KelpaamoJooga osa 2

Joogaa kaikille kehoille

sama konsepti - uudet harjoitukset! 

Tule mukaan KelpaamoJooga  - Tärkeät tukilihakset kurssille! Pääset tutustumaan joogan maailmaan kehoa kuunnellen, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita. Saat kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla!

Haluan mukaan!

Valitettavasti myös jooga on liikuntamuoto, jota myydään sellaisilla kehon “kuvilla” jotka voivat olla monille melko uhkaavia. Näemme kuvia täydellisistä, joustavista vartaloista, jotka todellisuudessa eivät ole edes välttämättä terveitä! On niin monenlaisia kehotyyppejä ja vaikka aihe on herkkä, kun puhumme enemmän massaa kantavista kehoista, se on tärkeä ja tarpeellinen. 

 

Onko kehosi ollut tielläsi?

 

Oletko väsynyt rääkkäämään itseäsi pikaisten tulosten toivossa? Kaipaatko aloittelijana enemmän kehoa hellivää ja kokonaisvaltaisempaa liikkumista? 

 

Onko siitä jo paljon aikaa, kun olet harrastanut minkäänlaista liikuntaa, etkä tiedä mistä aloittaa?

 

Haluatko vahvistaa keskivartalolihaksistoa lempeästi mutta tehokkaasti?

 

Oletko yrittänyt naama punaisena vääntäytyä epänormaalilta ja pahoilta tuntuviin asentoihin joogassa; tuntenut miten tissit jää väliin, pallea kramppaa ja hengitys pihisee, vatsa on tiellä ja ahdistaa? 

 

 

Tuntuuko, ettei itsetunto riitä tällä hetkellä liittymään muiden joukkoon joogatunnille tai muuhun ryhmäliikuntaan edes venyttelemään?

 

Oletko ajatellut, että haluaisit kokeilla joogaa, mutta mielessäsi on vain kuvia laihoista ja notkeista “joogityypeistä”?

 

Tuntuuko, ettei jooga ole sinua varten koska kehosi ei vastaa mediassa esillä olevia kuvia “joogaajista”?

 

 

Oletko lähtenyt edes kerran jumppa- tai joogasalista sellaisen itseinhon ja häpeän vallassa, että liikunnan ilo on jäänyt kaukaiseksi pitkäksi aikaa?

 

Oletko toivonut salaa, että joskus jooga olisi myös sinun kehollesi mahdollinen liikuntamuoto?

 

Toiveesi on kuultu! Jooga kuuluu kaikille kehoille! KelpaamoJooga - Tärkeät tukilihakset on hiottu sopimaan kehon haastavat mittasuhteet huomioiden, ihan kaikille. Joogat ovat eri mittaisia ja voit aloittaa ihan rauhassa. Vaikeisiin liikkeisiin ja asentoihin saat eri variaatioita tai apuvälineet, miltei kädestä pitäen. Otamme sinut vastaan lämmöllä, hyväksynnällä ja lempeydellä 💛

KelpaamoJooga - Tärkeät tukilihakset verkkokurssilla

  • opit joogaliikkeitä, jotka eivät vaadi liiallista ponnistamista tai erityistä notkeutta
  • pääset takaisin yhteyteen omaan kehoon ja sen todellisiin tarpeisiin
  • opit kuuntelemaan kehoasi, et mieltäsi, joka usein kertookin kaikenlaisia tarinoita siitä, mitä PITÄISI tehdä jotta on tarpeeksi tehokas tai miten PITÄISI suorittaa tehokkaasti
  • saat monipuolisia harjoituksia joita voit vaihdella päivän tarpeen ja kehon olotilan mukaan 
  • saat keskivartalohallintaa ja kehon tukilihaksistoa korostavia harjoituksia 
  • saat rutiiniisi palauttavia harjoituksia muiden liikuntatottumusten rinnalle
  • opit hengittämään rauhallisemmin ja hermostoa paremmin tukien
  • aineenvaihduntasi ja suolistosi toiminta tehostuu ja elpyy 

 

Harjoittele koska vaan! Verkkokurssi jää omaksi! 

Tunnejooga kurssit ovat omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla!

