TULE MUKAAN TÄSTÄ

KAIPAATKO JOTAIN UUTTA HARJOITTELUUSI?

 

Tästä voit napata itsellesi extra-joogaharjoituksia! Nämä ovat sinulle erityisesti, jos pidät hieman pidemmistä ja syventävistä joogatuokioista tai jos haluat esimerkiksi uutta sisältöä muun joogakurssin rinnalle.

 

Jooga on yli 5 tuhatta vuotta vanha idästä tullut terveysfilosofia joka yhdistää mielen ja kehon hyvin kokonaisvaltaisella tavalla. Joogan liikunnalliset hyödyt ovat moninaiset ja jokaiselle ihmiselle on tärkeää löytää itselleen sopiva tapa liikkua silloinkin kun tulee mahdollisia esteitä liikunnalle (loukkaantumiset, leikkaukset yms.) Kehon liikuttaminen voi olla samanaikaisesti lempeää ja tehokasta.

 

Jooga-asiakkaat ovat kertoneet joogan suostuisista vaikutuksista, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta. Jooga rauhoittaa myös hermostoa tehokkaasti ja asiakkaat ovat kertoneet kiputilojen ja jumistusten lieventymisestä sekä arjen stressitilojen vähentymisestä.

 

Tule mukaan tästä

Tässä minikurssissa saat 4 yli tunnin pituista joogaharjoitusta täydentämään jo olemassa olevia joogaharjoituksiasi tai muuta liikuntaasi; pääset aktivoimaan ja avaamaan kehoa, samalla rauhoittamaan hermostoa ja palauttamaan lihaksistoa ja hermostoa esimerkiksi rankemman liikuntatuokion tai erityisen stressaavan työviikon jälkeen.

Tämä mini-kurssi sisältää:

  • 65 min Joogaa koko keholle harjoitus on kuvattu meren rannalla, joten harjoitusta höystää meren liplatus ja merilintujen äänet! Ihana muisto kesästä! (Taso 1)
  • 75min Jooga Taso 1 harjoituksessa tehdään perusliikkeitä joogasta, hitaasti ja rauhallisesti keskittyen hengittämiseen ja rentoutumiseen. Harjoitus on koko kehoa avaava.
  • 85min Taso 2 joogaharjoituksessa tehdään voimistavaa aurinkotervehdys-sarjaa, joka avaa tehokkaasti kehoa ja tuo pienen hien pintaan. Sarjaa käydään aluksi läpi rauhallisesti, joten voit oppia sen helposti, vaikka aurinkotervehdykset eivät olisikaan sinulle tuttuja. Harjoitus vaatii keholta hieman enemmän kuin taso 1 harjoitukset mutta ei sisällä mitään repivää tai liian nopeaa liikehdintää.
  • 80min Munuais/virtsarakko YIN joogaharjoitus vie meidät tutustumaan kiinalaisesta lääketieteestä tuttujen meridiaanien maailmaan. YIN joogaharjoitukset vapauttavat kehosta jännityksiä lempeäsi mutta tehokkaasti, sillä asentoihin jäädään pidemmäksi aikaa kuin yleensä joogassa. Kehon avautuminen fyysisesti voi auttaa meitä purkamaan vanhoja tunnetaakkoja myös. YIN jooga antaa mahdollisuuden todellakin syventyä omaan kehoon ja sen tunnemaailmaan.

Tämä minikurssi NYT 37€! 

Kurssi on käytössäsi pysyvästi. Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat maksaa tilisiirrolla kurssin voit olla yhteydessä Maijaan  [email protected]  (vastailen arkisin 9-17)

Jos maksat pankki - tai luottokortilla UUTENA ASIAKKAANA saat sähköpostiin ohjeet, miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio ja g-mailissa TARJOUKSET kansio)!

JOS SINULLA ON JO TUNNUKSET KURSSIALUSTALLE KIRJAUDU SISÄÄN ENNEN KUIN OSTAT UUTTA MATERIAALIA, SILLOIN KAIKKI KURSSISI OVAT SAMAN SALASANAN TAKANA.

Jos olet unohtanut salasanasi mene ”kirjaudu” osioon ja paina ”unohditko salasanasi” nappia. Saat linkin meiliisi josta voit tehdä uuden salasanan.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? 

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella hakusanoilla Wellness Maija Grace. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

Aloita uusi vaihe elämässä

Tälle minikurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

Hei, olen Maija Grace

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain siellä päivittämässä tietotaitojani. Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Omia joogatunteja olen ohjannut kaksi vuotta (hatha/flow/YIN) ja ryhmät kasvavat jatkuvasti. Olen huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua. Asiakkaat ovat kertoneet joogan suotuisista vaikutuksista, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Tunnejooga kurssit omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi appin avulla! Kurssi on käytössäsi ikuisesti!

Aineenvaihdunta jooga kurssilainen Kirsi:

”Olen nyt tehnyt koko 6 viikon ohjelman (en ihan jokaista harjoitusta) ja voin vakuuttaa, että tämä on ammattitaidolla koostettu ja ohjattu satsi. Helppoja, vähän vaikeampia, vaihtoehtoisia, istuen, maaten, seisten, tyynyjä tai bolstereita yms tarpeen mukaan apuna käyttäen. Olen testaillut monia joogamuotoja (ja vastaavia liikuntamuotoja) ja ohjaajia. Nyt täytyy antaa Maija Gracelle täydet pisteet. Ihanan lämmin ote asiaan, rauha tehdä liikkeet, edetä liikkeestä toiseen. Ja sitten vielä se, että nämä säilyvät itselläni vielä jatkossakin, ettei tarvitse täältä maalta lähteä kaupunkeihin. Vaan vaikka pihalla tekisi.” 

Tämä minikurssi NYT 37€

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi on käytössäsi lopun elämääsi. Jos sinulla herää  kysymyksiä tai haluat maksaa tilisiirrolla kurssin voit olla yhteydessä Maijaan  [email protected] 

(vastailen arkisin 9-17.)

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Smartum korttimaksut päättyy 2020 lopussa).

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella hakusanoilla Wellness Maija Grace. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Saat tunnukset parissa arkipäivässä kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!