TERVEYTTÄ JA HYVINVOINTIA SELÄLLE AMMATTITAIDOLLA, MONIPUOLISESTI JA LEMPEÄSTI!

 Tunnejooga®

Terve Selkä 

Tule mukaan tästä

Kaipaako selkäsi liikettä ja avausta muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle?

 

Onko alaselkäsi usein jäykkä ja väsynyt?

 

Onko sinun vaikea rentoutua?

 

Huomaatko erityisesti stressin lisäävän kipuja niskassa, selässä ja lantiossa?

 

Teetkö istumatyötä joka haittaa selkäsi hyvinvointia?

 

Onko arkesi hyvin stressaavaa ja kiireistä ja tarvitset lyhyempiä joogaharjoituksia?

 

Haluatko oppia myös rentouttamaan selkääsi ja kehoasi jotta ymmärrät stressin ja stressihormonien vaikutuksen kiputiloihisi?

 

Onko sinulla heikkoutta syvemmissä tukilihaksissa, erityisesti keskivartalossa, joka saa selkäsi väsymään nopeasti?

 

Kaipaatko palauttavaa ja avaavaa liikettä arkeesi?

 

Oletko halunnut kokeilla joogaharjoituksia muttet ole löytänyt itsellesi sopivaa kurssia?

 

Toivotko joogakurssilta ohjausta apuvälineisiin ja vaihtoehtoisiin liikkeisiin ja jopa kokonaan tuolissa tai sen avulla tehtäviin liikkeisiin?Tervetuloa Tunnejooga- Terve Selkä kurssille minun, Maija Gracen kanssa! Jos etsit monipuolisia, lempeitä mutta tehokkaita harjoituksia tukemaan selkäsi hyvinvointia lue lisää! Tämä kurssi ei jätä kylmäksi, sillä se on koostettu ottaen huomioon ihmiskeho kokonaisuutena, ei ainoastaan erillisinä, kipuilevina “osina”.

 

6 viikon kurssilla (joka jää omaksi) saat kattavan paketin joka sisältää 28 joogaharjoitusta selän vahvistamiseen, liikkuvuuden parantamiseen, rentoutumiseen ja kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Tarvitset 3-4 kertaa viikossa 30 minuuttia omaa aikaa. Nyt on se hetki, jolloin laitat oman selän hyvinvoinnin “TO DO” listasi kärkeen!

 

Tule mukaan 6 viikon Tunnejooga® Terve Selkä -verkkokurssille nyt 147€!

Haluan mukaan!

Mitä enemmän tulee ikää, sitä tärkeämmäksi tulee se, että selkämme on parhaassa mahdollisessa kunnossa. Aloita ennaltaehkäisevä harjoittelu ajoissa! 

Tässä kattavassa ja monipuolisessa paketissa on 28 harjoitusta jotka jäävät omaksi ilman aikarajaa.

Terve Selkä - käsite  koostuu mielestäni suuremmasta kokonaisuudesta, varsinkin jos selkä kipuilee mutta mitään erityistä syytä ei kiputiloihin löydy. Kurssilla työskenetelemmekin lempeästi mutta tehokkaasti myös ylä- ja alaraajojen alueilla, vahvistamme syviä selkärangan tukilihaksia ja annamme tilaa myös stressitasojen alentamiselle meditaatiolla ja hengitysharjoituksilla. Stressihormonien tiedetään lisäävän kipua, jolloin stressin vähentämisellä on merkittävä vaikutus ja sitä EI pidä ohittaa.

 

Erityisesti selkäkipuun liittyy usein ahdistusta ja jopa masennusta joihin voimme vaikuttaa rentoutumisella ja kehon tuntemusten tutkiskelulla. Hyväksyvä ja lempeä mutta samalla ratkaisukeskeinen harjoittelu antaa jokaiselle tunteen siitä, että voi ottaa haltuun oman selkänsä terveyden. Kun toimii oman kehonsa hyväksi, voi kokea olevansa vahvasti oman hyvinvoinnin “päällikkö”.

