Tule mukaan tästä!

KelpaamoJooga

KelpaamoJooga

Oletko väsynyt rääkkäämään itseäsi pikaisten tulosten toivossa? Kaipaatko aloittelijana enemmän kehoa hellivää ja kokonaisvaltaisempaa liikkumista? 

 

Onko siitä jo paljon aikaa, kun olet harrastanut minkäänlaista liikuntaa, etkä tiedä mistä aloittaa?

 

Oletko yrittänyt naama punaisena vääntäytyä epänormaalilta ja pahoilta tuntuviin asentoihin joogassa; tuntenut miten tissit jää väliin, pallea kramppaa ja hengitys pihisee, vatsa on tiellä ja ahdistaa?

 

Valitettavasti myös jooga on liikuntamuoto, jota myydään sellaisilla kehon “kuvilla” jotka voivat olla monille melko uhkaavia. Näemme kuvia täydellisistä, joustavista vartaloista, jotka todellisuudessa eivät ole edes välttämättä terveitä! On niin monenlaisia kehotyyppejä ja vaikka aihe on herkkä, kun puhumme enemmän massaa kantavista kehoista, se on tärkeä ja tarpeellinen. 

 

Onko kehosi ollut tielläsi?

 

Tuntuuko, ettei itsetunto riitä tällä hetkellä liittymään muiden joukkoon joogatunnille tai muuhun ryhmäliikuntaan edes venyttelemään?

 

Oletko ajatellut, että haluaisit kokeilla joogaa, mutta mielessäsi on vain kuvia laihoista ja notkeista “joogityypeistä”?

 

Tuntuuko, ettei jooga ole sinua varten koska kehosi ei vastaa mediassa esillä olevia kuvia “joogaajista”?

 

 

Oletko lähtenyt edes kerran jumppa- tai joogasalista sellaisen itseinhon ja häpeän vallassa, että liikunnan ilo on jäänyt kaukaiseksi pitkäksi aikaa?

 

Oletko toivonut salaa, että joskus jooga olisi myös sinun kehollesi mahdollinen liikuntamuoto?

 

Toiveesi on kuultu! Jooga kuuluu kaikille kehoille! KelpaamoJooga on hiottu sopimaan kehon haastavat mittasuhteet huomioiden, ihan kaikille. Joogat ovat eri mittaisia ja voit aloittaa ihan rauhassa. Vaikeisiin liikkeisiin ja asentoihin saat eri variaatioita tai apuvälineet, miltei kädestä pitäen. Otamme sinut vastaan lämmöllä, hyväksynnällä ja lempeydellä 💛
 

KelpaamoJooga verkkokurssilla

  • pääset tutustumaan joogaan lajina rauhassa, omassa kodissasi ja omaan tahtiin
  • opit joogaliikkeitä, jotka eivät vaadi liiallista ponnistamista tai erityistä notkeutta
  • pääset takaisin yhteyteen omaan kehoon ja sen todellisiin tarpeisiin
  • opit kuuntelemaan kehoasi, et mieltäsi, joka usein kertookin kaikenlaisia tarinoita siitä, mitä PITÄISI tehdä jotta on tarpeeksi tehokas tai miten PITÄISI suorittaa tehokkaasti
  • saat monipuolisia harjoituksia joita voit vaihdella päivän tarpeen ja kehon olotilan mukaan 
  • saat rutiiniisi palauttavia harjoituksia muiden liikuntatottumusten rinnalle
  • opit hengittämään rauhallisemmin ja hermostoa paremmin tukien
  • aineenvaihduntasi ja suolistosi toiminta tehostuu ja elpyy

 Jooga on upea väline, jolla voi lisätä oman kehon hyväksyntää, se voi auttaa luomaan uudenlaista suhdetta omaan kehoon ja sitä kautta myös suhdetta painonhallintaan.

Harjoittele koska vaan! Verkkokurssi jää omaksi! 

