ELVYTÄ AINEEN­VAIHDUNTAASI LEMPEÄSTI MUTTA TEHOKKAASTI

 Aineenvaihdunta­Jooga 

Tule mukaan tästä!

Oletko kyllästynyt kuulemaan, että ainoastaan kovatehoinen ja piiskaava liikunta voi tehostaa aineenvaihduntaasi ja auttaa pudottamaan painoa?

 

Oletko satunnainen liikkuja, joka kaipaa jotain uutta ja unelmoi omasta hetkestä kehon hellimisen parissa, samalla elvyttäen nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, ja vahvistaen keskivartalon syviä lihaksia?

 

Oletko ajatellut, että joogaa olisi kiva kokeilla, mutta mietit osaatko tai pystytkö tekemään liikkeitä?

 

Elätkö ruuhkavuosia ja aikasi ja jaksamisesi on rajallista?

 

Onko kehossasi jäykkyyksiä ja jännityksiä?

 

Kärsitkö stressivatsaoireista?

 

Oletko väsynyt rääkkäämään itseäsi pikaisten tulosten toivossa? Kaipaatko aloittelijana enemmän kehoa hellivää ja kokonaisvaltaisempaa liikkumista? 

 

Oletko unohtanut itsesi arjen kiireeseen ja stressiin, johon hermostosi on reagoinut voimakkaasti?

Keho on turvonnut, paino ei laske vaikka mitä tekisit. Yrität lisätä kierroksia, vähennät ruuan määrää. Silti keho ei päästä irti neste turvotuksesta ja kuonasta. Nukut huonosti. Lisäät silti kierroksia ja treenaat vielä kovemmin. Paino ei vaan putoa! "Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!" on enemmän kuin tuttu lause sinulle.... olet kadottanut yhteyden kehoosi ja sen tarpeisiin.

STOP! Olet eloonjäämis-moodissa; se tarkoittaa, ettei kehosi ymmärrä mitä siltä pyydät. Stressitasot kasvavat arjen kiireen ja paineen keskellä ja kun kortisolin määrä lisääntyy kehossa päivästä toiseen (stressihormoni), niin pian tilanne on vielä huonompi. 

Ainoa vastaus on hidastaa. Tai pysähtyä hetkeksi kokonaan ja arvioida tilanne uudelleen.

Sano EI pakottamiselle ja kehon ruoskinnalle. Lähde matkalle tutustumaan uudelleen oman kehosi tarpeisiin. Olen tukenasi.

 

Tämä on aineenvaihduntaa hellivä ja elvyttävä verkkokurssi, jossa pääset tutustumaan joogan maailmaan kehoa kuunnellen, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita.  Saat kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla. Liikkeet ovat selkeästi ohjattuja ja aloittelijallekin sopivia.

Tule mukaan 6 viikon AineenvaihduntaJooga -verkkokurssille nyt 87€!

Haluan mukaan!

Tutustu joogan pehmeään ja tasapainoiseen maailmaan, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita. Saat edetä ja kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla. Aineenvaihdunnan elvyttämisen lisäksi opit myös, miten suolisto ja ruuansulatus hyötyvät joogasta ja miten voit rauhoittaa hermostoasi ja tasapainottaa kehon mahdollisia puolieroja.

MIKSI AINEENVAIHDUNNAN TEHOSTAMINEN ON TÄRKEÄÄ? 

 Hyvä kehon aineenvaihdunta tarkoittaa sitä, että keho kuluttaa sen energiamäärän jonka syöt. 

Jos paino nousee vaikka kuinka yrität sitä hallita syömällä oikein ja oikeita määriä, voi aineenvaihduntasi olla eri syistä hitaampi. Silloin painoa ja turvotuksia voi kertyä kehoon. 

Aineenvaihdunnan parantaminen ei kuitenkaan ole vain sitä, että painetaan 100-lasissa täysillä ja yritetään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita ja rasvaa. Tällainen toiminta voi itseasiassa sabotoida kokonaan kehon kykyä toimia normaalisti ja tehokkaasti.

Se voi esimerkiksi aiheuttaa lymfaaattisen järjestelmän ja lihaksiston tukkoisuutta, jolloin aineenvaihduntatuotteet eivät pääse poistumaan kudoksista. Tämä taas voi aiheuttaa selluliittia (joka ei ole siis ainoastaan ylipainoisten ihmisten ongelma!). Liiallinen kuormitus ilman palauttavia harjoituksia voi siis kerryttää kehoon kuonaa ja turvotusta enemmän kuin ymmärrämmekään.