 

Monipuolinen liike todella on parasta mitä voimme selällemme (ja koko keholle!) tarjota. Selän liikkeisiin kuuluu etutaivutukset, taaksetaivutukset, sivutaivutukset, lempeät kierrot ja selänpidennysliikkeet. Kuinka paljon selkärankasi saa näitä liikkeitä omassa arjessasi? Valitettavan usein meidän selkärangan liikuttaminen jää tosiaan etu - ja taaksetaivutusten tasolle. Se aiheuttaa usein lihasten heikkoutta ja niiden tukkoisuutta joka pienentää selkärankamme liikkuvuutta. Huonosti liikkuva selkäranka voi rajoittaa liikkumistamme jopa perus-arkiaskareissa…..syntyy ikävä oravanpyörä joka jossain vaiheessa alkaa aiheuttamaan kipuja ja kolotuksia.

 

Kaikkia yllämainittuja liikesuuntia tulee aina hyvin koostetussa joogaharjoittelussa ja vaikka selkäsi ei olisikaan tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa kunnossa, sen lempeää liikuttamista ja vahvistamista ei pidä pelätä. Pelko selän “hajoamisesta” on itsellenikin varsin tuttua, sillä elämäni aikana olen joutunut kokemaan vaikeitakin kipu-jaksoja. Lempeydellä ja selän tuntemusten, sen kykyjen ja rajojen kuuntelemisella voi todella itse vaikuttaa sen hyvinvointiin. Tunnejooga- Terve Selkä kurssi syntyikin ajatuksesta, että omat kokemukseni ja toipumiseni voi antaa muille toivoa ja energiaa lähteä toipumisen ja vahvistumisen tielle! On tärkeä muistaa ettei kyse ole useinkaan “lopunelämän” tilanteesta jos selässä on kipuja. Tekemällä oikeita asioita voimme todella auttaa itseämme.


 

Tunnejooga - Terve Selkä  kurssi on upea vaihtoehto Suomessa lisääntyviin tuki- ja liinkuntaelin sairauksien ehkäisyyn. Haluatko sinäkin jaksaa paremmin ja pidempään terveessä kehossa? Miltä tuntuisi voida toimia kivuttomassa ja vetreässä kehossa vielä vuosiakin eteenpäin? Oletko valmis tekemään hyviä päätöksiä ja näkemään vaivaa oman selkäsi hyvinvoinnin edistämiseksi? Totuus on kuitenkin se, ettei kukaan voi tätä päätöstä ja työskentelyä tehdä puolestasi. Nyt on sinun aikasi; tuoda oma terveytesi etusijalle.

Tule mukaan Terve Selkä -kurssille

"Kiitos hyvästä harjoituksesta jota piti päästä heti kokeilemaan. Olen tällaista toivonutkin ja haluaisinkin saada selkäni kuntoon lievistä vaivoista. Sopivat lempeät mutta vahvat liikkeet ja tuntui että oli turvallista tehdä. Kiitos taas Maija"

Kurssilainen

"Maija Gracen joogat on ekaa kertaa lukuisia kokeilleena sellaisia joita haluaa tehdä eikä tunne itteään jäykäksi surkimukseksi vaan neuvoo oikeat asanat myös meille "rautakangille". Oon innoissani ekaa kertaa elämässäni!"

Kurssilainen

Tunnejooga® Terve Selkä sisältää:

1 Alaselkä 15 min / 15min / 15min (yht.3 osiota 45 min)

2 Kipumeditaatio 27 min

3 Jalat ja pakarat 30min - takaketjun avaus

4 Kädet / yläselkä / hartiat 20min (tuolissa)

5 Jalat / pakarat 22 min (tuolissa)

6 Lantio / lonkat 30min (tuolissa ja lattialla)

7 Niska / hartiat 20min - purennan rentoutus (tuolissa)

8  Kädet / yläselkä / hartiat 20min - ranteiden vahvistus

9 Kädet / yläselkä / hartiat 17min - ranteiden vahvistus (tuolia käyttäen)

10 Alaselkä 25min - core harjoitus

11 Jalat / pakarat 25min - jumala(tar) harjoitus

12 Rintaranka / yläselkä 18min (tuolissa)

13 Jalat / pakarat 30min - etuketjun avaus

14 Yläselkä / hartiat 20min - lapapunnerusharjoitus

15 Rentouttava hengitysharjoitus 32min

16 Kädet / hartiat / yläselkä 20min (voi tehdä tuolissa myös)

17 Lantio /alaselkä 30min YIN- jooga

18 Lantio 23 min (lantionpohja)

19 Lantio 23min (lantionpohja tuola käyttäen)

20 Alaselkä 25min - rullaukset ja taivutukset

21 Rintaranka / yläselkä 30min (voi tehdä tuolissa)

22 Pakarat (tuolissa osa) 

23 Core-harjoitus 31min

24 Rintaranka / yläselkä 29min - bolsteria käyttäen

25 Hartiat / yläselkä / alaselkä 33min (tuolissa ja lattialla)

26 Jalat 28min - soturi harjoitus

 