 

KelpaamoJoogakurssi sisältää:

 

Katso tämä ensin - infovideo

Kehoni on ystäväni joogaharjoitus 60min

Joogaharjoitus käyttäen apuvälineitä 25min

Tuolijooga 45min

Joogaharjoitus seisten 40min

Meditaatio 20min

 

BONUKSENA SAAT:

Aamujooga 20min

Hengittäen rauhaa ja tilaa kehoon joogaharjoitus 50min

 

KelpaamoJooga on joogaa kaikille kehoille! Tule mukaan kurssille lähtötasostasi riippumatta. Kurssi jää sinulle omaksi.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

"Huikeaa! Mahtavaa! Ihanaa! Täällä myös yks pullukka on havitellut joogaan osallistumista mutta aina se on jäänyt haavetasolle. Mutta nyt se toteutui! Ihana kurssi. Kun tein tuon 60min joogaharjoituksen, en alussa saanut oikeaa jalkaa (lonkan nivelrikko)risti-istunta-asentoon. Harjoituksen edetessä jotenkin alkoi tuntua, että on notkeampi olo ja hupsista vain molemmat jalat menivät risti-istuntaan. Olen niiiiin tämmösen tarpeessa. Kiitos :)"
Kurssilainen Riitta

Elämme dieetti-pakkomielteisessä kulttuurissa, jossa ohjataan dominoimaan ja piiskaamaan omaa kehoa jotta se mahtuisi tiettyyn muottiin. Vaimennamme oman kehon viestejä ja jätämme huomioimatta hätähuudot; kivut, kolotukset, unettomuus, turvotukset, vatsaoireet ja hengitysvaikeudet. Joogalla voit päästä takaisin yhteyteen kehoosi ja sen tarpeisiin.

Suurin osa ihmisistä eivät tarvitse vaikeita jooga-asentoja ja yliliikkuvuutta vaativia liikkeitä. Suurin osa ihmisistä eivät myöskään tavoittele suuria voiman ponnistuksia tai spagaattia, saatika päälläseisontaa. Suurin osa ihmisistä tarvitsee rauhallista läsnä olemista kehonsa kanssa, samalla avaten lihaksistoa ja lisäten aineenvaihduntaa lempeästi. Tätä on Kelpaamojooga! Tärkeämpää kuin se, millaisessa asennossa KUULUU olla on se, millaista matkaa tekee oman kehon kanssa. Meidän ei tarvitse tavoitella tiettyä mallia, vaan tärkeää on tutustua omaan kehoon. 

 

On muistettava, että on monia syitä miksi ihminen joko pystyy, tai ei pysty saavuttamaan tavoitteita esimerkiksi painonhallinnassa. Me emme voi olettaa, että kysymys on vain kaloreista: “kalorit sisään ja kalorit ulos” ajattelutapa on vanha ja usein haitallinen.

 

Syitä painonnousuun on monia; kehotyyppi, henkilökohtainen historia, lapsuuden kokemukset ja mahdoliiset traumat, perheen ruokakulttuuri, paljonko tukea on saanut ja saa elämässä, perus-aineenvaihdunta. MONET ASIAT VAIKUTTAVAT; ja totuus on, että me tiedämme kyllä miksi ylipaino haitallista meidän terveydelle. Emme lähde tässä sitä asiaa avaamaankaan enempää, mutta tuomme huomiosi siihen, että miten saadaan tämä HÄPEÄ poistettua painonhallinnan ja enemmän massaa kantavien kehojen ympäriltä.

Häpeän väheneminen laskee myös tehokkaasti stressitasoja kehossa.

Stressi aiheuttaa painonnousua, erityisesti jos kärsii metabolisesta oireyhtymästä. Silloin aktiivinen rentoutuminen on paljon tehokkaampaa kuin aktiivinen liikkuminen. Liikunnalla on loppujenlopuksi suhteellisen pieni merkitys painon pudottamisessa vaikka sillä onkin iso merkitys esimerkiksi sydämen, lihaksiston ja nivelten hyvinvoinnille. 