Jooga on oiva tapa avata kehoa, auttaa elimistöä poistamaan kuonaa ja turvotusta, lisätä aineenvaihduntaa lempeästi mutta tehokkaasti ja rauhoittaa hermostoa; kaikki nämä ovat tärkeitä elementtejä painonhallinnassa  ja painonpudotuksessa.

 

"Reipas 2 kk takana ihanan Maijan joogaa. Oliskohan ollut n. kahden vkon kohdalla, kun huomasin että refluksivaivat olivat tiessään. Hartia, niska yms. jomotukset ovat tiessään. Teen lähes joka päivä jonkun Maijan harjoituksen."

Anne

"Jooga on ollut jotenkin helppoa tehdä kotona yksin ja turvotus on lähtenyt, vaikka en uskonut mukaan lähtiessäni, että näin iisillä liikunnalla tapahtuu mitään muutosta. Samoin selän ja niskan kipuilu on taas helpottanut, kun liikuttaa muitakin osiaan kuin vain jalkojaan lenkillä. Siispä kiitos"

Päivi

Aineenvaihdunta­Jooga sisältää:

 • Joka viikko uuden aloitus/infovideon ja joka viikko avautuu uudet harjoitukset käyttösi
 • Aamujooga 
 • Taso 1 video 1   16/27min
 • Taso 1 video 2   24min
 • Taso 2 video 1   22min
 • Taso 2 video 2   28min
 • Jooga taso 1-2   45min
 • Jooga Taso 1   50min
 • YIN jooga   65min
 • Virkistävä jooga   10min
 • Liikkuvuutta lisäävä jooga   20min

 

BONUKSENA SAAT VIELÄ:

 • 4min Hengitysharjoitusvideon
 • Rentouttava jooga 13min
 • Toimistojooga 12min
 • PDF muodossa YIN joogaharjoituksen ja lisätietoa meridiaaneista ja niiden merkityksesta ja tunnepuolen vaikutuksista kehoomme

 

Tunnejooga kurssit ovat omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi jää sinulle omaksi!

Aineenvaihdunta­Jooga nyt 87€

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä
”Uupumuksen myötä jäi liikunta lähinnä koirien kanssa metsässä rauhassa haahuiluun. Keho alkoi olla kankea ja kipeä. Varsinkin aamut alkoivat tuntua suorastaan mummoilulta, kun ähisin ja uikutin, että sain pikkuhousut jalkaan. Maijan lymfakiertoa avaavat matalankynnyksen ohjelmat saivat minut jälleen muistamaan miten hyvää venyttely tekeekään keholle. Energiaa virtaa taas, keho tuntuu kevyemmällä ja joustavammalta. Nyt olen jo aloitellut pikku hiljaa muutakin liikuntaa joogan rinnalle."
 
Elina 49v

 

”On kyllä jo tässä vaiheessa ollut hintansa arvoista. Itse olen ollut aina sellainen riuhtova liikkuja - joogaa olen aiemmin kokeillut, mutta sielläkin silloin ajattelin, että pitää riuhtoa täysillä, että on tehoa.
Tämä kokemus, että lempeydelläkin etenee, on kyllä minulle iso kokemus. Huomaa kyllä, että Maijalla on hyvä koulutuspohja ja oikeasti tietoa ihmisen fysiologiasta. Hyvin otettu huomioon mahdolliset rajoitteet ym. Liikkeet ovat turvallisia tehdä varmasti kenelle tahansa.”

 

Tunnejooga Kurssilainen

Tämän kurssin hyödyt aineenvaihdunnalle ovat moninaiset:

Opit uudellen tuntemaan mitkä ovat oman kehosi tarpeet. Joogassa olemme läsnä itsellemme, arvostelematta ja ilman turhia vaatimuksia. Olemalla läsnä opimme kuulemaan todelliset viestit siitä mitä tarvitsemme.

Joogassa tehdyt kiertoliikeet keskivartalolle lisäävät kevyesti painetta suolistossa ja ruuansulatuselimissä. Sisäelimet kaipaavat aktivointia samalla tavalla kuin muukin keho (lihakset, nivelet). Kun keho ja elimet ovat säästöliekillä ja tukkoiset, aineenvaihdunta ei pääse oikeuksiinsa. Tällä kurssilla aktivoimme kehoa uskomattoman kokonaisvaltaisesti.

