KÄYNNISTÄ AINEENVAIHDUNTASI LEMPEÄSTI MUTTA TEHOKKAASTI

 Aineenvaihdunta­Jooga osa 2

 Sama konsepti - uudet harjoitukset!

Video Poster Image

Oletko kyllästynyt kuulemaan, että ainoastaan kovatehoinen ja piiskaava liikunta voi tehostaa aineenvaihduntaasi ja auttaa pudottamaan painoa?

 

Oletko satunnainen liikkuja, joka kaipaa jotain uutta ja unelmoi omasta hetkestä kehon hellimisen parissa, samalla elvyttäen nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, ja vahvistaen keskivartalon syviä lihaksia?

 

Oletko ajatellut, että joogaa olisi kiva kokeilla, mutta mietit osaatko tai pystytkö tekemään liikkeitä?

 

Elätkö ruuhkavuosia ja aikasi ja jaksamisesi on rajallista?

 

Onko kehossasi jäykkyyksiä ja jännityksiä?

 

Kärsitkö stressivatsaoireista?

 

Oletko väsynyt rääkkäämään itseäsi pikaisten tulosten toivossa? Kaipaatko aloittelijana enemmän kehoa hellivää ja kokonaisvaltaisempaa liikkumista? 

 

Oletko unohtanut itsesi arjen kiireeseen ja stressiin, johon hermostosi on reagoinut voimakkaasti?

Keho on turvonnut, paino ei laske vaikka mitä tekisit. Yrität lisätä kierroksia, vähennät ruuan määrää. Silti keho ei päästä irti neste turvotuksesta ja kuonasta. Nukut huonosti. Lisäät silti kierroksia ja treenaat vielä kovemmin. Paino ei vaan putoa! "Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!" on enemmän kuin tuttu lause sinulle.... olet kadottanut yhteyden kehoosi ja sen tarpeisiin.

STOP! Olet eloonjäämis-moodissa; se tarkoittaa, ettei kehosi ymmärrä mitä siltä pyydät. Stressitasot kasvavat arjen kiireen ja paineen keskellä ja kun kortisolin määrä lisääntyy kehossa päivästä toiseen (stressihormoni), niin pian tilanne on vielä huonompi. 

Ainoa vastaus on hidastaa. Tai pysähtyä hetkeksi kokonaan ja arvioida tilanne uudelleen.

Sano EI pakottamiselle ja kehon ruoskinnalle. Lähde matkalle tutustumaan uudelleen oman kehosi tarpeisiin. Olen tukenasi.

 

 Tämä on aineenvaihduntaa hellivä ja herättävä, kehon syviä lihaksia vahvistava ja hermostoa rauhoittava verkkokurssi, jossa pääset tutustumaan joogan maailmaan kehoa kuunnellen, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita.  Saat kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla. Liikkeet ovat selkeästi ohjattuja ja aloittelijallekin sopivia. Myös jatkotason joogaajat hyötyvät kurssista, sillä jokaiselle viikolle on laadittu myös TASO 2 harjoitus.

 

Mitä jos olisitkin arjessasi hetken aikaa vain ITSELLESI hyvä?

Tule mukaan uuteen 5 viikon AineenvaihduntaJooga osa 2 -verkkokurssille nyt 87€!

Haluan mukaan!

Ota nämä aineenvaihduntaa hellivää ja herättävää, kehon syviä lihaksia vaihvistavia ja hermostoa rauhoittavat harjoitukset osaksi arkeasi. Etene omassa tahdissasi. Missä vain milloin vain.

MIKSI AINEENVAIHDUNNAN TEHOSTAMINEN ON TÄRKEÄÄ? 

 Hyvä kehon aineenvaihdunta tarkoittaa sitä, että keho kuluttaa sen energiamäärän jonka syöt. 

Jos paino nousee vaikka kuinka yrität sitä hallita syömällä oikein ja oikeita määriä, voi aineenvaihduntasi olla eri syistä hitaampi. Silloin painoa ja turvotuksia voi kertyä kehoon. 

Aineenvaihdunnan parantaminen ei kuitenkaan ole vain sitä, että painetaan 100-lasissa täysillä ja yritetään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita ja rasvaa. Tällainen toiminta voi itseasiassa sabotoida kokonaan kehon kykyä toimia normaalisti ja tehokkaasti.

Se voi esimerkiksi aiheuttaa lymfaaattisen järjestelmän ja lihaksiston tukkoisuutta, jolloin aineenvaihduntatuotteet eivät pääse poistumaan kudoksista. Tämä taas voi aiheuttaa selluliittia (joka ei ole siis ainoastaan ylipainoisten ihmisten ongelma!). Liiallinen kuormitus ilman palauttavia harjoituksia voi siis kerryttää kehoon kuonaa ja turvotusta enemmän kuin ymmärrämmekään.

Jooga on oiva tapa avata kehoa, auttaa elimistöä poistamaan kuonaa ja turvotusta, lisätä aineenvaihduntaa lempeästi mutta tehokkaasti ja rauhoittaa hermostoa; kaikki nämä ovat tärkeitä elementtejä painonhallinnassa  ja painonpudotuksessa.

MIKSI KESKIVARTALON VAHVISTAMINEN TUKEE KEHOASI MONIN TAVOIN? 

KESKIVARTALON HALLITSEMINEN auttaa meitä mm ylläpitämään hyvää ryhtiä. Jokaisen ryhti on tietysti erilainen, eikä kaikki voi tavoitella täysin samanlaista tilaa kuin toinen mutta tiedämme, että mitä enemmän tukea ja aktivointia saamme keskivartalon syviin lihaksiin, sitä helpompaa on ylläpitää ryhtiä ja vähentää erilaisia kipu- ja epätasapainotiloja kehossa. 

Suurella osalla ihmisistä on hallintavaikeuksia ja heikkoutta keskivartalossa. Syinä tähän ovat usein kehon lihasten epätasapaino (esimerkiksi yksipuolisesta liikkumisesta) ja vääränlaiset asentotottumukset omassa arjessa. Myös lantion väärä asento voi olla syynä ja joogaharjoitukset ovat omiaan avaamaan lantion jumituksia ja jäykkyyksiä, jolloin se voi löytää uudelleen “paikkansa”. Tämä voi helpottaa syvien tukilihasten heräämistä ja niiden toimintaa ja korjata esimerkiksi alaselän kiputiloja tehokkaasti (usein alaselän kivut voivat johtua lantion väärästä asennosta).

Tämän kurssin core-harjoitukset kohdentuvat nimenomaan syviin tukilihaksiin, jotka usein unohtuvat treenatessa “pyykkilautavatsaa”. Meitä opetetaan usein käyttämään suuria, pinnallisia lihaksia, jolloin vahvistumista tapahtuu ainoastaan “pinnalla” eikä tärkeissä, syvissä lihaksissa.

Tiesitkö, että keskivartalon syvät lihakset tukevat myös meidän alaraajojen liikkumista? Jotta jalkojemme liikkeet olisivat tasapainoiset, tarvitsemme kehomme “ydintä”, joka tukee meitä oikeastaan kaikessa liikkumisessa.

Keskivartalolihaksiston hallinta on suoraan yhteydessä myös kipeytyviin ranteisiin, jonka kanssa monet kamppailevat joogatessa. Mitä yhteyttä on keskivartalolihaksiston hallinnan ja joogaharjoituksissa kipeytyvien ranteiden välillä? No paljonkin!

 “En voi joogata kipeytyvien ranteiden takia” on lause jonka kuulen usein, ja se on herättänyt minut ottamaan huomioon nimenomaan tätä uudessa AineenvaihduntaJooga osa 2 kurssissa! Kun teemme erilaisia joogaliikkeitä joissa olemme käsien varassa, on tärkeää, että löydämme yhteyden myös keskivartalossa oleviin asentoa tukeviin lihaksiin! Jos emme löydä / osaa aktivoida keskivartaloa oikein, kompensoimme siirtämällä koko kehon painoa käsille….jolloin usein voi tulla ranteisiin väsymystä ja kipua.

Kun kehomme saa tukea syvältä sisältä asti, kivut ja jännitykset jotka voivat johtua epätasapainotiloista lihaksistossa vähenevät huomattavasti. Kireät lihakset voivat rentoutua, kun lihaskuntoa on harjoitettu myös syvältä sisältäpäin. Tällöin kehon asennon säilyttäminen itselle hyvänä ei vaadi niin paljon ponnistelua. Tasapaino liikkumisessa ja omassa arjessa yleensäkin pysyy hyvänä ja sitä on myös mahdollista edelleen parantaa!

Hengittämisestä tulee kevyempää ja hapensaannista tehokkaampaa, kun mm pallealihas voi rentoutua. Tähän voi päästä vasta, kun lihaksisto on tasapainoisempi. 

"Reipas 2 kk takana ihanan Maijan joogaa. Oliskohan ollut n. kahden vkon kohdalla, kun huomasin että refluksivaivat olivat tiessään. Hartia, niska yms. jomotukset ovat tiessään. Teen lähes joka päivä jonkun Maijan harjoituksen."

Anne

"Jooga on ollut jotenkin helppoa tehdä kotona yksin ja turvotus on lähtenyt, vaikka en uskonut mukaan lähtiessäni, että näin iisillä liikunnalla tapahtuu mitään muutosta. Samoin selän ja niskan kipuilu on taas helpottanut, kun liikuttaa muitakin osiaan kuin vain jalkojaan lenkillä. Siispä kiitos"

Päivi

Nyt se on täällä...

AineenvaihduntaJooga osa 2!

Lisää aineenvaihduntaa helliviä ja herätteleviä harjoituksia sekä aivan aloittelijoille, että taso 2 harjoituksia kaipaaville.

Tutustu joogan pehmeään ja tasapainoiseen maailmaan, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita. Saat edetä ja kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla. Aineenvaihdunnan elvyttämisen lisäksi harjoitukset hyödyttävät suolistoasi ja ruuansulatustasi ja voit rauhoittaa hermostoasi ja tasapainottaa kehon mahdollisia puolieroja. AineenvaihduntaJooga osa 2 on 5 viikon verkkokurssi, joka JÄÄ SINULLE OMAKSI!

 

TASO 1 harjoitukset

Jokaiselle viikolle avautuu yksi taso 1 joogaharjoitus pituudeltaan 25 - 45 min. Nämä harjoitukset sopivat kaikentasoisille. Lähdemme lempeästi mutta tehokkaasti käynnistämään aineenvaihduntaa.

TASO 2 harjoitukset

Jokaiselle viikolle avautuu myös taso 2 harjoitus pituudeltaan 29 - 40 min. Nämä harjoitukset ovat suunniteltu teille, jotka kaipaatte vähän lisää haastetta. Kurssi jää sinulle omaksi, joten ehdit kehittymään hyvin taso 1 taso 2 joogajaksi rauhassa omassa tahdissasi.

CORE-harjoitukset

Nämä harjoitukset ovat suunniteltu vahvistamaan syviä tuki-lihaksia. Jokaiselta viikolta löydät yhden CORE-harjoituksen pituudeltaan 20 - 25 min. Keskivartalon hallitseminen auttaa meitä ylläpitämään hyvää ryhtiä ja tukevat ala-raajojemme liikehdintää.

Rentouttavat harjoitukset

On tärkeä muistaa myös levätä ja rentoutua, sen takia olen lisännyt jokaiselle viikolle myös 33 - 44 min pituisen rentouttavan harjoituksen. Nämä harjoitukset auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä.

Eteneminen

Jokaisella viikolla löydät kyseisen viikon harjoituksen. Viiden viikon jälkeen avaamme sinulle osion josta löydät nämä harjoitukset kategorioittain, jotta jatkoharjoittelu sujuisi helpommin. Kurssi jää sinulle omaksi, joten voit tehdä harjoituksia milloin vain myös 5 viikon jakson jälkeen.

Harjoittele missä vain milloin vain!

Tunnejooga kurssit ovat omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä osoitteesta www.tunnejooga.fi tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi jää sinulle omaksi!

Aineenvaihdunta­Jooga osa 2

nyt 87€.

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: aineenvaihduntajooga2 
Summa: 87€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] 

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

”Uupumuksen myötä jäi liikunta lähinnä koirien kanssa metsässä rauhassa haahuiluun. Keho alkoi olla kankea ja kipeä. Varsinkin aamut alkoivat tuntua suorastaan mummoilulta, kun ähisin ja uikutin, että sain pikkuhousut jalkaan. Maijan lymfakiertoa avaavat matalankynnyksen ohjelmat saivat minut jälleen muistamaan miten hyvää venyttely tekeekään keholle. Energiaa virtaa taas, keho tuntuu kevyemmällä ja joustavammalta. Nyt olen jo aloitellut pikku hiljaa muutakin liikuntaa joogan rinnalle."
 
Elina 49v

 

”On kyllä jo tässä vaiheessa ollut hintansa arvoista. Itse olen ollut aina sellainen riuhtova liikkuja - joogaa olen aiemmin kokeillut, mutta sielläkin silloin ajattelin, että pitää riuhtoa täysillä, että on tehoa.
Tämä kokemus, että lempeydelläkin etenee, on kyllä minulle iso kokemus. Huomaa kyllä, että Maijalla on hyvä koulutuspohja ja oikeasti tietoa ihmisen fysiologiasta. Hyvin otettu huomioon mahdolliset rajoitteet ym. Liikkeet ovat turvallisia tehdä varmasti kenelle tahansa.”

 

Tunnejooga Kurssilainen

Tämän kurssin hyödyt aineenvaihdunnalle, keskivartalon tukilihaksistolle ja hermostolle ovat moninaiset:

Opit uudellen tuntemaan mitkä ovat oman kehosi tarpeet. Joogassa olemme läsnä itsellemme, arvostelematta ja ilman turhia vaatimuksia. Olemalla läsnä opimme kuulemaan todelliset viestit siitä mitä tarvitsemme.

Joogassa tehdyt kiertoliikeet keskivartalolle lisäävät kevyesti painetta suolistossa ja ruuansulatuselimissä. Sisäelimet kaipaavat aktivointia samalla tavalla kuin muukin keho (lihakset, nivelet). Kun keho ja elimet ovat säästöliekillä ja tukkoiset, aineenvaihdunta ei pääse oikeuksiinsa. Tällä kurssilla aktivoimme kehoa uskomattoman kokonaisvaltaisesti.

Kiinalaisesta lääketieteestä ja joogasta tutut meridiaanit saavat myös jooga-harjoituksissa aktivointia (akupunktiopisteet sijaitsevat näissä meridiaaneissa eli kehomme "sähköjohdoissa"). Tästä näkökulmasta katsottuna meridiaanit korreloituvat eri sisäelimiin jolloin esimerkiksi juuri ruuansulatuselinten meridiaaneja stimuloimalla (fyysisen liikkeen stimuloinnin lisäksi) päästään vaikuttamaan ruuansulatukseen.

AineenvaihduntaJooga verkkokurssilla

  • pääset tutustumaan joogaan lajina rauhassa, omassa kodissasi ja omaan tahtiin
  • saat kurssin käyttöön jolla ei ole aikarajaa, sen kesto on vähintään 5 viikkoa riippuen siitä, miten pitkään viivyt jokaisen viikon kohdalla - siirtyen eteenpäin vasta kun keho on valmis
  • opit joogaliikkeitä, jotka eivät vaadi liiallista ponnistamista tai erityistä notkeutta tai vahvuutta
  • pääset takaisin yhteyteen omaan kehoon ja sen todellisiin tarpeisiin
  • opit kuuntelemaan kehoasi, et mieltäsi, joka usein kertookin kaikenlaisia tarinoita siitä, mitä PITÄISI tehdä jotta on tarpeeksi tehokas tai miten PITÄISI suorittaa tehokkaasti
  • saat monipuolisia harjoituksia; joka viikko uudet taso 1 ja taso 2 joogaharjoitukset, erillisen keskivartaloharjoituksen ja tietysti kehoa hellivän harjoituksen.  Voit vaihdella harjoiitusten välillä päivän tarpeen ja kehon olotilan mukaan 
  • saat rutiiniisi palauttavia harjoituksia muiden liikuntatottumusten rinnalle
  • opit hengittämään   rauhallisemmin ja hermostoa paremmin tukien aineenvaihduntasi ja suolistosi toiminta tehostuu ja elpyy
Haluan mukaan!

Hei, olen Maija Grace.

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

Biodynaaminen kraniosakraalikoulutus 2022-2023

"Kiitos Maija - toteutustapasi sopii juuri tällaiselle 'suorittamisesta irti päästäneelle', mutta apua kehon jämähtäneeseen tilaan kaipaavalle"

"Enemmän kuin vastinetta rahalle. Sopii monentasoiselle. Lisäksi Maijan ohjaus miellyttävää ja rauhallista. Luulin, etten pidä nettijoogasta, mutta toisin kävi." 

Aloita uusi vaihe elämässä

AineenvaihduntaJooga osa 2- verkkokurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. Ainoa vaatimus on, että pääset lattialle istumaan (erilaisia istuma-asentovaihtoehtoja annetaan kurssilla) ja selinmakuulle. Kurssilla on VAIHTOEHTOISET LIIKKEET JA APUVÄLINEET video jossa käydään läpi eniten kysyttyjä asioita.

Tarvitset joogamaton, bolsterin tai ison tyynyn korvikkeeksi (esim sohvatyyny tai rullattu iso peitto), pienemmän tyynyn, mahdollista pehmustetta polvien alle, tukevan tuolin ilman käsinojia vahtoehtoisten liikkeiden varalle.

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin. Vahvistunut keskivartalon lihaksisto tukee selkärankaasi ja ryhtiäsi, vähentäen mahdollisia selkäkipuja ja jäykkyyksiä.

Stressihormoni kortisoli on monilla meillä koholla, aiheuttaen aineenvaihdunnan hidastumista ja kehon tukkoisuutta. Tämän kurssin joogaharjoitukset auttavat kehoa palautumaan stressistä ja laskee näitä stressihormonitasoja tehokkaasti. 

Saat hyvinvoivan ja elpyneen kehon, hyvän mielen ja ehkä myös koet onnentunteita, mitkä itsesi lisäksi myös läheisesi huomaavat sinussa.

Aloita jo tänään!

Aineenvaihdunnan käynnistäminen tai tehostaminen ei tarvitse olla vaikeaa. Oikeilla harjoituksilla ja lempeällä lähestymistavalla tulokset ovat pitkäkestoisempia.

 

AineenvaihduntaJooga osa 2 sisältää:

Tervetuloa - osion, josta löydät KATSO TÄMÄ ENSIN videon, jossa käyn läpi miten kurssin kanssa kannattaa edetä, mitä tarvitset, milloin harjoituksia kannattaa tehdä jne. Olen myös kuvannut VAIHTOEHTOISET LIIKKEET JA APUVÄLINEET videon, joka kannattaa katsoa läpi. Löydät tietenkin myös LISÄEDUT osion niin kuin muillakin Tunnejoogan kursseilla!

VIIKKO 1

Taso 1 harjoitus 40 min

Taso 2 harjoitus 35 min

CORE-harjoitus 24 min

Rentouttava harjoitus 34 min

 

VIIKKO 2

Taso 1 harjoitus 40 min

Taso 2 harjoitus 40 min

CORE-harjoitus 20 min

Rentouttava harjoitus 40 min

 

VIIKKO 3

Taso 1 harjoitus 45 min

Taso 2 harjoitus 30 min

CORE-harjoitus 25 min

Rentouttava harjoitus 35 min

 

VIIKKO 4

Katso tämä ensin Aurinkotervehdyksistä

Taso 1 Harjoittele liikkeet

Taso 1 harjoitus 25 min

Taso 2 Harjoittele liikkeet

Taso 2 harjoitus 29 min

CORE-harjoitus 21 min

Rentouttava harjoitus 33 min

 

 

VIIKKO 5

Taso 1 harjoitus 35 min

Taso 2 harjoitus 30 min

CORE-harjoitus 24 min

Rentouttava harjoitus 44 min

 

KATEGORIAT (avautuvat viikko 5 jälkeen) - täältä löydät kaikki aiemmat harjoitukset selkeästi eri kategorioiden alta!

Taso 1 harjoitukset

Taso 2 harjoitukset

CORE-harjoitukset

Rentouttavat harjoitukset

 

Kurssi sisältää 20 uutta harjoitusta + kaikki info videot ja jää sinulle omaksi!

"Hei! Olen mukana tunnejoogakurssilla ja haluan kiittää Sinua lämpimästi ihanista joogatunneista! Sinusta välittyy uskomaton sisäinen ja ulkoinen kauneus, ja tyylisi kertoa eri liikkeistä ja niiden vaikutuksista on erinomainen. Nautin todella paljon! Kiitos!”

Maria

"Kiitos sinulle nautittavasta paketista! Sulla on niin mukavan lempeä, hyväksyvä, pakottamaton ote asiaan! Olen ehtinyt elämäni aikana kohdata monenlaisia ohjaajia ja erilaisia liikunta,- jooga yms modaliteetteja. Näissä sun ohjaamissa harjoitteissa sielu, mieli ja sydän lepää ❤”

Kirsi

Onko sinulla kysymyksiä?

Tarkista jos löydät vastauksen siihen tästä alta! Muuten voit olla yhteydessä [email protected]. Maija vastailee kysymyksiisi arkisin 9-17 välillä.

Mitä AineenvaihduntaJooga osa 1 kurssista sanotaan?

"Oon ihastunu tohon 65min yin-joogasarjaan. Teki niin hyvää heti kun kokeilin, et oon nyt kolmena aamuna jo tehny sen. Pientä edistystä on jo. Se miksi alunperin tää kurssi kiinnitti mun huomion oli tuo maininta aineenvaihdunnan ja lymfan tehostajana. 

Oon anatomian tenttiä vaille valmis hieroja ja uudessa hieronnan ammattitutkinnossa meillä oli ihan uutena mahdollisuutena valita lymfa lyhyesti. Ylättävää oli miten niin kevyt käsittely voi vaikuttaa vahvasti. Siksi myös joogalla lymfan aktivointi kiinnosti. Oon tehny harjoituksen joko aamulla tai illalla. Aamulla todellakin huomaa yön jälkeisen kankeuden. Mutta sen jälkeen on ihana aukinaisempi olo.

Illalla keho antaa ihan erilailla periksi ja varsinkin tuo YIN rauhottaa ennen nukkumaanmenoa. Oon aikamoinen pyörijä sängyssä ja nukahtaminen voi ottaa aikaa. Iltajoogan jälkeen oon nukahtanut vähän nopeammin. Välillä on kyllä saanut nousta jopa muutaman kerran vessaan, joka varmasti myös johtuu juodusta nesteestä. Mut mieli on silti ollut levollisempi.

Tällaiselle joka ei oo joogatunneilla käynyt, on hyväksi selkeät ohjeet ja mukava rauhallinen, miellyttävä ääni ohjaajalla.

Siis tuo ääni mun mielestä ratkaisee aika paljon. Kovin metalliset ja rahisevat äänet ärsyttää.

Kiitos taas, tää kurssi on ollut ihana lisä mun korona-arkeen.” 

Katja

 

"Olin alussa todella jäykkä oikealta puolelta ja miten ihanaa huomata, että puolierot tasoittuvat pikkuhiljaa!"

Pirkko

 

"Kiitos paljon kurssista <3

6 viikkoa alkaa olla takana, ja muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta olen joogannut joka päivä vähintään kerran, yleensä kaksi. Ihana huomata miten keho on vetreämpi, niska-hartiaseudun kivut ja jumit helpottaneet ja mielikin paljon virkeämpi.
Aika menee joogatessa todella nopeasti.

Se, että kehitystä tapahtuu, ja olo on paljon parempi motivoi kivasti jatkamaan."

Minna

Aineenvaihdunta­Jooga osa 2

nyt 87!

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: aineenvaihduntajooga2 
Summa: 87€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] 

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!