ELVYTÄ AINEENVAIHDUNTASI LEMPEÄSTI MUTTA TEHOKKAASTI

 Aineenvaihdunta­Jooga - Tärkeät tukilihakset

 

Video Poster Image

Oletko kyllästynyt kuulemaan, että ainoastaan kovatehoinen ja piiskaava liikunta voi tehostaa aineenvaihduntaasi ja auttaa pudottamaan painoa?

 

Oletko satunnainen liikkuja, joka kaipaa jotain uutta ja unelmoi omasta hetkestä kehon hellimisen parissa, samalla elvyttäen nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, ja vahvistaen keskivartalon syviä lihaksia?

 

Oletko ajatellut, että joogaa olisi kiva kokeilla, mutta mietit osaatko tai pystytkö tekemään liikkeitä?

 

Elätkö ruuhkavuosia ja aikasi ja jaksamisesi on rajallista?

 

Onko kehossasi jäykkyyksiä ja jännityksiä?

 

Oletko hukannut yhteyden keskivartalon lihaksiin jotka tukevat kehoasi monin tavoin?

 

Onko yleiset "vatsalihasten jumppaohjeet" sinulle haastavia tai aiheuttavat kipua?

 

Kärsitkö stressivatsaoireista?

 

Oletko väsynyt rääkkäämään itseäsi pikaisten tulosten toivossa? Kaipaatko aloittelijana enemmän kehoa hellivää ja kokonaisvaltaisempaa liikkumista? 

 

Oletko unohtanut itsesi arjen kiireeseen ja stressiin, johon hermostosi on reagoinut voimakkaasti?

Keho on turvonnut, paino ei laske vaikka mitä tekisit. Yrität lisätä kierroksia, vähennät ruuan määrää. Silti keho ei päästä irti neste turvotuksesta ja kuonasta. Nukut huonosti. Lisäät silti kierroksia ja treenaat vielä kovemmin. Paino ei vaan putoa! "Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!" on enemmän kuin tuttu lause sinulle.... olet kadottanut yhteyden kehoosi ja sen tarpeisiin.

STOP! Olet eloonjäämis-moodissa; se tarkoittaa, ettei kehosi ymmärrä mitä siltä pyydät. Stressitasot kasvavat arjen kiireen ja paineen keskellä ja kun kortisolin määrä lisääntyy kehossa päivästä toiseen (stressihormoni), niin pian tilanne on vielä huonompi. 

Ainoa vastaus on hidastaa. Tai pysähtyä hetkeksi kokonaan ja arvioida tilanne uudelleen.

Sano EI pakottamiselle ja kehon ruoskinnalle. Lähde matkalle tutustumaan uudelleen oman kehosi tarpeisiin. Olen tukenasi.

 

 Tämä on aineenvaihduntaa hellivä ja herättävä, kehon syviä lihaksia vahvistava ja hermostoa rauhoittava verkkokurssi, jossa pääset tutustumaan joogan maailmaan kehoa kuunnellen, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita.  Saat kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla. Liikkeet ovat selkeästi ohjattuja ja aloittelijallekin sopivia. Myös jatkotason joogaajat hyötyvät kurssista, sillä jokaiselle viikolle on laadittu myös TASO 2 harjoitus.

 

Mitä jos olisitkin arjessasi hetken aikaa vain ITSELLESI hyvä?

Tule mukaan uuteen 5 viikon AineenvaihduntaJooga - tärkeät tukilihakset verkkokurssille nyt hintaan 87€!

Haluan mukaan!

Ota nämä aineenvaihduntaa hellivää ja herättävää, kehon syviä lihaksia vaihvistavia ja hermostoa rauhoittavat harjoitukset osaksi arkeasi. Etene omassa tahdissasi. Missä vain milloin vain.

MIKSI AINEENVAIHDUNNAN TEHOSTAMINEN ON TÄRKEÄÄ? 

 Hyvä kehon aineenvaihdunta tarkoittaa sitä, että keho kuluttaa sen energiamäärän jonka syöt. 

Jos paino nousee vaikka kuinka yrität sitä hallita syömällä oikein ja oikeita määriä, voi aineenvaihduntasi olla eri syistä hitaampi. Silloin painoa ja turvotuksia voi kertyä kehoon. 

