Kun ensimm√§isen kerran pys√§hdyin YIN-jooga tunnilla kuuntelemaan kehon viestej√§, muistan kuinka suurien huokausten saattelemana alkoi helpotuksen kyyneleet virrata‚Ķmelkein pystyin kuulemaan sen, kun keho sanoi ett√§ ‚Äúkiitos kun pys√§hdyt ja alat p√§√§st√§√§ vihdoin irti‚ÄĚ. YIN-jooga oli minulle ensimm√§inen kokemus siit√§, kuinka paljon kevyemm√§ksi keho ja mieli tulevat, kun alkaa p√§√§st√§√§ irti vanhoista taakoista, joita ei halua en√§√§ kantaa. Omien kipukohtien katsominen ja niist√§ irtip√§√§st√§minen tuo uutta virtaa ja energiaa arkeen. On helpompi kulkea kun oma reppu on kevyempi. N√§iden kokemusteni kautta syntyi YIN-jooga kurssini ‚ÄúMatka kehoon ja tunteisiin‚ÄĚ.¬†

Tule mukaan

Muistathan, ettei pelkkä liikunnallinen ylisuorittaminen ole ainoa tapa vetää itsensä piippuun. Nykypäivänä stressi ja liian kova elämän tahti ajavat yhä useamman ihmisen tilaan, josta tuntuu mahdottomalta päästä ulos. Oravanpyörä on valmis. Ei nukuta vaikka univaje on valtava, sydän hakkaa, hampaita kiristellään, vatsa oireilee, hiukset lähtee päästä….tuttua?

Milloin viimeksi pysähdyit kuuntelemaan, miltä kehossasi tuntuu, ja mitä se voisi tarvita voidakseen paremmin tässä arjen pyörityksessä?

Tämä YIN-joogakurssi antaa meille mahdollisuuden sukeltaa syvälle omaan kehoomme, perusasioiden äärelle. Saamme käpertyä itsemme äärelle rauhassa ja kuunnella mitä kehomme haluaa meille kertoa. 

Kiire, stressi ja suorituspaineet pit√§v√§t meid√§n huomion vahvasti ajatuksissa ja suorituksissa; olemme koko ajan ‚ÄĚp√§√§mme sis√§ll√§‚ÄĚ.¬†

Kehomme kyll√§ kertoo meille tarpeistaan, jos vaan maltamme pys√§hty√§ kuuntelemaan. Kiireellisess√§ arjessa, emme ihan saa kiinni siit√§, miksi purentamme on kire√§ ja p√§√§t√§ s√§rkee j√§nnittyneen niskan takia, miksi vatsa oireilee ja hengitt√§minen tuntuu v√§lill√§ niin kovin ty√∂l√§√§lt√§. Jos n√§ihin oireisiin ei l√∂ydy l√§√§ketieteellist√§ syyt√§, usein yrit√§mme painaa n√§m√§ kivutkin pois. Alamme tottua jatkuvaan pahaan oloon, Siit√§ tulee arkip√§iv√§√§‚Ķ..‚ÄĚaina on tuntunut t√§lt√§‚ÄĚ.

Keho ja sen kivut, jännitykset ja hätä- viestit työnnetään syrjään koska niiden katsomiseen ei riitä aika, tai rohkeus, tai molemmat. 

Opimme jättämään omat tarpeet taka-alalle koska emme halua vaikuttaa itsekkäiltä. 

Tämä kurssi on siis sinulle, jos kehossasi on kiputiloja ja jumituksia, uni on katkonaista tai levotonta ylivirittyneen hermoston takia tai jos tarvitset kipeästi omaa tilaa ja aikaa.

 Ymmärrän toki, että joskus pysähtyminen voi olla erittäin vaikeaa.... ja kun aika ei meinaa riittää se voi tuntua jopa mahdottomalta. Jokainen tarvitsee ja antsaitsee kuitenkin rauhaa, rentoutta ja omaa aikaa, jotta keholla ja mielellä on mahdollisuus palautua ja latautua.