 

Oletko kyllästynyt kuulemaan, että ainoastaan kovatehoinen liikunta voi tehostaa aineenvaihduntaasi ja auttaa pudottamaan painoa?

 

Keho on turvonnut, paino ei laske vaikka mitä tekisit. Yrität lisätä kierroksia, vähennät ruuan määrää. Silti keho ei päästä irti neste turvotuksesta ja kuonasta. Nukut huonosti. Lisäät silti kierroksia ja treenaat vielä kovemmin. Paino ei vaan putoa! "Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!" on enemmän kuin tuttu lause sinulle.... olet kadottanut yhteyden kehoosi ja sen tarpeisiin.

STOP! Olet eloonjäämis-moodissa; se tarkoittaa, ettei kehosi ymmärrä mitä siltä pyydät. Stressitasot kasvavat arjen kiireen ja paineen keskellä ja kun kortisolin määrä lisääntyy kehossa päivästä toiseen (stressihormoni), niin pian tilanne on vielä huonompi. 

Ainoa vastaus on hidastaa. Tai pysähtyä hetkeksi kokonaan ja arvioida tilanne uudelleen.

Sano EI pakottamiselle ja kehon ruoskinnalle. Lähde matkalle tutustumaan uudelleen oman kehosi tarpeisiin. Olen tukenasi.

Jooga laskee stressitasoja ja tasapainottaa tehokkaasti stressihormoneja! Vaikka liikkuisitkin aktiivisesti, kehosi tarvitsee myös palauttavaa ja rauhoittavaa liikkumista.

MIKSI AINEENVAIHDUNNAN TEHOSTAMINEN ON TÄRKEÄÄ?

 

Hyvä kehon aineenvaihdunta tarkoittaa sitä, että keho kuluttaa sen energiamäärän jonka syöt. 

Jos paino nousee vaikka kuinka yrität sitä hallita syömällä oikein ja oikeita määriä, voi aineenvaihduntasi olla eri syistä hitaampi. Silloin painoa ja turvotuksia voi kertyä kehoon. 

Aineenvaihdunnan parantaminen ei kuitenkaan ole vain sitä, että painetaan 100-lasissa täysillä ja yritetään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita ja rasvaa. Tällainen toiminta voi itseasiassa sabotoida kokonaan kehon kykyä toimia normaalisti ja tehokkaasti.

Se voi esimerkiksi aiheuttaa lymfaaattisen järjestelmän ja lihaksiston tukkoisuutta, jolloin aineenvaihduntatuotteet eivät pääse poistumaan kudoksista. Tämä taas voi aiheuttaa selluliittia (joka ei ole siis ainoastaan ylipainoisten ihmisten ongelma!). Liiallinen kuormitus ilman palauttavia harjoituksia voi siis kerryttää kehoon kuonaa ja turvotusta enemmän kuin ymmärrämmekään.

Jooga on oiva tapa avata kehoa, auttaa elimistöä poistamaan kuonaa ja turvotusta, lisätä aineenvaihduntaa lempeästi mutta tehokkaasti ja rauhoittaa hermostoa; kaikki nämä ovat tärkeitä elementtejä painonhallinnassa  ja painonpudotuksessa.

 KELPAAMOJOOGA  HINTAAN 49€!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected].

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: Kelpaamojooga 
Summa: 49€ (Sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected].

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

“Ymmärsin, että kaikessa liikkumisessani olin alkanut suorittaa, menin metsään perheen kanssa marjastamaan ja viettämään kivaa kesäpäivää ja ainoa mitä ajattelin, oli että miten saan siitä tehokkaan liikuntasuorituksen. Tämä tapahtui kaikkialla. En kuunnellut kehoa, menin ja tein pakosta. Pikkuhiljaa liikunnasta tuli siis rennompaa. Teen sitä mitä haluan, silloin kuin haluan tai jaksan ja hitsi miten hyvää se tekee.