Aineenvaihdunnan parantaminen ei kuitenkaan ole vain sitä, että painetaan 100-lasissa täysillä ja yritetään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita ja rasvaa. Tällainen toiminta voi itseasiassa sabotoida kokonaan kehon kykyä toimia normaalisti ja tehokkaasti.

Se voi esimerkiksi aiheuttaa lymfaaattisen järjestelmän ja lihaksiston tukkoisuutta, jolloin aineenvaihduntatuotteet eivät pääse poistumaan kudoksista. Tämä taas voi aiheuttaa selluliittia (joka ei ole siis ainoastaan ylipainoisten ihmisten ongelma!). Liiallinen kuormitus ilman palauttavia harjoituksia voi siis kerryttää kehoon kuonaa ja turvotusta enemmän kuin ymmärrämmekään.

Jooga on oiva tapa avata kehoa, auttaa elimistöä poistamaan kuonaa ja turvotusta, lisätä aineenvaihduntaa lempeästi mutta tehokkaasti ja rauhoittaa hermostoa; kaikki nämä ovat tärkeitä elementtejä painonhallinnassa  ja painonpudotuksessa.

MIKSI KESKIVARTALON VAHVISTAMINEN TUKEE KEHOASI MONIN TAVOIN? 

KESKIVARTALON HALLITSEMINEN auttaa meitä mm ylläpitämään hyvää ryhtiä. Jokaisen ryhti on tietysti erilainen, eikä kaikki voi tavoitella täysin samanlaista tilaa kuin toinen mutta tiedämme, että mitä enemmän tukea ja aktivointia saamme keskivartalon syviin lihaksiin, sitä helpompaa on ylläpitää ryhtiä ja vähentää erilaisia kipu- ja epätasapainotiloja kehossa. 

Suurella osalla ihmisistä on hallintavaikeuksia ja heikkoutta keskivartalossa. Syinä tähän ovat usein kehon lihasten epätasapaino (esimerkiksi yksipuolisesta liikkumisesta) ja vääränlaiset asentotottumukset omassa arjessa. Myös lantion väärä asento voi olla syynä ja joogaharjoitukset ovat omiaan avaamaan lantion jumituksia ja jäykkyyksiä, jolloin se voi löytää uudelleen “paikkansa”. Tämä voi helpottaa syvien tukilihasten heräämistä ja niiden toimintaa ja korjata esimerkiksi alaselän kiputiloja tehokkaasti (usein alaselän kivut voivat johtua lantion väärästä asennosta).

Tämän kurssin core-harjoitukset kohdentuvat nimenomaan syviin tukilihaksiin, jotka usein unohtuvat treenatessa “pyykkilautavatsaa”. Meitä opetetaan usein käyttämään suuria, pinnallisia lihaksia, jolloin vahvistumista tapahtuu ainoastaan “pinnalla” eikä tärkeissä, syvissä lihaksissa.

Tiesitkö, että keskivartalon syvät lihakset tukevat myös meidän alaraajojen liikkumista? Jotta jalkojemme liikkeet olisivat tasapainoiset, tarvitsemme kehomme “ydintä”, joka tukee meitä oikeastaan kaikessa liikkumisessa.

Keskivartalolihaksiston hallinta on suoraan yhteydessä myös kipeytyviin ranteisiin, jonka kanssa monet kamppailevat joogatessa. Mitä yhteyttä on keskivartalolihaksiston hallinnan ja joogaharjoituksissa kipeytyvien ranteiden välillä? No paljonkin!

 “En voi joogata kipeytyvien ranteiden takia” on lause jonka kuulen usein, ja se on herättänyt minut ottamaan huomioon nimenomaan tätä uudessa AineenvaihduntaJooga osa 2 kurssissa! Kun teemme erilaisia joogaliikkeitä joissa olemme käsien varassa, on tärkeää, että löydämme yhteyden myös keskivartalossa oleviin asentoa tukeviin lihaksiin! Jos emme löydä / osaa aktivoida keskivartaloa oikein, kompensoimme siirtämällä koko kehon painoa käsille….jolloin usein voi tulla ranteisiin väsymystä ja kipua.

Kun kehomme saa tukea syvältä sisältä asti, kivut ja jännitykset jotka voivat johtua epätasapainotiloista lihaksistossa vähenevät huomattavasti. Kireät lihakset voivat rentoutua, kun lihaskuntoa on harjoitettu myös syvältä sisältäpäin. Tällöin kehon asennon säilyttäminen itselle hyvänä ei vaadi niin paljon ponnistelua. Tasapaino liikkumisessa ja omassa arjessa yleensäkin pysyy hyvänä ja sitä on myös mahdollista edelleen parantaa!