Tule siis mukaan kokeilemaan 8 viikon kestävää Matkaa kehoon ja tunteisiin YIN-jooga kurssia, joka jää sinulle omaksi! Nyt koko kurssi hintaan 87!

Olen valmis matkaamaan kehooni ja tunteisiini

Miksi YIN jooga?

Joogaa on monenlaista, eikä kaikki joogatyylit missään nimessä sovi kaikille. YIN jooga on tyyli joka sopii useimmille, sillä se on lempeää ja hidastempoista ja turvallista (oikein ohjattuna). YIN-jooga asanat (asennot) vaikuttavat lihaksiston lisäksi myös meidän faskiaan, niveliin ja jänteisiin koska olemme pitkään samassa asennossa jolloin keholla on aikaa reagoida syvemmin liikkeisiin. Liikkeestä toiseen siirrytään hitaasti ja rauhallisesti. Hyvä ohjaaja muistuttaa sinua oman kehon kuuntelusta, siitä että asennosta voi aina perääntyä jos tuntuu kipua tai liian suurta epämukavuutta kehossa. YIN asennoissa on tarkoitus hakea mukavuus- epämukavuusalueen rajaa. Ei rikkoa eikä repiä, vaan tunnustella missä kohtaa huomaa, että jotain tapahtuu, mutta pystyy kuitenkin olemaan rennosti ja hengittämään rauhallisesti.

 

Miten tämä liittyy tunnetyöskentelyyn?

Vaikka tunteilla ei vaikutakaan olevan selkeää merkitystä fyysisessä kehossa, nämä tunteet kuitenkin väistämättä stimuloivat meitä aiheuttaen erilaisia reaktioita; pieniä ja suuria, fyysisellä tasolla. Kiinalaisessa lääketieteessä esimerkiksi ajatellaan vahvasti erilaisten tunteiden rasittavan eri tavoilla eri kehon osia. Jos keho on jatkuvasti erilaisten reaktioiden vallassa voi tulla ylivirittyneisyyttä, hermostollisia vaivoja, kipuja ja väsymystä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan monet sairaudetkin voivat johtua siitä, että keho rasittuu liikaa tietyistä tunteista, kun ne painetaan alas huomioimatta ja käsittelemättä niitä. Ajatellaan, että tunteet ovat energiaa, jotka patoutuneina kehoon aiheuttavat terveydellisiä ongelmia.  

Niin sanottu “tunnetyöskentely” on upea tapa päästää kehosta vapaaksi erilaisia alaspainettuja tunteita, jotka voivat aiheuttaa fyysisiä oireita. Kehitin YIN-joogaharjoituksia tukemaan omien asiakkaiden tunnetyöskentelyä, osittain kiinalaisen lääketieteen pohjalta, koska huomasin tarpeen tällaiselle työskentelylle lisääntyneen. “Matka kehoon ja tunteisiin” YIN-verkkokurssi on kehitelty samasta syystä, ja toivonkin sen tavoittavan kaikki ne, jotka ovat kiinnostuneita omasta “tunnekehostaan”. Toivon, että mahdollisimman moni antaisi tilaisuuden itselleen purkaa vanhoja tunnetaakkoja fyysisestä kehosta. Toivon, että mahdollisimman moni voisi vapautua kivuista ja kolotuksista ja jännityksistä, jotka mahdollisesti aiheutuvat tunnetaakoista. 

Voimaantuminen omassa elämässä on yksi ihana sivuvaikutus tunnetyöskentelystä‚̧ԳŹ

Myös kehon keventyminen ja kipujen ja jumitusten vähentyminen.