Jooga on ihanaa, kun ei tarvitse suorittaa, koko nainen rentoutuu, koska hermostokin lepää. KelpaamoJooga on ihanaa, se tuntuu ja saa ihan haastaakin itseään, muttei tarvitse kilpailla ketään vastaan.” Mira Lattu, Kelpaamon äiti

Aloita uusi vaihe elämässä

On tultava ymmärrys, että kaikenlaiset kehot voivat olla terveitä. Mitä enemmän näemme mediassa, liikuntatunneilla ja joogasaleilla erilaisia kehoja, sen parempi. Oivalsimme tätä kurssia tehdessämme, että kun tällaisista asioista puhutaan, ja kun työskennellään ihmisten kehojen kanssa, meillä on todella oltava ymmärrys aiheeseen liittyvistä erilaisista traumoista ja myös häpeästä ja pelosta, jota kannamme.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi matkalle itseesi. Olemme tukenasi kurssilla ja meihin voit olla yhteydessä kaikessa, mikä herää kurssiin liittyen.

 

Tälle joogakurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

“Oma polku ITSEENI alkoi joogasta. Aloin huolehtia kehostani, kiinnittää siihen huomiota arvostaen ja lempeydellä. Siitä se lähtee, rakkaudesta itseen ja omaan kehoon, ei liiallisista vaatimuksista ja itsensä piiskaamisesta ja arvostelemisesta. Kun alamme kokea arvostusta itseemme, alamme olla kiinnostuneita siitä, miten puhumme itsellemme. Voimme alkaa ymmärtää mitä haitallisia toimintamalleja ja uskomuksia kannamme mukanamme.

Teimme yhteistyössä Miran kanssa KelpaamoJoogan. Se syntyi isompikokoisten asiakkaiden toiveista saada kokea joogan hyvinvointivaikutuksia ilman kokemusta siitä, etteivät he pysy mukana harjoituksissa kehon suuremman koon takia.” Maija Grace, Tunnejooga

Hei, olen Maija Grace

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.
Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

 

Hei, olen Mira Lattu

Kelpaamon äiti, Pullea PersonalTrainer, ravintovalmentaja ja Koulutettu hieroja. Yritykseni Hieronta-ja valmennuspalvelut VenlAvaTraining tarjoaa hyvinvointia ihan kaikille.

Minulle tärkeää on se, että ihmiset oivaltaisivat olevansa kaiken sen hyvän arvoisia, jota he sillä hetkellä pystyvät itselleen tarjoamaan. Elämme suorituskeskeisessä maailmassa ja helposti pari kertaa vuodessa lähdemme suorittamaan hyvinvointia niin, että tuntuu, muttei hyvältä.

Hyvinvointi kuuluu kaikille, liikunta ja siitä nauttiminen kuuluu kaikille, ikään, kokoon ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Paikkani maailmassa on auttaa sinut alkuun hyvinvointiisi, avata sinulle ovet ja saattaa sisään, kun olet valmis, päästän irti kädestäsi.

Muista, että sinä olet oman elämäsi pääroolissa!

Voi hyvin!

Rakkaudella Mira

 

Koulutettu hieroja – Hieronta Akatemia

Hyvinvointivalmentaja – T4U

Personal trainer - T4U

Ravintovalmentaja - T4U

Tunnejooga kurssit omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi on käytössäsi ikuisesti!

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Katso alla olevat kysymykset ja vastaukset. Jos sinua askarruttaa jokin asia kurssiin liittyen voit olla yhteydessä Maijaan [email protected].

NYT KELPAAMOJOOGA HINTAAN 49€!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected].

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: Kelpaamojooga 
Summa: 49€ (Sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected].

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!