Hengittämisestä tulee kevyempää ja hapensaannista tehokkaampaa, kun mm pallealihas voi rentoutua. Tähän voi päästä vasta, kun lihaksisto on tasapainoisempi. 

"Oi kiitos Maija ikinä en oo osannut tehdä noita ☀️ tervehdyksiä jättänyt sit tekemättä kun en oo pysynyt mukana ...eilen tein treeni videoa ja tänään pysyin mukana 🥰 mun vasen jalka on leikattu polvesta kauan sitten ja se on alkanut taipumaan, nyt kun oon tehnyt näitä treenejä. Niin ihanaa kiitos ❤️ja sun ääni on niin rauhoittava ja lempeä .💫🌟 - aurinkoterveydyssarja

Kurssilainen

"Jooga on ollut jotenkin helppoa tehdä kotona yksin ja turvotus on lähtenyt, vaikka en uskonut mukaan lähtiessäni, että näin iisillä liikunnalla tapahtuu mitään muutosta. Samoin selän ja niskan kipuilu on taas helpottanut, kun liikuttaa muitakin osiaan kuin vain jalkojaan lenkillä. Siispä kiitos"

Päivi

Nyt se on täällä...

AineenvaihduntaJooga -Tärkeät Tukilihakset!

Lisää aineenvaihduntaa helliviä ja herätteleviä harjoituksia sekä aivan aloittelijoille, että taso 2 harjoituksia kaipaaville.

Tutustu joogan pehmeään ja tasapainoiseen maailmaan, rauhallisesti ja ilman suorituspaineita. Saat edetä ja kehittyä omassa tahdissa ja oman kehon ehdoilla. Aineenvaihdunnan elvyttämisen lisäksi harjoitukset hyödyttävät suolistoasi ja ruuansulatustasi ja voit rauhoittaa hermostoasi ja tasapainottaa kehon mahdollisia puolieroja. AineenvaihduntaJooga osa 2 on 5 viikon verkkokurssi, joka JÄÄ SINULLE OMAKSI!

 

TASO 1 harjoitukset

Jokaiselle viikolle avautuu yksi taso 1 joogaharjoitus pituudeltaan 25 - 45 min. Nämä harjoitukset sopivat kaikentasoisille. Lähdemme lempeästi mutta tehokkaasti käynnistämään aineenvaihduntaa.

TASO 2 harjoitukset

Jokaiselle viikolle avautuu myös taso 2 harjoitus pituudeltaan 29 - 40 min. Nämä harjoitukset ovat suunniteltu teille, jotka kaipaatte vähän lisää haastetta. Kurssi jää sinulle omaksi, joten ehdit kehittymään hyvin taso 1 taso 2 joogajaksi rauhassa omassa tahdissasi.

CORE-harjoitukset

Nämä harjoitukset ovat suunniteltu vahvistamaan syviä tuki-lihaksia. Jokaiselta viikolta löydät yhden CORE-harjoituksen pituudeltaan 20 - 25 min. Keskivartalon hallitseminen auttaa meitä ylläpitämään hyvää ryhtiä ja tukevat ala-raajojemme liikehdintää.

Rentouttavat harjoitukset

On tärkeä muistaa myös levätä ja rentoutua, sen takia olen lisännyt jokaiselle viikolle myös 33 - 44 min pituisen rentouttavan harjoituksen. Nämä harjoitukset auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä.

Eteneminen

Jokaisella viikolla löydät kyseisen viikon harjoituksen. Viiden viikon jälkeen avaamme sinulle osion josta löydät nämä harjoitukset kategorioittain, jotta jatkoharjoittelu sujuisi helpommin. Kurssi jää sinulle omaksi, joten voit tehdä harjoituksia milloin vain myös 5 viikon jakson jälkeen.

Harjoittele missä vain milloin vain!

Tunnejooga kurssit ovat omalla kurssialustalla jolle pääset milloin vain joko läppärillä osoitteesta www.tunnejooga.fi tai puhelimella Kajabi sovelluksen avulla! Kurssi jää sinulle omaksi!

Aineenvaihdunta­Jooga - Tärkeät tukilihakset nyt 87€

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 87€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] ja muista mainita minkä kurssin haluat ja lähetän sinulle tunnukset kurssille!

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!

”Kiitos. Nämä sinun opastukset ovat niin ihanan selkeitä. Vaikka olen joogannyt / venytellyt jonkin verran, niin ihana oli tehdä nyt just tänä aamuna tämä 1 tason treeni eilisen tanssi-illan jälkeen. Mukavasti lähti keho taas 'tottelemaan'. Ja tosiaan näin yli 60-vuotiaana nämä treenit tekevät hyvää ja keho pysyy - voisiko sanoa - elastisena."
 
Kurssilainen

 

Nämä sun joogat on parantaneet mun elämänlaatua ihan huikean paljon. Selkää on leikattu viisi kertaa ja kovilla kipulääkkeillä mennyt vuosia. Sitten sairastin vielä syövän. Mutta nyt on kipulääkkeet minimissä ja jotenkin ihanan helppoa olla. Joka aamu aloitan joogalla ja usein myös päivällä ja illalla teen rentouttavia liikkeitä. Tämä on uskomatonta ☺️ 

 

Hanna

Tämän kurssin hyödyt aineenvaihdunnalle, keskivartalon tukilihaksistolle ja hermostolle ovat moninaiset:

Opit uudellen tuntemaan mitkä ovat oman kehosi tarpeet. Joogassa olemme läsnä itsellemme, arvostelematta ja ilman turhia vaatimuksia. Olemalla läsnä opimme kuulemaan todelliset viestit siitä mitä tarvitsemme.

Joogassa tehdyt kiertoliikeet keskivartalolle lisäävät kevyesti painetta suolistossa ja ruuansulatuselimissä. Sisäelimet kaipaavat aktivointia samalla tavalla kuin muukin keho (lihakset, nivelet). Kun keho ja elimet ovat säästöliekillä ja tukkoiset, aineenvaihdunta ei pääse oikeuksiinsa. Tällä kurssilla aktivoimme kehoa uskomattoman kokonaisvaltaisesti.

Kiinalaisesta lääketieteestä ja joogasta tutut meridiaanit saavat myös jooga-harjoituksissa aktivointia (akupunktiopisteet sijaitsevat näissä meridiaaneissa eli kehomme "sähköjohdoissa"). Tästä näkökulmasta katsottuna meridiaanit korreloituvat eri sisäelimiin jolloin esimerkiksi juuri ruuansulatuselinten meridiaaneja stimuloimalla (fyysisen liikkeen stimuloinnin lisäksi) päästään vaikuttamaan ruuansulatukseen.

AineenvaihduntaJooga verkkokurssilla

  • pääset tutustumaan joogaan lajina rauhassa, omassa kodissasi ja omaan tahtiin
  • saat kurssin käyttöön jolla ei ole aikarajaa, sen kesto on vähintään 5 viikkoa riippuen siitä, miten pitkään viivyt jokaisen viikon kohdalla - siirtyen eteenpäin vasta kun keho on valmis
  • opit joogaliikkeitä, jotka eivät vaadi liiallista ponnistamista tai erityistä notkeutta tai vahvuutta
  • pääset takaisin yhteyteen omaan kehoon ja sen todellisiin tarpeisiin
  • opit kuuntelemaan kehoasi, et mieltäsi, joka usein kertookin kaikenlaisia tarinoita siitä, mitä PITÄISI tehdä jotta on tarpeeksi tehokas tai miten PITÄISI suorittaa tehokkaasti
  • saat monipuolisia harjoituksia; joka viikko uudet taso 1 ja taso 2 joogaharjoitukset, erillisen keskivartaloharjoituksen ja tietysti kehoa hellivän harjoituksen.  Voit vaihdella harjoiitusten välillä päivän tarpeen ja kehon olotilan mukaan 
  • saat rutiiniisi palauttavia harjoituksia muiden liikuntatottumusten rinnalle
  • opit hengittämään   rauhallisemmin ja hermostoa paremmin tukien aineenvaihduntasi ja suolistosi toiminta tehostuu ja elpyy
Haluan mukaan!

Hei, olen Maija Grace.

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain päivittämässä tietotaitojan eri koulutuksissa (mm hengitysterapiakoulutuksessa). Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Ohjaan joogaryhmää Sauvossa (hatha/flow/YIN) ja ryhmä kasvavaa jatkuvasti. Pidän myös yksityistunteja eri ryhmille ja TYKY- tapahtumissa luennoin terveyteen liittyvistä aiheista ja ohjaan lempeää, kaikille sopivaa joogaa.

Missioni onkin tuoda joogaa kaikille mahdolliseksi liikuntamuodoksi ja Tunnejooga-konseptin alla kulkevat kurssit uusiutuvat ja laajentuvat jatkuvasti.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti

IFA Diplomi-aromaterapeutti

Hatha-jooga ohjaajakoulutus (Yoga Vidya Mandiram, Rishikesh, Intia)

YIN-jooga ohjaajakoulutus (Kranti Yoga, Goa, Intia)

Osho Dynamic Breath therapist - koulutus (Elontuli, Lohja 2020-2022)

"Kiitos Maija - toteutustapasi sopii juuri tällaiselle 'suorittamisesta irti päästäneelle', mutta apua kehon jämähtäneeseen tilaan kaipaavalle"

"Olen tehnyt Maijan ohjaamana juuri tätä Aineenvaihduntajooga osa 2:ta usean viikon ajan ja saanut uskomattoman hyvän olon itselleni. Kehon liikkuvuus ja ryhti on parantunut, hengitys rauhoittunut ja syventynyt sekä aineenvaihdunta ja vireystila kasvanut. 🥰 Kiitos kaima! 🙏" 

Aloita uusi vaihe elämässä

AineenvaihduntaJooga osa 2- verkkokurssille voit osallistua lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi huolimatta turvallisesti ja omassa rauhassasi ammattilaisen ohjauksessa. Ainoa vaatimus on, että pääset lattialle istumaan (erilaisia istuma-asentovaihtoehtoja annetaan kurssilla) ja selinmakuulle. Kurssilla on VAIHTOEHTOISET LIIKKEET JA APUVÄLINEET video jossa käydään läpi eniten kysyttyjä asioita.

Tarvitset joogamaton, bolsterin tai ison tyynyn korvikkeeksi (esim sohvatyyny tai rullattu iso peitto), pienemmän tyynyn, mahdollista pehmustetta polvien alle, tukevan tuolin ilman käsinojia vahtoehtoisten liikkeiden varalle.

Osallistuessasi kurssille päätät ottaa aikaa itsellesi ja panostaa omaan hyvinvointiisi lempeän joogan avulla. Harjoituksissa huomaat miten voit vain antaa turhien ajatusten mennä menojaan ja harjoituksen jälkeen huomaat tilalle tulleen levollisuuden ja uusia raikkaita ajatuksia. Opit mielenhallintaa ja saat elämääsi selkeyttä. 

Jooga auttaa kireää kehoa rentoutumaan ja mieltä rauhoittumaan kiireidenkin keskellä. Henkisen kehityksen lisäksi jooga parantaa lempeän tehokkaasti liikkuvuutta, ryhtiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa, mikä parantaa huomattavasti elämänlaatua. Terve aineenvaihdunta ei auta vain painon pudotukseen, se tuo huomattavan määrän lisää energiaa päiviin. Vahvistunut keskivartalon lihaksisto tukee selkärankaasi ja ryhtiäsi, vähentäen mahdollisia selkäkipuja ja jäykkyyksiä.

Stressihormoni kortisoli on monilla meillä koholla, aiheuttaen aineenvaihdunnan hidastumista ja kehon tukkoisuutta. Tämän kurssin joogaharjoitukset auttavat kehoa palautumaan stressistä ja laskee näitä stressihormonitasoja tehokkaasti. 

Saat hyvinvoivan ja elpyneen kehon, hyvän mielen ja ehkä myös koet onnentunteita, mitkä itsesi lisäksi myös läheisesi huomaavat sinussa.

Aloita jo tänään!

Aineenvaihdunnan käynnistäminen tai tehostaminen ei tarvitse olla vaikeaa. Oikeilla harjoituksilla ja lempeällä lähestymistavalla tulokset ovat pitkäkestoisempia.

 

AineenvaihduntaJooga - Tärkeät tukilihakset sisältää:

Tervetuloa - osion, josta löydät KATSO TÄMÄ ENSIN videon, jossa käyn läpi miten kurssin kanssa kannattaa edetä, mitä tarvitset, milloin harjoituksia kannattaa tehdä jne. Olen myös kuvannut VAIHTOEHTOISET LIIKKEET JA APUVÄLINEET videon, joka kannattaa katsoa läpi. Löydät tietenkin myös LISÄEDUT osion niin kuin muillakin Tunnejoogan kursseilla!