"Huikeaa! Mahtavaa! Ihanaa! Täällä myös yks pullukka on havitellut joogaan osallistumista mutta aina se on jäänyt haavetasolle. Mutta nyt se toteutui! Ihana kurssi. Kun tein tuon 60min joogaharjoituksen, en alussa saanut oikeaa jalkaa (lonkan nivelrikko)risti-istunta-asentoon. Harjoituksen edetessä jotenkin alkoi tuntua, että on notkeampi olo ja hupsista vain molemmat jalat menivät risti-istuntaan. Olen niiiiin tämmösen tarpeessa. Kiitos :)"

KelpaamoJooga osa 1 kurssilainen Riitta

Tämän kurssin hyödyt aineenvaihdunnalle, keskivartalon tukilihaksistolle ja hermostolle ovat moninaiset:

Opit uudelleen tuntemaan mitkä ovat oman kehosi tarpeet. Joogassa olemme läsnä itsellemme, arvostelematta ja ilman turhia vaatimuksia. Olemalla läsnä opimme kuulemaan todelliset viestit siitä mitä tarvitsemme.

Joogassa tehdyt kiertoliikkeet keskivartalolle lisäävät kevyesti painetta suolistossa ja ruuansulatuselimissä. Sisäelimet kaipaavat aktivointia samalla tavalla kuin muukin keho (lihakset, nivelet). Kun keho ja elimet ovat säästöliekillä ja tukkoiset, aineenvaihdunta ei pääse oikeuksiinsa. Joogassa aktivoimme kehoa uskomattoman kokonaisvaltaisesti.

Kiinalaisesta lääketieteestä ja joogasta tutut meridiaanit saavat myös jooga-harjoituksissa aktivointia (akupunktiopisteet sijaitsevat näissä meridiaaneissa eli kehomme "sähköjohdoissa"). Tästä näkökulmasta katsottuna meridiaanit korreloituvat eri sisäelimiin jolloin esimerkiksi juuri ruuansulatuselinten meridiaaneja stimuloimalla (fyysisen liikkeen stimuloinnin lisäksi) päästään vaikuttamaan ruuansulatukseen.KESKIVARTALON HALLITSEMINEN auttaa meitä ylläpitämään hyvää ryhtiä. Jokaisen ryhti on tietysti erilainen, eikä kaikki voi tavoitella täysin samanlaista tilaa kuin toinen mutta tiedämme, että mitä enemmän tukea ja aktivointia saamme keskivartalon syviin lihaksiin, sitä helpompaa on ylläpitää ryhtiä ja vähentää erilaisia kiputiloja kehossa. 

Suurella osalla ihmisistä on puutteellinen hallinta keskivartalossa, joka aiheuttaa kaikenlaisia kiputiloja ja ryhtiongelmia. Syinä tähän hallinnan puutteeseen ovat usein kehon lihasten epätasapaino ja vääränlaiset asentotottumukset. Myös lantion väärä asento voi olla syynä ja joogaharjoitukset ovat omiaan avaamaan lantion jumituksia ja jäykkyyksiä, jolloin se voi löytää uudellleen “paikkansa”. Tämä voi helpottaa syvien tukilihasten heräämistä ja niiden toimintaa.

Tämän kurssin core-harjoitukset kohdentuvat nimenomaan syviin tukilihaksiin, jotka usein unohtuvat treenatessa “pyykkilautavatsaa”. Meitä opetetaan usein käyttämään suuria, pinnallisia lihaksia, jolloin vahvistumista tapahtuu ainoastaan “pinnalla” eikä tärkeissä, syvissä lihaksissa.

Tiesitkö, että keskivartalon syvät lihakset tukevat myös meidän alaraajojen liikehdintää? Jotta jalkojemme liikkeet olisivat tasapainoiset, tarvitsemme kehomme “ydintä” ja sen tukea.

Kun kehomme saa tukea syvältä sisältä asti, kivut ja jännitykset jotka voivat johtua epätasapainotiloista lihaksistossa vähenevät huomattavasti. Kireät lihakset voivat rentoutua, kun lihaskuntoa on tasapainoisesti harjoitettu (myös sisältäpäin!) ja kehon asennon säilyttäminen itselle hyvänä ei vaadi niin paljon ponnistelua. Tasapaino liikkumisessa ja arjessa yleensäkin pysyy hyvänä  ja sitä on myös mahdollista edelleen parantaa!

Hengittämisestä tulee kevyempää ja hapensaannista tehokkaampaa, kun mm pallealihas voi rentoutua. Tähän voi päästä vasta, kun lihaksisto on tasapainoisempi. 