Kiinalaisesta lääketieteestä ja joogasta tutut meridiaanit saavat myös jooga-harjoituksissa aktivointia (akupunktiopisteet sijaitsevat näissä meridiaaneissa eli kehomme "sähköjohdoissa"). Tästä näkökulmasta katsottuna meridiaanit korreloituvat eri sisäelimiin jolloin esimerkiksi juuri ruuansulatuselinten meridiaaneja stimuloimalla (fyysisen liikkeen stimuloinnin lisäksi) päästään vaikuttamaan ruuansulatukseen.

Kokeile Aineenvaihduntajoogaa alta:

 

AineenvaihduntaJooga verkkokurssilla

 • pääset tutustumaan joogaan lajina rauhassa, omassa kodissasi ja omaan tahtiin
 • opit joogaliikkeitä, jotka eivät vaadi liiallista ponnistamista tai erityistä notkeutta tai vahvuutta
 • pääset takaisin yhteyteen omaan kehoon ja sen todellisiin tarpeisiin
 • opit kuuntelemaan kehoasi, et mieltäsi, joka usein kertookin kaikenlaisia tarinoita siitä, mitä PITÄISI tehdä jotta on tarpeeksi tehokas tai miten PITÄISI suorittaa tehokkaasti
 • saat monipuolisia eri tasoisia ja pituisia harjoituksia aamujoogasta, taso 1 ja 2 ihan rentouttavaan YIN joogaan asti. Voit vaihdella harjoitusten välillä päivän tarpeen ja kehon olotilan mukaan 
 • saat rutiiniisi palauttavia harjoituksia muiden liikuntatottumusten rinnalle
 • opit hengittämään  rauhallisemmin ja hermostoa paremmin tukien aineenvaihduntasi ja suolistosi toiminta tehostuu ja elpyy
 • saat kurssin käyttöön jolla ei ole aikarajaa, sen kesto on vähintään 6 viikkoa riippuen siitä, miten pitkään viivyt jokaisen viikon kohdalla - siirtyen eteenpäin vasta kun keho on valmis 
Haluan mukaan!

Hei, olen Maija Grace.

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

Biodynaaminen kraniosakraalikoulutus 2022-2023

"Kiitos Maija - toteutustapasi sopii juuri tällaiselle 'suorittamisesta irti päästäneelle', mutta apua kehon jämähtäneeseen tilaan kaipaavalle"

"Enemmän kuin vastinetta rahalle. Sopii monentasoiselle. Lisäksi Maijan ohjaus miellyttävää ja rauhallista. Luulin, etten pidä nettijoogasta, mutta toisin kävi." 

Aloita uusi vaihe elämässä

AineenvaihduntaJooga verkkokurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. Ainoa vaatimus on, että pääset lattialle istumaan (erilaisia istuma-asentovaihtoehtoja annetaan kurssilla) ja selinmakuulle. Kurssilla on VAIHTOEHTOISET LIIKKEET JA APUVÄLINEET video jossa käydään läpi eniten kysyttyjä asioita.

Tarvitset joogamaton, bolsterin tai ison tyynyn korvikkeeksi (esim sohvatyyny tai rullattu iso peitto), pienemmän tyynyn, mahdollista pehmustetta polvien alle, tukevan tuolin ilman käsinojia vahtoehtoisten liikkeiden varalle.

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin. Vahvistunut keskivartalon lihaksisto tukee selkärankaasi ja ryhtiäsi, vähentäen mahdollisia selkäkipuja ja jäykkyyksiä.

Stressihormoni kortisoli on monilla meillä koholla, aiheuttaen aineenvaihdunnan hidastumista ja kehon tukkoisuutta. Tämän kurssin joogaharjoitukset auttavat kehoa palautumaan stressistä ja laskee näitä stressihormonitasoja tehokkaasti. 

Saat hyvinvoivan ja elpyneen kehon, hyvän mielen ja ehkä myös koet onnentunteita, mitkä itsesi lisäksi myös läheisesi huomaavat sinussa.