VIIKKO 1

Taso 1 harjoitus 40 min

Taso 2 harjoitus 35 min

CORE-harjoitus 24 min

Rentouttava harjoitus 34 min

 

VIIKKO 2

Taso 1 harjoitus 40 min

Taso 2 harjoitus 40 min

CORE-harjoitus 20 min

Rentouttava harjoitus 40 min

 

VIIKKO 3

Taso 1 harjoitus 45 min

Taso 2 harjoitus 30 min

CORE-harjoitus 25 min

Rentouttava harjoitus 35 min

 

VIIKKO 4

Katso tämä ensin Aurinkotervehdyksistä

Taso 1 Harjoittele liikkeet

Taso 1 harjoitus 25 min

Taso 2 Harjoittele liikkeet

Taso 2 harjoitus 29 min

CORE-harjoitus 21 min

Rentouttava harjoitus 33 min

 

 

VIIKKO 5

Taso 1 harjoitus 35 min

Taso 2 harjoitus 30 min

CORE-harjoitus 24 min

Rentouttava harjoitus 44 min

 

KATEGORIAT (avautuvat viikko 5 jälkeen) - täältä löydät kaikki aiemmat harjoitukset selkeästi eri kategorioiden alta!

Taso 1 harjoitukset

Taso 2 harjoitukset

CORE-harjoitukset

Rentouttavat harjoitukset

 

Kurssi sisältää 20 uutta harjoitusta + kaikki info videot ja jää sinulle omaksi!

Haluan mukaan nyt hintaan 87€

"Hei! Olen mukana tunnejoogakurssilla ja haluan kiittää Sinua lämpimästi ihanista joogatunneista! Sinusta välittyy uskomaton sisäinen ja ulkoinen kauneus, ja tyylisi kertoa eri liikkeistä ja niiden vaikutuksista on erinomainen. Nautin todella paljon! Kiitos!”

Maria

"Kiitos sinulle nautittavasta paketista! Sulla on niin mukavan lempeä, hyväksyvä, pakottamaton ote asiaan! Olen ehtinyt elämäni aikana kohdata monenlaisia ohjaajia ja erilaisia liikunta,- jooga yms modaliteetteja. Näissä sun ohjaamissa harjoitteissa sielu, mieli ja sydän lepää ❤”

Kirsi

Onko sinulla kysymyksiä?

Tarkista jos löydät vastauksen siihen tästä alta! Muuten voit olla yhteydessä [email protected]. Maija vastailee kysymyksiisi arkisin 9-17 välillä.

Mitä AineenvaihduntaJooga - Tärkeät tukilihakset kurssista sanotaan?

Olen into pinkeänä täällä aloittamassa taas muunkin liikunnan  kuin pelkän kävelyn ja nämä sinun opastukset on ollut aivan ihania : ) Huomasin, että kun tein viikon niitä iltajooga harjoituksia aloin jo niistä taipumaan vähän enemmän ja päänsäryt jäi pois ja sain nukuttua huomattavasti paremmin. Ihan mahtavaa kun voi kotona tehdä näitä eikä tarvitse lähteä mihinkään : ) Sirpa

 

Hei Maija, 

olen nyt pikkuhiljaa edennyt harjoitteissani kesän aikana. Taso 1 harjoitukset sujuvat jo varsin hyvin ja tekemisessä on rauhaa ja pinnistelemättömyyttä. Taso 2 haastaa joiltakin osin; kovin notkea en ole (vaikka sekin on parantunut) ja liikkeiden siirtymät esimj jalkojen venytyksiin haastavat. Olen tehnyt maltilla ja hitaasti, mutta edistynyt koko ajan. Hienoa, että muistutat, ettei väkisin vaan sopivasti haastaen, näin on säilynyt motivaatio ja "hammaspaikat". Kiitos siis mahdollisuudesta tutustua joogaan lempeästi ja opetella kuuntelemaan kadonnutta kehon ääntä.

 

Olen vuoden ajan laiminlyönyt lihaskuntoilua ja lähinnä istunut ja opiskellut. Huhhei miten hyvä alkaa palauttamaan entistä kuntoa näillä harjoituksilla. Motivoi kun ei tule kipeäksi mutta tuntuu että tehoaa. Let's go😅Nämä core-harjoitukset on kyllä todella hyviä, tehokkaita mutta myös kaltaiselleni selkäongelmaiselle sopivia. Kiitos, Maija, kun muistat riittävästi neuvoa ja varoitella - alaselkä ei kipeytynyt yhtään!