Keskivartalolihaksiston hallinta on suoraan yhteydessä myös kipeytyviin ranteisiin, jonka kanssa monet kamppailevat joogatessa. Mitä yhteyttä on keskivartalolihaksiston hallinnan ja joogaharjoituksissa kipeytyvien ranteiden välillä? No paljonkin!

 

“En voi joogata kipeytyvien ranteiden takia” on lause jonka kuulen usein, ja se on herättänyt minut ottamaan huomioon nimenomaan tätä uudessa KelpaamoJooga osa 2 kurssissa! Kun teemme erilaisia joogaliikkeitä joissa olemme käsien varassa, on tärkeää, että löydämme yhteyden myös keskivartalossa oleviin asentoa tukeviin lihaksiin! Jos emme löydä / osaa aktivoida keskivartaloa oikein, kompensoimme siirtämällä koko kehon painoa käsille….jolloin usein voi tulla ranteisiin väsymystä ja kipua.

 

KelpaamoJooga - Tärkeät tukilihakset kurssissa saat 2 erilaista CORE eli keskivartaloharjoitusta ja pidemmän joogaharjoituksen jossa hyödynnnämme opittuja core-liikkkeitä. PARASTA! Varsinkin juuri sinulle, joka olet epäröinyt joogaharjoitusten kohdalla heikkojen ranteiden takia!

“Olipa ihana uusi kokemus minulle nitinästä, kireyksistä ja ajatuksen harhailusta huolimatta. Olo tuntuu rennolta ja virkeältä. Mieli on armollisempi tätä käyttämätöntä kroppaa kohtaan. Kiitos !” 

KelpaamoJooga 1 kurssilta

“Umpijuminen kroppa kiittää tästä lempeästä otteesta. Jopa tämmöinen suorittaja pystyy hellittämään. Hienoa, kun saa kotona tehdä yksin vain ohjausta kuunnellen ja videota katsellen. Ei tarvi yrittää ylisuorittaa vetreämpien rinnalla ja seurata kuinka hyvin muut jo tekee :). Pystyy keskittymään, vaikka alkumetreillä oma tekeminen onkin.”

KelpaamoJooga 1 kurssilta

KelpaamoJooga - Tärkeät tukilihakset kurssi sisältää:

 

Katso tämä ensin - infovideo

Ranteiden-vahvistus video

Core-(keskivartalo) harjoitus 1 - 20min

Core- harjoitus 2 - 28min

Rentouttava harjoitus - 45min

Harjoitus jossa painopiste core-lihaksissa - 40min

 

BONUKSENA SAAT:

Kuvitettuja vinkkejä metsäjoogaan / joogaan luonnossa

KelpaamoJooga on joogaa kaikille kehoille! Tule mukaan kurssille lähtötasostasi riippumatta. Kurssi jää sinulle omaksi.

 

“Kiitos, tällaiselle pullukalle rautakangelle juuri sitä mitä tarvitsee. Rauhalliset ja mukavat liikkeet... Nyt minäkin saan ja pystyn tähän.” KelpaamoJooga 1 kurssilta

KelpaamoJooga osa 2­ nyt 49€!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 49€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected]  ja muista mainita minkä kurssin haluat!

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

“Jälleen hyvä ja tehokas harjoitus. Kuinka raskaalta peppu tuntuikaan koira-asentoon noustessa!! Ilokseni huomasin, kuinka uloshengitys hieman voimallisemmin jaloille ponnistamisen kanssa samanaikaisesti auttoi pääsemään asentoon "kevyemmän" tuntuisesti. Ihanaa venymistä takareisiin, pohkeisiin ym. Kiitos.”
 

KelpaamoJooga osa 1 kurssilainen

“Kyllä teki kutaa toimistorotalle, joka työskentelee vallan tietokoneella... Tuntuu että veri lähti yläkropassa kiertämään <3

Kiitos <3”
 

KelpaamoJooga osa 1 kurssilainen

Elämme dieetti-pakkomielteisessä kulttuurissa, jossa ohjataan dominoimaan ja piiskaamaan omaa kehoa jotta se mahtuisi tiettyyn muottiin. Vaimennamme oman kehon viestejä ja jätämme huomioimatta hätähuudot; kivut, kolotukset, unettomuus, turvotukset, vatsaoireet ja hengitysvaikeudet. Joogalla voit päästä takaisin yhteyteen kehoosi ja sen tarpeisiin.

Suurin osa ihmisistä eivät tarvitse vaikeita jooga-asentoja ja yliliikkuvuutta vaativia liikkeitä. Suurin osa ihmisistä eivät myöskään tavoittele suuria voiman ponnistuksia tai spagaattia, saatika päälläseisontaa. Suurin osa ihmisistä tarvitsee rauhallista läsnä olemista kehonsa kanssa, samalla avaten lihaksistoa ja lisäten aineenvaihduntaa lempeästi. Tätä ovat KelpaamoJooga-kurssit! Tärkeämpää kuin se, millaisessa asennossa KUULUU olla on se, millaista matkaa tekee oman kehon kanssa. Meidän ei tarvitse tavoitella tiettyä mallia, vaan tärkeää on tutustua omaan kehoon. 

 

On muistettava, että on monia syitä miksi ihminen joko pystyy, tai ei pysty saavuttamaan tavoitteita esimerkiksi painonhallinnassa. Me emme voi olettaa, että kysymys on vain kaloreista: “kalorit sisään ja kalorit ulos” ajattelutapa on vanha ja usein haitallinen.

 

Syitä painonnousuun on monia; kehotyyppi, henkilökohtainen historia, lapsuuden kokemukset ja mahdoliiset traumat, perheen ruokakulttuuri, paljonko tukea on saanut ja saa elämässä, perus-aineenvaihdunta. MONET ASIAT VAIKUTTAVAT; ja totuus on, että me tiedämme kyllä miksi ylipaino haitallista meidän terveydelle. Emme lähde tässä sitä asiaa avaamaankaan enempää, mutta tuomme huomiosi siihen, että miten saadaan tämä HÄPEÄ poistettua painonhallinnan ja enemmän massaa kantavien kehojen ympäriltä.

 

Häpeän väheneminen laskee myös tehokkaasti stressitasoja kehossa.


Stressi aiheuttaa painonnousua, erityisesti jos kärsii metabolisesta oireyhtymästä. Silloin aktiivinen rentoutuminen on paljon tehokkaampaa kuin aktiivinen liikkuminen. Liikunnalla on loppujenlopuksi suhteellisen pieni merkitys painon pudottamisessa vaikka sillä onkin iso merkitys esimerkiksi sydämen, lihaksiston ja nivelten hyvinvoinnille.

Aloita uusi vaihe elämässä

On tultava ymmärrys, että kaikenlaiset kehot voivat olla terveitä. Mitä enemmän näemme mediassa, liikuntatunneilla ja joogasaleilla erilaisia kehoja, sen parempi. Oivalsimme tätä kurssia tehdessämme, että kun tällaisista asioista puhutaan, ja kun työskennellään ihmisten kehojen kanssa, meillä on todella oltava ymmärrys aiheeseen liittyvistä erilaisista traumoista ja myös häpeästä ja pelosta, jota kannamme.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi matkalle itseesi. Olemme tukenasi kurssilla ja meihin voit olla yhteydessä kaikessa, mikä herää kurssiin liittyen.

 

Tälle joogakurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painonpudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

 

“Oma polku ITSEENI alkoi joogasta. Aloin huolehtia kehostani, kiinnittää siihen huomiota arvostaen ja lempeydellä. Siitä se lähtee, rakkaudesta itseen ja omaan kehoon, ei liiallisista vaatimuksista ja itsensä piiskaamisesta ja arvostelemisesta. Kun alamme kokea arvostusta itseemme, alamme olla kiinnostuneita siitä, miten puhumme itsellemme. Voimme alkaa ymmärtää mitä haitallisia toimintamalleja ja uskomuksia kannamme mukanamme.

Teimme yhteistyössä Miran kanssa KelpaamoJooga-kurssit. Ne syntyivätisompikokoisten asiakkaiden toiveista saada kokea joogan hyvinvointivaikutuksia ilman kokemusta siitä, etteivät he pysy mukana harjoituksissa kehon suuremman koon takia.” Maija Grace, Tunnejooga

Hei, olen Maija Grace.

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

Biodynaaminen kraniosakraalikoulutus 2022-2023

"Kiitos Maija - toteutustapasi sopii juuri tällaiselle 'suorittamisesta irti päästäneelle', mutta apua kehon jämähtäneeseen tilaan kaipaavalle"

"Enemmän kuin vastinetta rahalle. Sopii monentasoiselle. Lisäksi Maijan ohjaus miellyttävää ja rauhallista. Luulin, etten pidä nettijoogasta, mutta toisin kävi." 

Hei, olen Mira Lattu.

Kelpaamon äiti, Pullea PersonalTrainer, ravintovalmentaja ja Koulutettu hieroja. Yritykseni Hieronta-ja valmennuspalvelut VenlAvaTraining tarjoaa hyvinvointia ihan kaikille.

Minulle tärkeää on se, että ihmiset oivaltaisivat olevansa kaiken sen hyvän arvoisia, jota he sillä hetkellä pystyvät itselleen tarjoamaan. Elämme suorituskeskeisessä maailmassa ja helposti pari kertaa vuodessa lähdemme suorittamaan hyvinvointia niin, että tuntuu, muttei hyvältä.

Hyvinvointi kuuluu kaikille, liikunta ja siitä nauttiminen kuuluu kaikille, ikään, kokoon ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Paikkani maailmassa on auttaa sinut alkuun hyvinvointiisi, avata sinulle ovet ja saattaa sisään, kun olet valmis, päästän irti kädestäsi.

Muista, että sinä olet oman elämäsi pääroolissa!

Voi hyvin!

Rakkaudella Mira

 

Koulutettu hieroja – Hieronta Akatemia

Hyvinvointivalmentaja – T4U

Personal trainer - T4U

Ravintovalmentaja - T4U

Oletko kyllästynyt kuulemaan, että ainoastaan kovatehoinen liikunta voi tehostaa aineenvaihduntaasi ja auttaa pudottamaan painoa?

 

Keho on turvonnut, paino ei laske vaikka mitä tekisit. Yrität lisätä kierroksia, vähennät ruuan määrää. Silti keho ei päästä irti neste turvotuksesta ja kuonasta. Nukut huonosti. Lisäät silti kierroksia ja treenaat vielä kovemmin. Paino ei vaan putoa! "Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!" on enemmän kuin tuttu lause sinulle.... olet kadottanut yhteyden kehoosi ja sen tarpeisiin.

STOP! Olet eloonjäämis-moodissa; se tarkoittaa, ettei kehosi ymmärrä mitä siltä pyydät. Stressitasot kasvavat arjen kiireen ja paineen keskellä ja kun kortisolin määrä lisääntyy kehossa päivästä toiseen (stressihormoni), niin pian tilanne on vielä huonompi. 

Ainoa vastaus on hidastaa. Tai pysähtyä hetkeksi kokonaan ja arvioida tilanne uudelleen.

Sano EI pakottamiselle ja kehon ruoskinnalle. Lähde matkalle tutustumaan uudelleen oman kehosi tarpeisiin. Olen tukenasi.

Jooga laskee stressitasoja ja tasapainottaa tehokkaasti stressihormoneja! Vaikka liikkuisitkin aktiivisesti, kehosi tarvitsee myös palauttavaa ja rauhoittavaa liikkumista, hyväksyntää ja lempeää kohtelua.

 

“Ymmärsin, että kaikessa liikkumisessani olin alkanut suorittaa, menin metsään perheen kanssa marjastamaan ja viettämään kivaa kesäpäivää ja ainoa mitä ajattelin, oli että miten saan siitä tehokkaan liikuntasuorituksen. Tämä tapahtui kaikkialla. En kuunnellut kehoa, menin ja tein pakosta. Pikkuhiljaa liikunnasta tuli siis rennompaa. Teen sitä mitä haluan, silloin kuin haluan tai jaksan ja hitsi miten hyvää se tekee.

Jooga on ihanaa, kun ei tarvitse suorittaa, koko nainen rentoutuu, koska hermostokin lepää. KelpaamoJooga on ihanaa, se tuntuu ja saa ihan haastaakin itseään, muttei tarvitse kilpailla ketään vastaan.” Mira Lattu, Kelpaamon äiti

Aloita jo tänään!

Aineenvaihdunnan käynnistäminen tai tehostaminen ei tarvitse olla vaikeaa. Oikeilla harjoituksilla ja lempeällä lähestymistavalla tulokset ovat pitkäkestoisempia.

Nämä harjoitukset ovat kehoa elvyttäviä, keskivartalon syviä lihaksia vahvistavia ja kehon aineenvaihduntaa herättäviä.

 

Kelpaamo­Jooga sisältää:

Katso tämä ensin infovideo

Ranteiden vahvistus video

Core (keskivartalo) harjoitus 1 - 20 min

Core (keskivartalo) harjoitus 2 - 28 min

Rentouttava harjoitus 45 min

Harjoitus jossa painopiste core-lihaksissa 40 min

BONUKSENA SAAT

Vinkkejä metsäjoogaan - pdf opas

 

KelpaamoJooga - Tärkeät tukilihakset on joogaa kaikille kehoille! Tule mukaan kurssille lähtötasostasi riippumatta. Kurssi jää sinulle omaksi.

Tule mukaan tästä hintaan 49€

"Hei! Olen mukana tunnejoogakurssilla ja haluan kiittää Sinua lämpimästi ihanista joogatunneista! Sinusta välittyy uskomaton sisäinen ja ulkoinen kauneus, ja tyylisi kertoa eri liikkeistä ja niiden vaikutuksista on erinomainen. Nautin todella paljon! Kiitos!”

Maria

"Kiitos sinulle nautittavasta paketista! Sulla on niin mukavan lempeä, hyväksyvä, pakottamaton ote asiaan! Olen ehtinyt elämäni aikana kohdata monenlaisia ohjaajia ja erilaisia liikunta,- jooga yms modaliteetteja. Näissä sun ohjaamissa harjoitteissa sielu, mieli ja sydän lepää ❤”

Kirsi

Onko sinulla kysymyksiä?

Tarkista jos löydät vastauksen siihen tästä alta! Muuten voit olla yhteydessä [email protected]. Maija vastailee kysymyksiisi arkisin 9-17 välillä.

Mitä KelpaamoJooga osa 1 kurssista sanotaan?

“Mä olen aina ollut äärimmäisen kankea ja olen juuri tästä syystä jättänyt aina venyttelytkin tekemättä. Tiedän, että se on virhe. Tässä iässä alkaa sitten olla jo selän vaivoja, kipeyttä, jumeja ym. Olen usein miettinyt, että jooga olisi hyväksi, mutta reippaasti ylipainoisena, omppuvatsaisena ja kankeana olen ajatellut ettei sellaista aloittelijan-aloittelijan-aloittelijan-ryhmää olekaan, missä kokisin olevani rennosti. Tänään ostin tämän verkkokurssin, tein ensimmäisen harjoitteen. Lonkat aukeaa huonosti, risti-istunta alkaa nopeasti tuntua, ja jostain syystä keskiosassa selkää rangan molemmin puolin lihakset tuntuivat kipeinä, mutta........ MÄ TEIN SEN! Vaihtelin asentoa, rentoutin ja taas jatkoin. KIITOS <3 Tuli sellainen olo, että mä voin kankeuksineni ja aloittelijan-aloittelijan-aloittelijan-tasollani jatkaa. Hengittämisen rentouttamisessa on vielä paaaaaaaljon tekemistä, mutta uskon, että jokaisessa asiassa on mahdollista kehittyä. “ KelpaamoJooga 1 kurssilta

 

“Harjoituksen alkaessa oli vilu ja joitakin harmillisia ajatuksia. Harjoituksen päättyessä keho oli lämmin ja tyytyväinen. Kiitos ja hyvää yötä…” KelpaamoJooga 1 kurssilta.

 

“Monipuolinen joogaharjoitus, selkeät ohjeet, rauhallinen tahti, riittävästi toistoja ja kannustus tekivät harjoituksesta jälleen täydellisen. Kiitos.” KelpaamoJooga 1 kurssilta

“Ihana rauhallinen hetki. Tunteet pinnassa <3 Kiitos!” KelpaamoJooga 1 kurssilta

 

“Miulla on kurssi ollut jo tovin ostettuna. Tänään alkoi tuntua, että kroppa on niin jumissa, että en selviä työvkoa loppuun. Alussa hitaus tuotti tuskaa tällaiselle joka ei kestäisi aloillaan, mutta rentouduin ja maltoin. Mitkä jumit ja kireydet löytyikään pakaroista, lonkankoukistajista ja alaselästä. Tästä on hyvä jatkaa…” KelpaamoJooga 1 kurssilta

 

“Oi mikä ihana harjoitus jatkuvasti jumissa olevalle yläkropalle 😍. Kiitos Maija rauhallisesta ja havainnollisesta ohjauksesta. Tämänhän voi tehdä jatkossa vaikka silmät kiinni, nyt kun tietää mitä on tulossa 😊” Tuolijooga harjoituksesta KelpaamoJooga 1 kurssilla

KelpaamoJooga osa 2 nyt 49€!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 49€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected]  ja muista mainita minkä kurssin haluat!

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!