 
"Kiitos ihan valtavasti tästä kurssista ❤️ Tämä on ollut ensikosketukseni joogan maailmaan ja tää on aivan mahtavaa, olo on vaan niin hyvä koko kehossa. Olen saanut liikkuvuutta ja notkeutta takaisin ihan valtavasti. Jumit ja lukot ovat avautuneet ❤️ 
Olen tehnyt viikon 2 aamujoogaa joka päivä, siitä lähtien kun sen tein ensimmäisen kerran (rytmitin tämän kurssin uuden viikon aloituksen maanantaihin). Ja todellakin huomasin oman kehoni vaikutuksen jo sen ensimmäisen kerran jälkeen, kun tein aamujoogan. Yhden kerran erehdyin syömään aamupalan ennen aamujoogaa (en heti syönnin päälle vaan tauon jälkeen). Ja siinä todellakin huomasin että nyt meni mönkään ja pahasti. 
Tämä tulee olemaan osa minua myös jatkossakin ❤️ Valtavasti on vielä opittavaa, mutta tästä on erittäin hyvä jatkaa. Voin suositella tätä erittäin lämpimästi myös muillekin. 
Kiitos paljon Maija ❤️🙏🏻"

Aloita jo tänään!

Aineenvaihdunnan käynnistäminen tai tehostaminen ei tarvitse olla vaikeaa. Oikeilla harjoituksilla ja lempeällä lähestymistavalla tulokset ovat pitkäkestoisempia.

Nämä harjoitukset ovat erityisesti aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa parantavia, liikkuvuutta lisääviä ja hermostoa rauhoittavia!

 

Aineenvaihdunta­Jooga sisältää:

 • Joka viikko uuden aloitus/infovideon ja joka viikko avautuu uudet harjoitukset käyttösi
 • Aamujooga 20 min
 • Taso 1 video 1   16/27 min
 • Taso 1 video 2   24 min
 • Taso 2 video 1   22 min
 • Taso 2 video 2   28 min
 • Jooga taso 1-2  45 min
 • Jooga Taso 1 50 min
 • YIN jooga 65 min
 • Virkistävä jooga 10 min
 • Liikkuvuutta lisäävä jooga 20 min

 

BONUKSENA SAAT VIELÄ:

 • 4 min Hengitysharjoitus videon
 • Rentouttava jooga 13 min
 • Toimistojooga 12 min
 • PDF muodossa YIN joogaharjoituksen ja lisätietoa meridiaaneista ja niiden merkityksesta ja tunnepuolen vaikutuksista kehoomme
Kaikki tämä nyt hintaan 87€

"Hei! Olen mukana tunnejoogakurssilla ja haluan kiittää Sinua lämpimästi ihanista joogatunneista! Sinusta välittyy uskomaton sisäinen ja ulkoinen kauneus, ja tyylisi kertoa eri liikkeistä ja niiden vaikutuksista on erinomainen. Nautin todella paljon! Kiitos!”

Maria

"Kiitos sinulle nautittavasta paketista! Sulla on niin mukavan lempeä, hyväksyvä, pakottamaton ote asiaan! Olen ehtinyt elämäni aikana kohdata monenlaisia ohjaajia ja erilaisia liikunta,- jooga yms modaliteetteja. Näissä sun ohjaamissa harjoitteissa sielu, mieli ja sydän lepää ❤”

Kirsi

Onko sinulla kysymyksiä?

Tarkista jos löydät vastauksen siihen tästä alta! Muuten voit olla yhteydessä [email protected]. Maija vastailee kysymyksiisi arkisin 9-17 välillä.

Mitä AineenvaihduntaJooga kurssista sanotaan?

"Viikkoa 6 aloitellessa haluan kiittää sua Maija jo tässä kohdassa valtavasti. Olen saanut omaan joogaan syvyyttä, paljon uusia ihania harjoituksia, aineenvaihduntani on kiihtynyt, olo on paljon virkeämpi ja ajatus myös kulkee selkeämmin. Olen tehnyt joka päivä vähintään nyt kahta harjoitusta eri viikoilta, sekoitellen niitä itselleni sopiviksi. Tämän viikon taso 2 on ihana, oikein tuntee kun keho tekee töitä hyväkseni."