BONUKSENA SAAT VIELÄ:

Myötätuntoa keholleni meditaatio (viikolla 2)

Koko selän harjoitus 20min (viikolla 6)

 

Tunnejooga kurssit ovat omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi jää sinulle omaksi!

Tunnejooga® Terve Selkä nyt 147€

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAEDULLA?

maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 147€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] ja muista mainita minkä kurssin haluat! 

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

”Uupumuksen myötä jäi liikunta lähinnä koirien kanssa metsässä rauhassa haahuiluun. Keho alkoi olla kankea ja kipeä. Varsinkin aamut alkoivat tuntua suorastaan mummoilulta, kun ähisin ja uikutin, että sain pikkuhousut jalkaan. Maijan lymfakiertoa avaavat matalankynnyksen ohjelmat saivat minut jälleen muistamaan miten hyvää venyttely tekeekään keholle. Energiaa virtaa taas, keho tuntuu kevyemmällä ja joustavammalta. Nyt olen jo aloitellut pikku hiljaa muutakin liikuntaa joogan rinnalle."
 
Tunnejooga kurssilainen

 

”On kyllä jo tässä vaiheessa ollut hintansa arvoista. Itse olen ollut aina sellainen riuhtova liikkuja - joogaa olen aiemmin kokeillut, mutta sielläkin silloin ajattelin, että pitää riuhtoa täysillä, että on tehoa.
Tämä kokemus, että lempeydelläkin etenee, on kyllä minulle iso kokemus. Huomaa kyllä, että Maijalla on hyvä koulutuspohja ja oikeasti tietoa ihmisen fysiologiasta. Hyvin otettu huomioon mahdolliset rajoitteet ym. Liikkeet ovat turvallisia tehdä varmasti kenelle tahansa.”

 

Tunnejooga Kurssilainen

Kärsitkö niska-hartiavaivoista? Valitettavasti erityisesti naisilla on heikkoutta käsissä ja hartioissa. Ylävartalolihasten vavistaminen auttaa pitämään ryhtimme kunnossa ja monet huomaavat vahvistumisen myötä kiputilojen vähentymisen hartioissa. Tunnejooga- Terve Selkä kurssilla paneudumme myös yläselän alueen vahvistamiseen, rentouttamisen ja lempeän avaamisen lisäksi. Aineenvaihdunta elpyy hartioiden alueella tuoden helpotusta kiputiloihin ja jäykkyyksiin. Vahvistuvat lihakset tukevat niskan seutua ja rankaa tukevat pienetkin lihakset alkavat toimia toivotulla tavalla.

 

Istumatyö taas heikentää pakaralihaksiamme, sillä istuessa lonkankoukistajat ja lonkat ovat asennossa jossa pakarat ovat “venytystilassa” ja käyttämättöminä pitkiäkin aikoja. Monilla onkin todella suurta heikkoutta pakaralihaksissa. Lonkankoukistajien kireys vie lantiota väärään asentoon, jolloin alaselkä voikin oireilla kireistä lonkankoukistajalihaksista ja heikoista pakaralihaksista johtuen. Tunnejooga - Terve Selkä  kurssilla vahvistamme pakaralihaksia ja avaamme lonkankoukstajia. Tämä voi auttaa erityisesti alaselkävaivojen ja myös jopa polvivaivojen korjaantumiseen.

 

Selkä ja muu keho ei siis tarvitse useinkaan pelkästään venyttelyä, vaan myös liikkeitä jotka vahvistavat. Tämän on otettu huomioon tällä kurssilla!

