat sinulle erityisesti, jos pidät hieman pidemmistä ja syventävistä joogatuokioista tai jos haluat esimerkiksi uutta sisältöä muun joogakurssin rinnalle.

 

Jooga on yli 5 tuhatta vuotta vanha idästä tullut terveysfilosofia joka yhdistää mielen ja kehon hyvin kokonaisvaltaisella tavalla. Joogan liikunnalliset hyödyt ovat moninaiset ja jokaiselle ihmiselle on tärkeää löytää itselleen sopiva tapa liikkua silloinkin kun tulee mahdollisia esteitä liikunnalle (loukkaantumiset, leikkaukset yms.) Kehon liikuttaminen voi olla samanaikaisesti lempeää ja tehokasta.

 

Jooga-asiakkaat ovat kertoneet joogan suostuisista vaikutuksista, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta. Jooga rauhoittaa myös hermostoa tehokkaasti ja asiakkaat ovat kertoneet kiputilojen ja jumistusten lieventymisestä sekä arjen stressitilojen vähentymisestä.

Tule mukaan tästä

Tässä minikurssissa saat 4 yli tunnin pituista joogaharjoitusta täydentämään jo olemassa olevia joogaharjoituksiasi tai muuta liikuntaasi; pääset aktivoimaan ja avaamaan kehoa, samalla rauhoittamaan hermostoa ja palauttamaan lihaksistoa ja hermostoa esimerkiksi rankemman liikuntatuokion tai erityisen stressaavan työviikon jälkeen.

Tämä mini-kurssi sisältää:

  • 65 min Joogaa koko keholle harjoitus on kuvattu meren rannalla, joten harjoitusta höystää meren liplatus ja merilintujen äänet! Ihana muisto kesästä! (Taso 1)
  • 75min Jooga Taso 1 harjoituksessa tehdään perusliikkeitä joogasta, hitaasti ja rauhallisesti keskittyen hengittämiseen ja rentoutumiseen. Harjoitus on koko kehoa avaava.
  • 85min Taso 2 joogaharjoituksessa tehdään voimistavaa aurinkotervehdys-sarjaa, joka avaa tehokkaasti kehoa ja tuo pienen hien pintaan. Sarjaa käydään aluksi läpi rauhallisesti, joten voit oppia sen helposti, vaikka aurinkotervehdykset eivät olisikaan sinulle tuttuja. Harjoitus vaatii keholta hieman enemmän kuin taso 1 harjoitukset mutta ei sisällä mitään repivää tai liian nopeaa liikehdintää.
  • 80min Munuais/virtsarakko YIN joogaharjoitus vie meidät tutustumaan kiinalaisesta lääketieteestä tuttujen meridiaanien maailmaan. YIN joogaharjoitukset vapauttavat kehosta jännityksiä lempeäsi mutta tehokkaasti, sillä asentoihin jäädään pidemmäksi aikaa kuin yleensä joogassa. Kehon avautuminen fyysisesti voi auttaa meitä purkamaan vanhoja tunnetaakkoja myös. YIN jooga antaa mahdollisuuden todellakin syventyä omaan kehoon ja sen tunnemaailmaan.

T√§m√§ 4 harjoituksen minikurssi¬†NYT 37‚ā¨!¬†

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat s√§hk√∂postiin heti ohjeet miten kirjaudut sis√§lle kurssialustalle (muista tarkistaa my√∂s roskapostikansio)! Kurssi J√Ą√Ą sinulle omaksi.

TULE MUKAAN T√ĄST√Ą

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

L√∂yd√§t minun yritykseni¬†hakusanoilla¬†Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sielt√§ ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse¬†[email protected]¬†

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 37‚ā¨ (sis.alv)

L√§het√§ sen j√§lkeen kuitti ostostasi¬†[email protected]¬†ja muista mainita mink√§ kurssin haluat¬†ja l√§het√§n sinulle tunnukset kurssille!¬†¬†

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

Aloita uusi vaihe elämässä

Tälle minikurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

Olen huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua, syödä, levätä ja viettää arkea. Tunnejooga-kurssit syntyivät tarpeesta tuoda jooga mahdollisimman monelle ihmiselle mahdolliseksi liikuntamuodoksi. Liikunta kuuluu kaikille, niin myös jooga voi kuulua kaikille!

Asiakkaani ovat kertoneet mm joogan ja elämäntapamuutosten suotuisista vaikutuksista kehossaan; aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä.

Lue minusta lisää täältä.

Tämän tyyppiselle liikkumiselle, omaan kehoon tutustumiselle ja itsensä uudelleen löytämiselle on selvä kysyntä. Elämä todella voi olla juuri sellaista, jota olet toivonut. Otetaan ensimmäiset askeleet kohti parempaa hyvinvointia yhdessä! Olen tukenasi.

Lämmöllä,

Maija

Tunnejooga kurssit omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi appin avulla! Kurssi jää sinulle omaksi!

"Tekipä hyvää (kuten kaikki harjoituksesi) vaikka saikin jalat tärisemään ja jalkapohjan lihakset (?!) väsyksiin. Kiitos taasūüíö" 85min jooga taso 2

 

"Kiitos Maija. Harjoitus tuntui hyvältä ja tehokkaalta. <3"

75min jooga taso 1

 

"Kiitos! Tämä on todella hyvä harjoitus ja kokonaisuus. Kiitos hyvästä ja täsmällisestä ohjaamisesta :)" 85min jooga taso 2

 

"Olipa ihana lauantai-ilta meren äärellä." 65min jooga koko keholle

 

"Kiitos taas tästäkin harjoituksesta. olen tämän syksyn tehnyt harjoituksiasi ja jooga on avautunut ihan uudella tavalla vaikka olen jo pitkään sitä harjoittanut. Keho on notkistunut ja mieli on tasapainoinen, ihan mahtavaa, kiitos." - munuais/virtsarakko YIN jooga

"Aivan ihana harjoitus ja luonnon äänet taustalla aivan ihanat. Kiitos <3" 75min jooga taso 1

"Kiitos! ūüôŹ ihana miten on alkanut löytyä lihaksia ja kireydet lähtee hiljalleen‚̧" 65min jooga koko keholle

"Ihan mielettömän ihana ja palauttava harjoitus. Kiitos ūüôŹ‚̧" - 85min jooga taso 2

T√§m√§ 4 harjoituksen minikurssi¬†NYT 37‚ā¨!¬†

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat s√§hk√∂postiin heti ohjeet miten kirjaudut sis√§lle kurssialustalle (muista tarkistaa my√∂s roskapostikansio)! Kurssi J√Ą√Ą sinulle omaksi.

TULE MUKAAN T√ĄST√Ą

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

L√∂yd√§t minun yritykseni¬†hakusanoilla¬†Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sielt√§ ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected]¬†

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 37‚ā¨ (sis.alv)

L√§het√§ sen j√§lkeen kuitti ostostasi¬†[email protected]¬†ja muista mainita mink√§ kurssin haluat¬†ja l√§het√§n sinulle tunnukset kurssille!

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!