"Kiitos Maija! Tämä tuntui todella hyvältä ja rauhoittavalta kiireisen viikon jälkeen. Ihanaa palautumista sinun ihanan rauhallisen ja selkeän ohjauksen kanssa. ‚̧ԳŹ" Vagus-psoas harjoitus

Kurssi sisältää:

Eri tunne-teemoilla olevia YIN-harjoituksia, kaksi muuta YIN harjoitusta, yksi hengitystä avaava ja rauhoittava harjoitus ja yksi hermostoa ja suolistoa tehokkaasti rauhoittava harjoitus. Kurssin alussa on info-video josta saat ohjeita kurssin käyttöön.

Eri tunneosiot kannattaa tehdä annetussa järjestyksessä jos tunnetyöskentely ei ole sinulle tuttua, ja jokaista osiota / tunneteemaa ainakin 2 viikkoa ennen seuraavaan siirtymistä.

Jotta tunnetyöskentely olisi mahdollisimman lempeää, tulisi kurssin läpikäynti kestää vähintään 8 viikkoa vaikka saat kaiken materiaalin heti!

SURU:

Keuhkot tuovat uutta elämänenergiaa kehoomme. Ne toimivat luonnollisesti hapen ja hiilidioksidin kuljettajina mutta myös esimerkiksi pallealihaksen kanssa yhteistyössä. Kun keuhkot laittavat palleaa liikkeelle, saame hierontaa sisäelimiin ja suolistoon, ruuansulatuksen alueelle. Syvälle kehoon painettu suru lamaannuttaa kehomme luonnollista toimintaa. Surut painavat hartioitamme kasaan jolloin hengittäminen voi olla työlästä. Vapauttamalla lukossa olevia tunteita kuten surua, teemme tilaa rintakehän alueelle, hengityksemme on laajempaa ja kevyempää. Surun alta löytyy uutta iloa ja onnea. Voisitko päästää irti vanhoista suruista ja murheista ja katsoa kaikkea kaunista ja elävää uusin silmin? Elää tässä päivässä,  ilman menneisyyden taakkoja.

90min keuhko/paksusuoli YIN jooga

30min keuhko/paksusuoli YIN jooga

PELKO:

Munuaisten epätasapaino aiheuttaa tunnepuolella erilaisia pelkoja; loukatuksi tulemisen pelkoa, pelkoa luottamuksesta itseen tai muihin, pelkoa seksuaalisuudesta, hylätyksi tulemisen pelkoa. Pelot väsyttävät munuaisten energiaa jolloin nämä meidän “energiapankit” tyhjenevät, tulematta täytetyiksi missään kohtaa. Kun pysähdymme ns lataamaan näitä akkujamme, me voimme välttyä totaaliselta uupumiselta. Oletko valmis päästämään vanhoista peloista irti ja tekemään tilaa uudelle energialle elämässäsi?

80min munuaiset/virtsarakko YIN jooga

30min munuaiset/virtsarakko YIN jooga

 

TURHAUTUMINEN/KIUKKU:

Maksaan kertyy kaikki ne aineet, joita meidän keho ei käytä energiantuotantoon. Kuona-aineet siis kulkevat mm maksan kautta pois kehostamme. Maksa tuottaa myös sappinestettä jota varastoidaan sappirakossa (näin maksa ja sappi ovat ns sisäelin “pari”). Ei ole sattumaa, että sanotaan “sapettaa” kun ottaa päähän sillä maksa ja sappi varastoivat kiukun ja turhautumisen tunteita. Migreenit ja erilaiset päänsäryt yhdistetään maksan toimintaan ja patoutuneiden kiukun ja vihan tunteisiin. Viha ja kiukku ovatkin eniten alaspainettuja tunteita meidän kehossa, sillä niiden näyttäminen on usein meiltä kiellettyä. Kunnon itkupotkuraivari voi tehdä joskus oikeinkin hyvää meidän keholle!

90min maksa/sappi YIN jooga

30min maksa/sappi YIN jooga

 

"huh huh mikä harjoitus ūüė≥ olo oli ärtynyt, rauhaton, jopa kiukkuinen alussa. jossain vaiheessa harjoitusta olo muuttui iloiseksi, rauhalliseksi ja tyytyväiseksi. noin tunnin kohdalla alkoi tuntua oksettavaa olo, ahdistavaa oloa henkisesti, jouduin keskeyttää harjoituksen ja itkin. kun kykenin jatkamaan olo pikku hiljaa rauhottui ja nyt on tyyni olo. Kiitos ♥ÔłŹ" Maksa-sappi YIN

 

RAKKAUS ja ILO tai PELKO ja HÄPEÄ AVAUTUA RAKKAUDELLE ja ILOLLE

Sydän on herkkää aluetta, jota tulee lähestyä lempeästi. Sydämen alueella olevat tunteet liittyvät hyväksyntään, itsensä ja muiden rakastamiseen ja kykyyn solmia rakastavaisia ihmissuhteita. Ohutsuolen alueella sulatetaan ruuan lisäksi myös tunnepuolella olevia asioita. Kun ohutsuoli voi huonosti, on kirjaimellisesti vaikeaa sulattaa asioita. Kun sydämen alue avautuu, löytyy iloa ja rakkautta, oman itsen löytämistä myös. Meillä on paljon uskomuksia siitä, mitä meidän pitäisi olla; häpeää siitä mihin emme pystyneet, että olisimme jollain tavalla viallisia. Haluatko löytää sen aidon, oman itsesi? Se joka on täydellinen juuri sellaisena kuin se on?

70min sydän/ohutsuoli YIN jooga

30min sydän/ohutsuoli YIN jooga

 

MUITA HARJOITUKSIA:

55min Hengittäen rauhaa ja tilaa kehoon -  sis. hengitysharjoituksen ja joogaosion

Ilta-YIN noin 30min - super-rentouttava!

Aamu-YIN noin 30min - vetreyttä ja virtaa aamuun!

 

BONUKSENA:

70min vagushermo/psoaslihas joogaharjoitus (sis. infovideon!)

 

Tarvitset harjoituksiin jooga-bolsterin (tai vastaavan; esim. rullatun tukevan peiton tai ison, tukevan tyynyn) ja mahdollisesti 1-2 pienempää tukevaa tyynyä tai joogablokit.

 

”Hengittäen rauhaa testattu yksin eilen illalla. En tiedä oliko palleajumi, mutta todella rauhoittava vaikutus, ja mielestäni avasi mahdollisuuden hengittää syvempään -> rentouttava signaali hermostolle.Tein tuon joogaosan perään. Paljon kivaa settiä jonka otan kyllä kropanhuoltoon pysyväiskäyttöön. En tiedä mikä oli mutta iso roska tuli molempiin silmiin kun tuota teki, vahvoja voimakkaita sanoja myös. Mielestäni toimi, ja ei mitenkään liian raskas oli kunto mikä tahansa.” Mies 42v

Matka kehoon ja tunteisiin YIN-joogakurssi¬†NYT 87‚ā¨!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat s√§hk√∂postiin heti ohjeet miten kirjaudut sis√§lle kurssialustalle (muista tarkistaa my√∂s roskapostikansio)! Kurssi J√Ą√Ą sinulle omaksi.

TULE MUKAAN T√ĄST√Ą

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

L√∂yd√§t minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sielt√§ ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected].

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace

Tilinumero: FI5954140420014390

Viestikenttään: tunnejooga 

Summa: 87‚ā¨ (Sis.alv)

L√§het√§ sen j√§lkeen kuitti ostostasi¬†[email protected]¬†ja muista mainita mink√§ kurssin haluat¬†ja l√§het√§n sinulle tunnukset kurssille!¬†

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

Oletko kuullut puhuttavan siitä, että tunteilla on suora vaikutus fyysiseen kehoomme? Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa? 

 

Kuvittele tilannetta, jossa tunnet pelkoa….tai ajattele vaikka pelottavaa asiaa….huomaatko miten kehosi reagoi? Vatsaan voi tulla outo tuntemus, hartiat nousevat kohti korvia, sykkeesi saattaa nousta. Tämä on suora kemiallinen reaktio fyysisessä kehossa. Se lähti syntymään pelkästään ajatuksesta,  joka sitten johti tunteeseen, joka sitten johti tähän reaktioon fyysisessä kehossa. HUIKEAA VAI MITÄ?! 

 

Useinkaan ei ajatella sitä, miten tunteet tosiaan voivat manifestoitua kehossamme erilaisina fyysisinä oireina. Ajatellaanpa vielä hetki vaikka vihaa tai kiukkua…..niska-hartian alue jäykistyy, kädet puristuvat nyrkkiin ja puremme hampaita yhteen.  Kasvoihin voi nousta puna ja kuumotus. Syke nousee usein tämänkin tunteen äärellä eikö? Tai jos jännittääkin työpalaveria tai tilannetta jossa esiintyy muiden edessä? Vatsaan tulee perhosia, kädet alkavat hikoilla, jopa vatsa voi mennä kuralle! Ja nämä kaikki oireet tulivat tunteesta. 

 

Kehomme on kuin onkin upea ja ihmeellinen kokonaisuus! Tästä järjestelmästä on mahdotonta sulkea pois erilaisten tunteiden ja ajatusten vaikutusta fyysiseen kehoon ja sen oireiluihin. 

 

Kuinka usein sitten pysähdymme pohtimaan mitä kehossamme tapahtuu, erityisesti stressaavissa tai pelottavissa tilanteissa. Keho ja sen kivut, jännitykset ja hätä- viestit työnnetään liiankin usein syrjään, koska niiden katsomiseen ei riitä yleensä aika, tai rohkeus, tai molemmat. 

 

Koska viimeksi ehdit pysähtyä oman kehosi äärelle? Ehditkö kiittää sitä ja kysyä mitä se voisi tarvita voidakseen hyvin….tai edes paremmin? Liian usein jätämmekin oman kehon tarpeet taka-alalle. Kiireellinen arki ei vaan anna mahdollisuutta pysähtymään edes puoleksi tunniksi päivässä, edes vartiksi…. ja mitä sitten, saatat kysyä. Mitä haittaa siitä on, jos ei kuuntele tunteitaan ja niiden aiheuttamia reaktioita kehossa?

 

Vaikka tunteilla ei vaikutakaan olevan selkeää merkitystä fyysisessä kehossa, nämä tunteet kuitenkin väistämättä stimuloivat meitä aiheuttaen erilaisia reaktioita; pieniä ja suuria, fyysisellä tasolla. Osaamme nykyään ottaa huomioon paremmin sen, miten erilaiset tunteet rasittavat meidän kehoa, varsinkin silloin kun emme voi / osaa / halua käsitellä niitä. Jos keho on jatkuvasti erilaisten tunnereaktioiden vallassa voi tulla ylivirittyneisyyttä, hermostollisia vaivoja, kipuja ja väsymystä. Voidaan ajatella, että tunteet ovat energiaa, jotka patoutuneina kehoon aiheuttavat terveydellisiä ongelmia.  Jos emme ihan saa kiinni siitä, miksi purentamme on kireä ja päätä särkee jännittyneen niskan takia, miksi vatsa oireilee ja hengittäminen tuntuu välillä niin kovin työläältä, niin syy voi olla tunteissa joita emme tunnista. Ja jos taas näihin kehon oireisiin ei löydy lääketieteellistä syytä, usein yritämme painaa nämä kivut pois. Alamme tottua jatkuvaan pahaan oloon. Siitä tulee arkipäivää että ”aina on tuntunut tältä”. Tunnetyöskentely vapauttaa kehostamme jännityksiä ja kiputiloja ja auttaa meitä ymmärtämään itseämme ja kehoamme paremmin. Voimme oppia todella paljon uutta esimerkiksi omista tarpeistamme.

 

"En ole koskaan ollut liikunnallinen. Syynä on pääasiassa se, että olen kroonisesti sairas ja niveleni ovat yliliikkuvat. Liikunta ei anna voimia, vaan vie niitä. Toimin noin maksimissaan 25% akulla. Olen kokeillut ns. tavallista joogaa, mutta se oli liikaa nivelilleni ja sain kipuja. Päätin kokeilla Maijan rauhallista joogaa ja jestas! Ensimmäisen joogatunnin jälkeen en ole ikinä elämässäni kävellyt niin ryhdikkäästi ja ollut niin täynnä virtaa liikunnan jälkeen! Ihan uusi maailma on avautunut minulle lempeän yin-joogan kautta Maijan opastuksella. Viimeinkin minulla on liikuntamuoto, joka oikeasti auttaa eikä aiheuta minulle vammoja tai uupumusta."

KEHOMME MERIDIAANEISTA ja harjoituksien teemoista.

Samaan tapaan kuin veri kulkee suonissa, virtaa myös Qi-energia (sähköenergia) pitkin omia kanaviaan, joita kutsutaan meridiaaneiksi. Qi:n käyttämät kanavat löydettiin Kiinassa yli 5000 vuotta sitten. Tämä johti Qi:n virtauksen tutkimiseen sekä hoitokeinojen kehittämiseen sen häiriötiloihin.

Meridiaanisysteemi koostuu 12 päämeridiaanista, jotka muodostavat kehon energiaverkoston raviten ja kontrolloiden kaikkia kehon toimintoja sekä liittäen kehon osat toiminnallisesti yhteen.

Kukin näistä meridiaani-kanavista liittyy tiettyyn sisäelimeen tai sen elimen toimintoon. Kiinalaisessa lääketieteessä jokaisella elimellä on myös oma "tunteensa".

Kurssilla tutustumme kehomme pää-meridiaaneihin (keuhko/paksusuoli, munuainen/virtsarakko, maksa/sappi, sydän/ohutsuoli) ja lähdemme kohtaamaan myös tunnepuolen-asioita jokaisen harjoituksen yhteydessä. 

Tunnejooga kurssit omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi on käytössäsi ikuisesti!

  Olen huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua, syödä, levätä ja viettää arkea. Tunnejooga-kurssit syntyivät tarpeesta tuoda jooga mahdollisimman monelle ihmiselle mahdolliseksi liikuntamuodoksi. Liikunta kuuluu kaikille, niin myös jooga voi kuulua kaikille!

Asiakkaani ovat kertoneet mm joogan ja elämäntapamuutosten suotuisista vaikutuksista kehossaan;, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä.

Lue minusta lisää täältä.

Tämän tyyppiselle liikkumiselle, omaan kehoon tutustumiselle ja itsensä uudelleen löytämiselle on selvä kysyntä. Elämä todella voi olla juuri sellaista, jota olet toivonut. Otetaan ensimmäiset askeleet kohti parempaa hyvinvointia yhdessä! Olen tukenasi.

Lämmöllä,

Maija

 

Matka kehoon ja tunteisiin YIN-joogakurssi¬†NYT 87‚ā¨!

Kurssi jää sinulle omaksi ja voit tehdä harjoituksia silloin kun sinulle sopii.

  • Pys√§htyminen antaa sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi uudelleen.
  • P√§√§set tutustumaan YIN joogan omassa tahdissa omassa kodissasi. Suurena plussana on t√§m√§n kurssin harjoitusten vaikutukset tunnekuormien purkamiseen fyysisest√§ kehosta.
  • Opit kehon meridiaanij√§rjestelm√§st√§ ja siit√§, miten meridiaaneja voi hy√∂dynt√§√§ hyvinvoinnin ja tunnety√∂skentelyn yhteydess√§.
  • Saat palauttavia harjoituksia muun liikunnan rinnalle; YIN jooga vaikuttaa lihaksiston lis√§ksi my√∂s fasciaan, niveliin ja j√§nteisiin.
  • Opit hengityksen merkityksest√§ rentoutumiseen ja hermoston rauhoittamiseen ja sit√§ kautta stressitasosi laskee huomattavasti.¬†

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat s√§hk√∂postiin heti ohjeet miten kirjaudut sis√§lle kurssialustalle (muista tarkistaa my√∂s roskapostikansio)! Kurssi J√Ą√Ą sinulle omaksi.

TULE MUKAAN T√ĄST√Ą

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

L√∂yd√§t minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sielt√§ ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected].

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace

Tilinumero: FI5954140420014390

Viestikenttään: tunnejooga 

Summa: 87‚ā¨ (Sis.alv)

L√§het√§ sen j√§lkeen kuitti ostostasi¬†[email protected]¬†ja muista mainita mink√§ kurssin haluat¬†ja l√§het√§n sinulle tunnukset kurssille!

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

"Ihana harjoitus ‚̧ Ohjaus on todella selkeää ja voi vaan keskittyä nauttimaan. Ja hengitys ohjeistus tuo hurjasti lisää "tehoa tahi tuntumaa".  -Kurssilainen

 

Aloita uusi vaihe elämässä

YIN-jooga- verkkokurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

"Ihana jooga ja ohjaus jälleen‚̧ūüôŹ Tämä osa odotutti itsellään pisimpään kokeilua, ehkäpä aavistin jotenkin, että on myös haastavin. Jälkikäteen niin palkitseva olo, että juuri tähän haluan palata uudestaan." Kommentti kurssilaiselta (Sydän- ja ohutsuoli YIN joogaharjoitus)

”Elän tällä hetkellä ruuhkavuosiaikaa ja tunnen olevani kiireinen, ylivirittynyt, stressaantunut ja väsynyt.

Maijan ammattitaidolla vetämä yin jooga auttaa rentoutumaan ja saamaan ajatukset hetkeksi irti arjen oravanpyörästä. Pitkät, ihanat venytykset vetreyttävät jäykkää kehoa ja tekee hyvää olla rauhassa itsensä ja omien ajatustensa kanssa.
Joogan jälkeen mieli on levollinen ja keho rentoutunut. Säännöllisesti tehtynä yin jooga pitää kehon kivuttomampana ja antaa päiviin lisää energiaa.
Lämmin suositus‚̧ԳŹ”
Heli

"Todella hyvä harjoitus! Liikkeitä tehdään niin pitkään, että niihin ennättää keskittyä kunnolla ja rauhoittua! Olo on todella hyvä harjoituksen jälkeen. Kiitos!"

 

"Nyt löytyi kireyksiä joka puolelta. levoton oli koko harjoituksen ja pieni itkukin tuli. tämä harjoitus varmaan pitää toistaa useaan otteeseen ennen kuin kireydet häviää, mut ihana olo kaikesta huolimatta, kiitos ♥ÔłŹ"

"Ihana rauhallinen harjoitus! Minun hyvin vaikeaa opetella oikeaa hengitystä, mutta näin rauhallisessa harjoituksessa hengitykseenkin oli helppo keskittyä!" ILTA YIN

  Jos koet vastustusta lähteä sukeltamaan syvemmälle itseesi ja sisäiseen maailmaasi muista, että tutustumalla itseesi ja kehoosi uudelleen autat itseäsi vapautumaan haitallisista uskomuksista ja ajatuksista jotka voivat estää sinua elämästä täyttä elämää.

Lähde siis rohkeasti matkalle takaisin omaan kehoon ja sen sisimpään!

 Kohtaamalla tunteitasi ja sisäistä maailmaasi teet valtavasti tilaa uudelle. Tämä YIN joogakurssi on lempeä mutta tehokas tapa avataa lukkoja kehossa sekä fyysisesti, että psyykkisesti.

Voit edetä omassa tahdissasi, omassa kodissasi, turvassa ja tuettuna ‚̧ԳŹ Kurssi jää sinulle omaksi ilman aikarajaa!

Tule mukaan tästä