Kokeile Terve Selkä -kurssia alta:

Lantionpohjan ja tämän alueen lihasten jännitykset vetävät lantiotamme ja alaselkää epäedullisiin asentoihin, aiheuttaen kiputiloja ja lisäten tiukkuutta entisestään. Stressi lisää jännitystä lantiossa joten lantionpohjaa rentouttavat ja lihaksia pidentävät harjoitukset auttavat kiputilojen vähentämisessä. Terve selkä kurssilla keskitymme myös rentoutumiseen, joka on avainasemassa jännityskiputilojen vähentämisessä.

 

Kehomme on luoto LIIKKUMAAN ja kun tämä liike puuttuu elämästämme, aiheutamme sekä fyysistä että henkistä huonovointisuutta ja ennenaikaista vanhenemista itsellemme. Tutkimukset osoittavat, että liikkumattomuus voi olla yhtä haitallista terveydellemme kuin tupakointi, joka johtaa mm sydän ja verisuonisairauksiin, 2 tyypin diabetekseen ja tietyntyyppisiin syöpiin. Fyysinen ja henkinen hyvinvointimme riippuu niin voimakkaasti liikunnasta, että kehon liikkumattomuus on ajateltu olevan jopa yksi riskitekijä ennenaikaiseen kuolemaan ympäri maailmaa.

 

Säännöllinen liikunta (edes 30 minuuttia kerralla) on tehokas tapa vähentää stressiä, ahdistusta ja masennusta. Sen lisäksi, että laskemme riskiä sairastua kroonisesti, liikuttamalla kehoamme lisäämme energiatasoja ja yleistä hyvinvointiamme. 

 

Liikkumattomuus lisää kehomme ennenaikaista vanhenemista; menetämme lihasmassaa, joka voi lisätä heikkoutta, loukkaantumisriskiä ja vähentynyttä koordinaatiokykyä. Liikkumattomuus lisää myös aivojemme ennenaikaista vanhenemista lisäämällä muistiongelmia ja aivosumua. Lisäämällä liikuntaa arkeemme voimme vähentäää näitä riskejä huomattavasti!

Onko 30min tai alle riittävä aika liikuntasuoritukselle?

Kyllä! Monet ajattelevat, että 30 minuuttia tai alle kestävä harjoitus ei riitä tuomaan hyötyjä keholle ja mielelle. Kuitenkin noin puolen tunnin harjoitus on todellakin riittävä aika….kun vaan tehdään oikeita asioita.

Lyhyempikin harjoitus on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Pienetkin panostukset kasvattavat tulosta ajan kuluessa sillä vaikka fyysinen harjoitus olisi todella lyhyempi, se silti hyödyttää hyvinvointiasi tehokkaasti!

 

Kuten missä tahansa elämäsi alueella, kyse on siitä MITÄ tekee tuon 30 minuutin kanssa. On sitten kyseessä liikuntasuoritus, meilin lähettäminen tai muun asian hoitaminen, jos sinulla on 30 minuuttia aikaa ja voit tehdä edes OSAN tehtävästäsi, kannattaa se tehdä tietysti eikä jäädä pohtimaan liiallisesti asiaa…jolloin sekin 30min menikin jo asian vatvomiseen.

 

Tunnejoogan Terve Selkä kurssin harjoitukset ovat 30 minuuttia tai alle….nyt ei ole siis sellaistakaan ongelmaa, ettei aika riittäisi harjoituksen tekemiseen. PIENIKIN SIJOITUS OMAAN HYVINVOINTIIN ON PAREMPI KUIN EI MITÄÄN. Varsinkin kun on oman selän hyvinvoinnista kyse. Jos koet ettei sinulla ole muutaman kerran viikossa puoli tuntia aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi, NYT on aika pysähtyä ja muuttaa tämä kierre…joka todella tulee kostautumaan jossain vaiheessa myöhemmin. Ennaltaehkäisy on AINA parasta!

 

Oli kyseessä sitten panonpudotus, lihasmassan lisääminen tai vaikka nykyisen painon ylläpito; 30 minuutin harjoitus voi todella auttaa sinua pysymään tavoitteissasi. Usein myös pienet askelee johtavat suurempiin…mutta JOSTAIN on aloitettava. Ota arkeesi nämä pienet askeleet ja huomaa, miten kehosi ja mielesi alkavat pyytämään lisää.

 

Tämä kurssi on sinulle jos:

 • sinulla on 3-4 kertaa viikossa 6 viikon ajan 20-30 minuuttia aikaa paneutua harjoituksiin joita on yhteensä 28 (kurssi jää omaksi joten mahdollisen harjoittelukatkoksen sattuessa voit aloittaa uudelleen tai jatkaa siitä mihin jäit)
 • olet valmis ottamaan vastuuta selkäsi hyvinvoinnista ja  ajattelet, että toipuminen on myös sinulle mahdollista kuten kaikille muillekin
 • olet kyllästynyt odottamaan että “joku muu” hoitaa kehosi kuntoon (sitä päivää ei muuten tule koskaan)
 • haluat lempeitä mutta tehokkaita harjoituksia
 • olet valmis kokeilemaan joogaa ja ymmärrät, että jooga EI ole ainoastaan notkeille hippityypeille tarkoitettu jotka taipuvat mitä ihmeellisimpiin solmuihin!
 • haluat laskea stressihormonitasojasi ja ymmärrät että jo tämä pelkästään voi auttaa kiputilojen vähentämisessä
 • haluat kokea parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia
 • olet kyllästynyt ylisuorittamaan ja pakottamaan kehoasi liian haastaviin suorituksiin
 • haluat koke miten hyvältä kehossai oleminen voi TODELLA tuntua! <3

 

Tämä kurssi EI ole sinulle jos:

 • sinulla on tulehdustila selässä tai akuutti välilevyn pullistuma
 • et halua kokeilla joogaharjoituksia
 • et ole valmis ottamaan 3-4 kertaa viikossa 20-30 minuuttia aikaa itsellesi
 • et pääse lattialle (iso osa harjoituksista tehdään seisten ja tuolissa myös, mutta voit tutustua vaihtoehtooisesti Tuolijooga- minikurssiini www.tunnejooga.fi/tuolijooga )
Haluan mukaan!

Hei, olen Maija Grace.

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

Biodynaaminen kraniosakraalikoulutus 2022-2023

"Kiitos Maija - toteutustapasi sopii juuri tällaiselle 'suorittamisesta irti päästäneelle', mutta apua kehon jämähtäneeseen tilaan kaipaavalle"

"Enemmän kuin vastinetta rahalle. Sopii monentasoiselle. Lisäksi Maijan ohjaus miellyttävää ja rauhallista. Luulin, etten pidä nettijoogasta, mutta toisin kävi." 

Aloita uusi vaihe elämässä

Terve Selkä verkkokurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi riippumatta turvallisesti ja omassa rauhassa ammattilaisen ohjauksessa. ET tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Optimaalista olisi, että pääset lattialle istumaan (erilaisia istuma-asentovaihtoehtoja annetaan kurssilla) ja selinmakuulle.  KUITENKIN, kun käyt läpi tätä sivua löydät listan harjoituksista joita löytyy kurssilta ja voit huomata, että olen tehnyt osan harjoituksista myös tuoliversioina jolloin ei tarvitse mennä lattialle, ja monet harjoitukset tehdään jokatapauksessa tuolia käyttäen. Älä siis lannistu vaikka et heti pääsisi lattialla tehtäviin harjoituksiin! Kurssi JÄÄ omaksi joten kiirettä ei ole suorittaa kaikkia harjoituksia, Anna keholle aikaa vahvistua ja vetreytyä.

Tarvitset joogamaton, bolsterin tai ison tyynyn korvikkeeksi (esim sohvatyyny tai rullattu iso peitto), joogaremmin tai esimerkiksi kylpytakin vyön, pienemmän tyynyn istuma-asentoja varten, mahdollista pehmustetta polvien alle ja tukevan tuolin ilman käsinojia.

Osallistuessasi Terve Selkä kurssille päätät ottaa ansaittua aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi monipuolisten joogaharjoitusten avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä sen lisäksi, että keho vahvistuu ja vetreytyy. 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Keho vahvistuu, selkää tukevat lihakset saavat uutta voimaa ja aineenvaihdunta kiittää! Aineenvaihdunnan elpyminen ja stressitasojen laskeminen ei auta vain esimerkiksi painon pudotukseen ja sen hallintaan, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin. Vahvistunut kehon lihaksisto tukee selkärankaasi ja ryhtiäsi, vähentäen mahdollisia selkäkipuja ja kehon jäykkyyksiä.

Saat hyvinvoivan ja elpyneen kehon, hyvän mielen ja voit kokea myös onnentunteita onnistumisista. Kuten olen jo aiemmin maininnut, pienikin sijoitus oman selän terveyden ylläpitämiseksi maksaa itsensä takaisin myöhemmin moninkertaisesti. Ota aikaa hoitaa kehoasi, olet todella sen arvoinen!

 

Aloita jo tänään!

 

Aloita jo tänään!
Tervetuloa Tunnejooga- Terve Selkä kurssille minun, Maija Gracen kanssa! Jos etsit monipuolisia, lempeitä mutta tehokkaita harjoituksia tukemaan selkäsi hyvinvointia niin tämä kurssi on sinulle! Tämä kurssi ei jätä kylmäksi, sillä se on koostettu ottaen huomioon ihmiskeho kokonaisuutena, ei ainoastaan erillisinä, kipuilevina “osina”. 

Tunnejooga® Terve Selkä sisältää:

1 Alaselkä 15 min / 15min / 15min (yht.3 osiota 45 min)

2 Kipumeditaatio 27 min

3 Jalat ja pakarat 30min - takaketjun avaus

4 Kädet / yläselkä / hartiat 20min (tuolissa)

5 Jalat / pakarat 22 min (tuolissa)

6 Lantio / lonkat 30min (tuolissa ja lattialla)

7 Niska / hartiat 20min - purennan rentoutus (tuolissa)

8  Kädet / yläselkä / hartiat 20min - ranteiden vahvistus

9 Kädet / yläselkä / hartiat 17min - ranteiden vahvistus (tuolia käyttäen)

10 Alaselkä 25min - core harjoitus

11 Jalat / pakarat 25min - jumala(tar) harjoitus

12 Rintaranka / yläselkä 18min (tuolissa)

13 Jalat / pakarat 30min - etuketjun avaus

14 Yläselkä / hartiat 20min - lapapunnerusharjoitus

15 Rentouttava hengitysharjoitus 32min

16 Kädet / hartiat / yläselkä 20min (voi tehdä tuolissa myös)

17 Lantio /alaselkä 30min YIN- jooga

18 Lantio 23 min (lantionpohja)

19 Lantio 23min (lantionpohja tuola käyttäen)

20 Alaselkä 25min - rullaukset ja taivutukset

21 Rintaranka / yläselkä 30min (voi tehdä tuolissa)

22 Pakarat (tuolissa osa) 

23 Core-harjoitus 31min

24 Rintaranka / yläselkä 29min - bolsteria käyttäen

25 Hartiat / yläselkä / alaselkä 33min (tuolissa ja lattialla)

26 Jalat 28min - soturi harjoitus

 

BONUKSENA SAAT VIELÄ:

Myötätuntoa keholleni meditaatio (viikolla 2)

Koko selän harjoitus 20min (viikolla 6)

 

Tunnejooga kurssit ovat omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi jää sinulle omaksi!

Kaikki tämä nyt hintaan 147€

"Hei! Olen mukana tunnejoogakurssilla ja haluan kiittää Sinua lämpimästi ihanista joogatunneista! Sinusta välittyy uskomaton sisäinen ja ulkoinen kauneus, ja tyylisi kertoa eri liikkeistä ja niiden vaikutuksista on erinomainen. Nautin todella paljon! Kiitos!”

Maria

"Kiitos sinulle nautittavasta paketista! Sulla on niin mukavan lempeä, hyväksyvä, pakottamaton ote asiaan! Olen ehtinyt elämäni aikana kohdata monenlaisia ohjaajia ja erilaisia liikunta,- jooga yms modaliteetteja. Näissä sun ohjaamissa harjoitteissa sielu, mieli ja sydän lepää ❤”

Kirsi

Onko sinulla kysymyksiä?

Tarkista jos löydät vastauksen siihen tästä alta! Muuten voit olla yhteydessä [email protected]. Maija vastailee kysymyksiisi arkisin 9-17 välillä.

Tunnejooga® Terve Selkä nyt 147€

Kurssilla nyt myös 30 päivän tyytyväisyystakuu! Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAEDULLA?

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 147€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] ja muista mainita minkä kurssin haluat! 

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!