TULE MUKAAN TÄSTÄ

Milloin viimeksi pysähdyit kuuntelemaan, miltä kehossasi tuntuu, ja mitä se voisi tarvita voidakseen paremmin tässä arjen pyörityksessä?

 Tämä vähintään 8 viikkoa kestävä YIN-joogakurssi antaa meille mahdollisuuden sukeltaa syvälle omaan kehoomme. Saamme käpertyä itsemme äärelle rauhassa ja kuunnella mitä kehomme haluaa meille kertoa. 

Kiire, stressi ja suorituspaineet pitävät meidän huomion vahvasti ajatuksissa ja suorituksissa; olemme koko ajan ”päämme sisällä”. 

Tämä kurssi on sinulle, jos koet, ettet saa mielen hälinää hiljennettyä ja tarvitset siihen apukeinoja.

Emme ihan saa kiinni siitä, miksi purentamme on kireä ja päätä särkee jännittyneen niskan takia, miksi vatsa oireilee ja hengittäminen tuntuu välillä niin kovin työläältä. Jos näihin oireisiin ei löydy lääketieteellistä syytä, usein yritämme painaa nämä kivutkin pois. Alamme tottua jatkuvaan pahaan oloon, Siitä tulee arkipäivää…..”aina on tuntunut tältä”.

Tämä kurssi on sinulle, jos kehossasi on kiputiloja ja jumituksia, ja uni on katkonaista tai levotonta ylivirittyneen hermoston takia.

Keho ja sen kivut, jännitykset ja hätä- viestit työnnetään syrjään koska niiden katsomiseen ei riitä aika, tai rohkeus, tai molemmat. 

Opimme jättämään omat tarpeet taka-alalle koska emme halua vaikuttaa itsekkäiltä. 

Tämä kurssi on sinulle, jos tarvitset kipeästi omaa tilaa ja aikaa.

Hoidamme muita ja hyvin usein kiireessä hylkäämme itsemme. Totumme kaikenlaisiin vaivoihin tai piilotamme ne särkylääkkeiden tai erilaisten piristeiden avulla. 

On aika pysähtyä. Mitä sinulle kuuluu? Yritätkö kenties juosta pakoon tunteita jotka yrittävät kehostasi nousta, koska et tiedä mitä niillä tekisit?  Onko sinun vaikea kohdata tiettyjä tunteita koska ne ovat olleet kiellettyjä tai häpeällisiä? Nämä niin sanotut kielletyt, häpeälliset ja vaikeat tunteet syntyvät tarpeesta tulla nähdyksi. Omana itsenä omine tarpeineen. Niiden kohtaaminen lempeästi ja armollisuudella avaa sinulle kokonaan uuden maailman, jossa uskallat tuoda esille myös sen, mitä itse tarvitset ja haluat.

Kehomme on upea kokonaisuus ja siitä järjestelmästä on siis mahdotonta sulkea pois esimerkiksi tunteiden ja ajatusten vaikutus fyysiseen kehoon ja sen toimintaan. Jos koet vastustusta lähteä sukeltamaan syvemmälle itseesi ja sisäiseen maailmaasi muista, että tutustumalla itseesi ja kehoosi uudelleen autat itseäsi vapautumaan haitallisista uskomuksista ja ajatuksista jotka voivat estää sinua elämästä täyttä elämää.

Lähde siis rohkeasti matkalle takaisin omaan kehoon ja sen sisimpään!

 Kohtaamalla tunteitasi ja sisäistä maailmaasi teet valtavasti tilaa uudelle. Tämä YIN joogakurssi on lempeä mutta tehokas tapa avataa lukkoja kehossa sekä fyysisesti, että psyykkisesti. 

KEHOMME MERIDIAANEISTA

Samaan tapaan kuin veri kulkee suonissa, virtaa myös Qi-energia (sähköenergia) pitkin omia kanaviaan, joita kutsutaan meridiaaneiksi. Qi:n käyttämät kanavat löydettiin Kiinassa yli 5000 vuotta sitten. Havainto johti Qi:n virtauksen tutkimiseen sekä hoitokeinojen kehittämiseen sen häiriötiloihin.

Meridiaanisysteemi koostuu 12 päämeridiaanista, jotka muodostavat kehon energiaverkoston raviten ja kontrolloiden kaikkia kehon toimintoja sekä liittäen kehon osat toiminnallisesti yhteen.

Kukin näistä meridiaani-kanavista liittyy tiettyyn sisäelimeen tai sen elimen toimintoon. Kiinalaisessa lääketieteessä jokaisella elimellä on myös oma "tunteensa".

Kurssilla tutustumme kehomme pää-meridiaaneihin (keuhko/paksusuoli, munuainen/virtsarakko, maksa/sappi, sydän/ohutsuoli) ja lähdemme kohtaamaan myös tunnepuolen-asioita jokaisen harjoituksen yhteydessä. 

YIN joogassa pysymme asennoissa pidempiä aikoja kuin muissa joogatyyleissä. Hengitellään kireyksiin ja jännityksiin. YIN-jooga asanat (asennot) vaikuttavat lihaksiston lisäksi myös meidän faskiaan, niveliin ja jänteisiin koska olemme pitkään samassa asennossa jolloin keholla on aikaa reagoida syvemmin liikkeisiin.

Kurssi sisältää:

Eri tunne-teemoilla olevia YIN-harjoituksia, kaksi muuta YIN harjoitusta, yksi hengitystä avaava ja rauhoittava harjoitus ja yksi hermostoa ja suolistoa tehokkaasti rauhoittava harjoitus. Kurssin alussa on info-video josta saat ohjeita kurssin käyttöön.