 

"Voi Maija❤. Olen nyt pari viikkoa tehnyt näitä sun harjoituksia, olo on jo parantunut huimasti. Joka aamuun ja fiilikseen löytyy sopiva, joten näitä tulee myös tehtyä😊. Iso kiitos sulle, tämä on hieno ja ainakin mulle erinomaisesti toimiva juttu❤🌹"


"On mahtavaa huomata. että näin kuusikymppisenä ja pitkällä diagnoosi- listoalla, reumasairaudet sun muut, liikkuvuus on hyvä ja voimaa löytyy, vaikka peili muuta kertoo. Jooga ja pilates sekä kävely luonnossa ovat kai pitäneet yllä jotakin kehossani, vaikka ajoittain pelkkä kävely ja oivariini paketin nostaminen on haastavaa. Olet Maija paras mahdollinen ohjaaja. Kiitos. 💗" - taso 2 jooga

 

"Kuuden viikon kurssi takana, ja jooga jää todellakin osaksi liikuntarutiinejani. On ollut ihana huomata, miten notkeus on lisääntynyt näiden viikkojen aikana ja 2. tason liikkeetkin alkaa sujua. Keho osaa jo vaatia, mitä se kulloinkin haluaa, rauhallisempaa venyttelyä vai enemmän lihaskuntoliikkeitä. Aamut on ihana aloittaa rauhallisella joogahetkellä, niin jaksaa paremmin töissä hektisessä ja kovaäänisessä päiväkotimaailmassa. Kiitos Maija tästä kurssista ja lempeästä ja rauhallisesta ohjaustyylistäsi ❤"

 

"Oon ihastunu tohon 65min yin-joogasarjaan. Teki niin hyvää heti kun kokeilin, et oon nyt kolmena aamuna jo tehny sen. Pientä edistystä on jo. Se miksi alunperin tää kurssi kiinnitti mun huomion oli tuo maininta aineenvaihdunnan ja lymfan tehostajana. 

Oon anatomian tenttiä vaille valmis hieroja ja uudessa hieronnan ammattitutkinnossa meillä oli ihan uutena mahdollisuutena valita lymfa lyhyesti. Ylättävää oli miten niin kevyt käsittely voi vaikuttaa vahvasti. Siksi myös joogalla lymfan aktivointi kiinnosti. Oon tehny harjoituksen joko aamulla tai illalla. Aamulla todellakin huomaa yön jälkeisen kankeuden. Mutta sen jälkeen on ihana aukinaisempi olo.

Illalla keho antaa ihan erilailla periksi ja varsinkin tuo YIN rauhottaa ennen nukkumaanmenoa. Oon aikamoinen pyörijä sängyssä ja nukahtaminen voi ottaa aikaa. Iltajoogan jälkeen oon nukahtanut vähän nopeammin. Välillä on kyllä saanut nousta jopa muutaman kerran vessaan, joka varmasti myös johtuu juodusta nesteestä. Mut mieli on silti ollut levollisempi.

Tällaiselle joka ei oo joogatunneilla käynyt, on hyväksi selkeät ohjeet ja mukava rauhallinen, miellyttävä ääni ohjaajalla.

Siis tuo ääni mun mielestä ratkaisee aika paljon. Kovin metalliset ja rahisevat äänet ärsyttää.

Kiitos taas, tää kurssi on ollut ihana lisä mun korona-arkeen.” 

Katja

 

"Olin alussa todella jäykkä oikealta puolelta ja miten ihanaa huomata, että puolierot tasoittuvat pikkuhiljaa!"

Pirkko

 

"Kiitos paljon kurssista <3

6 viikkoa alkaa olla takana, ja muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta olen joogannut joka päivä vähintään kerran, yleensä kaksi. Ihana huomata miten keho on vetreämpi, niska-hartiaseudun kivut ja jumit helpottaneet ja mielikin paljon virkeämpi.
Aika menee joogatessa todella nopeasti.

Se, että kehitystä tapahtuu, ja olo on paljon parempi motivoi kivasti jatkamaan."

Minna

"Kiitos kovasti tehokkaasta ohjelmasta. Useampana aamuna viikosta aloitan päiväni joogalla ja keho aukeaa päivän toimiin. Alkuviikosta jo luulin, että minulla on sydänperäistä rintakipua. Se olikin rangan kierroista johtuvaa ja hävisi harjoitteita jatkamalla. Toki kokeilin rankemmalla hiihdolla, paheneeko tilanne ja kun ei pahentunut, sydänpuolen sai sulkea mielestä 😊" - liikeitä aineenvaihdunnalle jooga

Aineenvaihdunta­Jooga nyt 87€

Kurssilla nyt myös 30 päivän tyytyväisyystakuu! Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä