Onko keho aamuisin jäykkä?

Onko turvotuksia ja tukkoisuutta?

Tuntuuko ettei aamu lähde millään käyntiin ja sama olo jatkuu pitkälle päivään?

Onko aamurutiinisi lähinnä sellainen, että raahaudut kahvinkeittimen luokse ja juot puoli pannullista kahvia ennen kuin heräät uuteen päivään?

Kaipaatko siis aamuun uutta virtaa ja iloa? Jotain mikä ei vie liian paljon aikaa, mutta on tehokasta ja samalla juuri sinun keholle sopivaa? Nyt on aika tutustua aamu-joogaan. Jos ajattelet, että jooga on liian vaikeaa ja kuuluu lajina vain notkeille ihmisille, jotka kykenevät vääntäytymään mitä ihmeellisimpiin asentoihin, ja että jooga on jonkinlainen outo uskonto niin unohda nämä mielikuvat! Kehon päivittäisen energiavirtauksen ja aineenvaihdunnan elvyttämiseen ei välttämättä tarvita suuren suuria ja vaikeita, pitkiä ponnisteluja jotka voivat väsyttää hermostoa liikaa. Pienet onnistumisen kokemukset motivoivat jatkamaan oman hyvinvoinnin parissa. Sinä olet tämän kaiken arvoinen! 

 Osallistuessasi aamujooga-kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän mutta tehokkaan joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa stressaavien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia loppupäiväksi. 

Parasta on se, että aineenvaihdunta tehostuu heti aamulla! Saatat huomata myös suolistolle suotuisat vaikutukset jo lyhyelläkin harjoituksella. 

Kokeile kerran päivässä aamulla joogaharjoitusta ja huomaa, miten keho kiittää loppupäivän!

Tule mukaan nyt kesähintaan!

Tämä 7 päivän aamujoogat-minikurssi tuo aamurutiiniisi uutta intoa ja iloa. Liikkeistä löytyy jotain jokaiselle, sillä jokainen harjoitus on teemaltaan erilainen. 

Kokeile tästä pätkä Lauantain Keskivartalo Hereille - aamujoogaa!

 

Harjoitukset herättävät aineenvaihduntasi heti aamulla, elvyttäen nestekiertoa ja verenkiertoa. Turvotukset lähtevät nopeammin liikkeelle, mieli on virkeämpi ja olo pirteämpi koko päivän, kun keho saa liikettä heti aamulla. Harjoitukset ovat sopivan pituisia aamuun, jolloin sinun ei tarvitse ottaa liian pitkiä hetkiä joogaan: tällöin harjoitus tulee tehtyä, kun aikaa sille riittää.

 

"Kiitos Maija 😍 Aamu on ihana aloittaa joogalla ja toivon, että tästä tulee loppuelämän tapa 🙏 Ainakaan tämä alku ei ole sinusta kiinni. Pidän tavastasi ohjata 👍"

Kurssi sisältää 7 päivän ajan joka päivälle uuden harjoituksen (voit palata näihin koska vaan):

 

Maanantai: Hengittäen aamuun 17min

Tiistai: Flow 13min

Keskiviikko: Tasapainoilua 15min

Torstai: Ravistelut 10min

Perjantai: Voimaa 20min

Lauantai: Keskivartalo Hereille 20min

Sunnuntai: Selkärankajooga 20min

 

Kurssin harjoitukset on kuvattu luonnossa, maisemat ovat ihanat ja elvyttävät näin myös mieltäsi!

"kiitos😍 Olen nyt viikon tehnyt kanssasi aamujoogan ja olen myyty. Mieli ja keho pyytää tekemään harjoituksia, vaikka ajattelisin että jätän tänään väliin. ❤kiitos näistä ihanista lempeistä aamuista🙏"

NYT 7 päivän aamujoogat kesähintaan 19,90€ (norm. 24,90€)!

Saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi ilman aikarajaa.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Aloita uusi vaihe elämässä

Tälle minikurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. 

 

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin.

 

Mitä kurssista sanotaan:

"Ihanat aamun harjoitukset❤️ Sopivan kevyet, kun voimia ei nyt ole haastavampiin. Joskus on hyvä palata tässäkin ns. alkuun"

 

"Jooga ollut tauolla melkein kesän yli, harmi. Eilisen ja tämänpäivän aamujoogat yhdessä, aivan upea aloitus kehon huollolle. Aion nyt aloittaa myös aineenvaihdutajoogan uudelleen. Kiitos Maija 💕"

 

"Ihan paras tapa aloittaa marraskuinen aamu on tehdä tämä harjoitus kynttilänvalossa muun perheen vielä nukkuessa. Nuo maisemat ja äänet muistuttavat lempeästi, että kesä tulee taas ❤️ Nyt on aika hellittää ja levätä."

Hei, olen Maija Grace.

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Tunnejooga kurssit omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi on käytössäsi ikuisesti!

"Olen ollut tosi tyytyväinen näihin aamujoogiin, jotka sain aloitettua kesälomalla. Nyt töiden alkaessa olen jatkanut. Aluksi vatsat ja reidet vähän kipeytyvät (hyvällä tavalla!), mutta ei enää ensi kerran jälkeen. Olet mahtava ohjaaja!"  - selkäranka jooga 20min

"Mukavalla tavalla erilaista ja minun keholleni oiva aamun aloitus. Myös joogaava jack russelini piti erityisesti käsien maahan tiputtamisesta :) Oli todella hauskaa, rentouttavaa ja hyödyllistä - kiitos !" - perjantai voimaa 20min

"Minä olen myös nauttinut näistä erilaisista aamujoogista. Ja voin kuvitella, että talvella on ihana katsoa näitä kesämaisemia. Nämä ovat myös mukavan lyhyitä, joten näitä tuntuu helpolta yhdistellä, jos jonakin aamuna kaipaa lisää. Tänään ehdin vasta illalla tämän viimeisen ääreen, joten siitä tuli viilentävä iltajooga parvekkeella. Huomenna taas uuteen aamuun ja uudelle kierrokselle! Kiitos paljon, Maija!" - selkärankajooga 20min

NYT 7 päivän aamujoogat 19,90€ (norm. 24,90€)!

Saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi.

TULE MUKAAN TÄSTÄ