Eri tunneosiot kannattaa tehdä annetussa järjestyksessä jos tunnetyöskentely ei ole sinulle tuttua, ja jokaista osiota / tunneteemaa ainakin 2 viikkoa ennen seuraavaan siirtymistä.

Jotta tunnetyöskentely olisi mahdollisimman lempeää, tulisi kurssin läpikäynti kestää vähintään 8 viikkoa vaikka saat kaiken materiaalin heti!

SURU:

90min keuhko/paksusuoli YIN jooga

30min keuhko/paksusuoli YIN jooga

 

PELKO:

80min munuaiset/virtsarakko YIN jooga

30min munuaiset/virtsarakko YIN jooga

 

TURHAUTUMINEN/KIUKKU:

90min maksa/sappi YIN jooga

30min maksa/sappi YIN jooga

 

RAKKAUS ja ILO tai PELKO ja HÄPEÄ AVAUTUA RAKKAUDELLE ja ILOLLE

70min sydän/ohutsuoli YIN jooga

30min sydän/ohutsuoli YIN jooga

 

MUITA HARJOITUKSIA:

55min Hengittäen rauhaa ja tilaa kehoon -  sis. hengitysharjoituksen ja joogaosion

Ilta-YIN noin 30min - super-rentouttava!

Aamu-YIN noin 30min - vetreyttä ja virtaa aamuun!

 

BONUKSENA:

70min vagushermo/psoaslihas joogaharjoitus (sis. infovideon!)

Tarvitset harjoituksiin jooga-bolsterin (tai vastaavan; esim. rullatun tukevan peiton tai ison, tukevan tyynyn) ja mahdollisesti 1-2 pienempää tukevaa tyynyä tai joogablokit.

 

”Hengittäen rauhaa testattu yksin eilen illalla. En tiedä oliko palleajumi, mutta todella rauhoittava vaikutus, ja mielestäni avasi mahdollisuuden hengittää syvempään -> rentouttava signaali hermostolle.Tein tuon joogaosan perään. Paljon kivaa settiä jonka otan kyllä kropanhuoltoon pysyväiskäyttöön. En tiedä mikä oli mutta iso roska tuli molempiin silmiin kun tuota teki, vahvoja voimakkaita sanoja myös. Mielestäni toimi, ja ei mitenkään liian raskas oli kunto mikä tahansa.” Mies 42v

Matka kehoon ja tunteisiin YIN-joogakurssi NYT  87€

Kurssi jää sinulle omaksi ja voit tehdä harjoituksia silloin kun sinulle sopii.

  • Pysähtyminen antaa sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi uudelleen.
  • Pääset tutustumaan YIN joogan omassa tahdissa omassa kodissasi. Suurena plussana on tämän kurssin harjoitusten vaikutukset tunnekuormien purkamiseen fyysisestä kehosta.
  • Opit kehon meridiaanijärjestelmästä ja siitä, miten meridiaaneja voi hyödyntää hyvinvoinnin ja tunnetyöskentelyn yhteydessä.
  • Saat palauttavia harjoituksia muun liikunnan rinnalle; YIN jooga vaikuttaa lihaksiston lisäksi myös fasciaan, niveliin ja jänteisiin.
  • Opit hengityksen merkityksestä rentoutumiseen ja hermoston rauhoittamiseen ja sitä kautta stressitasosi laskee huomattavasti.

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi on käytössäsi lopun elämääsi. Jos sinulla herää  kysymyksiä tai haluat maksaa tilisiirrolla kurssin voit olla yhteydessä Maijaan  [email protected] 

(vastailen arkisin 9-17.)

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella hakusanoilla Wellness Maija Grace. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Saat tunnukset parissa arkipäivässä kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

Tunnejooga kurssit omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi appin avulla! Kurssi on käytössäsi ikuisesti!

"Ihana harjoitus ❤ Ohjaus on todella selkeää ja voi vaan keskittyä nauttimaan. Ja hengitys ohjeistus tuo hurjasti lisää "tehoa tahi tuntumaa".  -Kurssilainen

 

Aloita uusi vaihe elämässä

YIN-jooga- verkkokurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

Hei, olen Maija Grace

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.
Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

"Ihana jooga ja ohjaus jälleen❤🙏 Tämä osa odotutti itsellään pisimpään kokeilua, ehkäpä aavistin jotenkin, että on myös haastavin. Jälkikäteen niin palkitseva olo, että juuri tähän haluan palata uudestaan." Kommentti kurssilaiselta (Sydän- ja ohutsuoli YIN joogaharjoitus)

”Elän tällä hetkellä ruuhkavuosiaikaa ja tunnen olevani kiireinen, ylivirittynyt, stressaantunut ja väsynyt.

Maijan ammattitaidolla vetämä yin jooga auttaa rentoutumaan ja saamaan ajatukset hetkeksi irti arjen oravanpyörästä. Pitkät, ihanat venytykset vetreyttävät jäykkää kehoa ja tekee hyvää olla rauhassa itsensä ja omien ajatustensa kanssa.
Joogan jälkeen mieli on levollinen ja keho rentoutunut. Säännöllisesti tehtynä yin jooga pitää kehon kivuttomampana ja antaa päiviin lisää energiaa.
Lämmin suositus❤️”
Heli

Matka kehoon ja tunteisiin YIN-joogakurssi 87€!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi on käytössäsi lopun elämääsi. Jos sinulla herää  kysymyksiä tai haluat maksaa tilisiirrolla kurssin voit olla yhteydessä Maijaan  [email protected] 

(vastailen arkisin 9-17.)

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella hakusanoilla Wellness Maija Grace. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Saat tunnukset parissa arkipäivässä kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!