...ja onnelliset, virkeät ja vetreät aamut jatkuvat aina vaan! NAPPAA TÄSTÄ UUSIN AAMUJOOGAPAKETTI jatkoksi jo aiemmalle kurssillesi TAI vaikka ihan uutena settinä! 

 

Saat jälleen 7 uutta aamuharjoitusta joista nauttia herätessäsi uuteen päivään!

Kokeile kerran päivässä aamulla joogaharjoitusta ja huomaa, miten keho kiittää loppupäivän!

 

Onko keho aamuisin jäykkä? Onko turvotuksia ja tukkoisuutta? 

Kaipaatko aamuun uutta virtaa? Jotain mikä ei vie liian paljon aikaa mutta on tehokasta ja samalla juuri sinun keholle sopivaa? 

Kehon päivittäisen energiavirtauksen ja aineenvaihdunnan elvyttämiseen ei välttämättä tarvita suuren suuria ja vaikeita, pitkiä ponnisteluja jotka voivat väsyttää hermostoa liikaa. 

 

Tämä 7 päivän aamujoogat SARJA 2 -minikurssi tuo aamurutiiniisi uutta intoa ja iloa. Liikkeistä löytyy jotain jokaiselle, sillä jokainen harjoitus on teemaltaan erilainen. 

Tämä 7 päivän aamujoogat sarja 2 -minikurssi tuo aamurutiiniisi uutta intoa ja iloa. Liikkeistä löytyy jotain jokaiselle, sillä jokainen harjoitus on teemaltaan erilainen. 

Kokeile tästä pätkä Lauantain Koko vartalo - aamujoogaa!

 

Harjoitukset herättävät aineenvaihduntasi heti aamulla, elvyttäen nestekiertoa ja verenkiertoa. Turvotukset lähtevät nopeammin liikkeelle, mieli on virkeämpi ja olo pirteämpi koko päivän, kun keho saa liikettä heti aamulla. Harjoitukset ovat sopivan pituisia aamuun, jolloin sinun ei tarvitse ottaa liian pitkiä hetkiä joogaan: tällöin harjoitus tulee tehtyä, kun aikaa sille riittää.

 

"Kiitos Maija 😍 Aamu on ihana aloittaa joogalla ja toivon, että tästä tulee loppuelämän tapa 🙏 Ainakaan tämä alku ei ole sinusta kiinni. Pidän tavastasi ohjata 👍"

Kurssi sisältää 7 päivän ajan joka päivälle uuden harjoituksen (voit palata näihin koska vaan):

Maanantai: Koko kehon ihana aamujooga 19min

Tiistai: Yläselkä, hartiat ja olkanivelet 18min

Keskiviikko: Energiat liikkeelle! 17min

Torstai: Tuolijooga 22min 

Perjantai: Alaselkä vetreäksi 19min

Lauantai: Koko keholle avausta 20min

Sunnuntai: Aamumeditaatio - KIITOLLISUUS 15min (Musiikki Johannes Brotherus ja Jonttu Luhtavaara - yksinoikeudella Tunnajoogalle)

NYT 7 päivän aamujoogat SARJA 2 hintaan 24,90€!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi ilman aikarajaa.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 24,90€ (Sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] ja muista mainita minkä kurssin haluat.

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

Aloita uusi vaihe elämässä

Tälle minikurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

 

Mitä sarja 1 kurssista sanotaan:

"Ihanat aamun harjoitukset❤️ Sopivan kevyet, kun voimia ei nyt ole haastavampiin. Joskus on hyvä palata tässäkin ns. alkuun"

 

"Jooga ollut tauolla melkein kesän yli, harmi. Eilisen ja tämänpäivän aamujoogat yhdessä, aivan upea aloitus kehon huollolle. Aion nyt aloittaa myös aineenvaihdutajoogan uudelleen. Kiitos Maija 💕"

 

"Ihan paras tapa aloittaa marraskuinen aamu on tehdä tämä harjoitus kynttilänvalossa muun perheen vielä nukkuessa. Nuo maisemat ja äänet muistuttavat lempeästi, että kesä tulee taas ❤️ Nyt on aika hellittää ja levätä."

Hei, olen Maija Grace.

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Tunnejooga kurssit omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi on käytössäsi ikuisesti!

"Olen ollut tosi tyytyväinen näihin aamujoogiin, jotka sain aloitettua kesälomalla. Nyt töiden alkaessa olen jatkanut. Aluksi vatsat ja reidet vähän kipeytyvät (hyvällä tavalla!), mutta ei enää ensi kerran jälkeen. Olet mahtava ohjaaja!"  - selkäranka jooga 20min aamujoogat sarja 1

"Mukavalla tavalla erilaista ja minun keholleni oiva aamun aloitus. Myös joogaava jack russelini piti erityisesti käsien maahan tiputtamisesta :) Oli todella hauskaa, rentouttavaa ja hyödyllistä - kiitos !" - perjantai voimaa 20min aamujoogat sarja 1

"Minä olen myös nauttinut näistä erilaisista aamujoogista. Ja voin kuvitella, että talvella on ihana katsoa näitä kesämaisemia. Nämä ovat myös mukavan lyhyitä, joten näitä tuntuu helpolta yhdistellä, jos jonakin aamuna kaipaa lisää. Tänään ehdin vasta illalla tämän viimeisen ääreen, joten siitä tuli viilentävä iltajooga parvekkeella. Huomenna taas uuteen aamuun ja uudelle kierrokselle! Kiitos paljon, Maija!" - selkärankajooga 20min aamujoogat sarja 1

NYT 7 päivän aamujoogat SARJA 2 hintaan 24,90€!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella ?

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected]. Muista mainita myös ystäväsi nimi ja sähköpostiosoite.

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 24,90€ (Sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] ja muista mainita minkä kurssin haluat.

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!