 

Kiitos Maija näistä harjoituksista. Olen löytänyt syvät vatsalihakset! Olen myös päässyt asentoihin, joihin en kuvitellut pystyväni! Onneksi löysin sinut, jooga on tullut elämääni jäädäkseen 😊Ihana rentoutus, kiitos! Tein tämän aamulla, koska kehoni on selkäongelmien takia usein aamuisin todella kankea ja kivulias. Nyt tuntuu, että päivä lähtee paremmin käyntiin! Ajattelin tehdä vielä core-harjoituksen tänä iltana. - rentouttava harjoitusNyt minä olen löytänyt joogan uskomattoman hyvää tekevän liikkuvuutta ylläpitämään! 

Maija on ihan super hyvä ja rauhallinen ohjaaja. Kiitos paljon 🤗❤️Kiitos, rauhallinen ja selkeä ohjaus ja sopivan mittaiset harjoitukset! Lunastin kurssin jo noin viikko sitten mutta nyt vasta sain aloitettua. En usko, että pystyn päivittäin harjoituksia tekemään, mutta ehkä onkin oleellisempaa, että ylipäänsä teen ja oman tahtiini. Kurssi on kesälomalahja itselleni ja toivon, että saan luotua itselleni rutiinin joogata. Hyvältä tuntui pitkästä aikaa. Kiitos ihanasta joogasta ja hyvästä ohjauksesta🙏. Itselläni on ollut puolen vuoden tauko joogasta ja tänään sain motivaation taas käydä matolle. Kamppailen väsymyksen ja herkuttelun kierteessä ja tämä jooga tuntui juuri sopivan rauhalliselta tähän hetkeen, mutta kuitenkin tuntuu myös lihaksissa👍. Aivan ihanaa, että tähän lähdin mukaan ja itselle oli kiva huomata et tasapainokin on vielä tallella 72v huomenna 👍Kiitos. Nämä sinun opastukset ovat niin ihanan selkeitä. Vaikka olen joogannyt / venytellyt jonkin verran, niin ihana oli tehdä nyt just tänä aamuna tämä 1 tason treeni eilisen tanssi-illan jälkeen. Mukavasti lähti keho taas 'tottelemaan'. Ja tosiaan näin yli 60-vuotiaana nämä treenit tekevät hyvää ja keho pysyy - voisiko sanoa - elastisena.Tänään tuntui keho kankealta aamulla ja siksi tein tämän harjoituksen. Mukavan levollinen tahti oli asennoissa ja kappas vaan reidet olivatkin ne, jotka saivat tuntumaa lonkan avauksissa eniten. Pikku hiljaa saavat nekin kyytiä, hyvä hyvä! - rentouttava harjoitusOlen myös yllättynyt siitä, miten sitä automaattisesti istuu ja seisoo selkä suorempana heti harjoituksen jälkeen. Miten voikin vaikuttaa niin nopeasti. Toki ryhmi meinaa pian taas kadota, mutta yritän muistuttaa itseäni, että selkä suoraksi 🤣Tuntuipa hyvältä. Koskaan aiemmin en ole joogannut ja ajattelin aloittaa rentoutuksella loppuviikosta sairastetun vatsataudin jälkeen. Tuntui eniten hartioissa, johtunee kun työskentelee koko päivän tietokoneella. Ihanan rentouttavaa, vaikka samalla tuli pieni hikikin. Kiitos. - rentouttava jooga

Kiitos. Rauhallinen ohjaus ja ihan uusia tarpeellisia ohjeita esim. Selän pyöristykseen vaikka olenkin jo aiemmin joogannut. Helppo seurata ohjeita ja ihana rauha kun ei ole musiikkia taustalla 😊 - taso 1 jooga

Aineenvaihdunta­Jooga - Tärkeät tukilihakset nyt 87€

Jos maksat pankki - tai luottokortilla saat sähköpostiin heti ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle (muista tarkistaa myös roskapostikansio)! Kurssi JÄÄ sinulle omaksi kurssialustalle. Jos sinulla herää  kysymyksiä voit olla yhteydessä Maijaan [email protected] 

Tule mukaan tästä

Haluatko maksaa Edenredin, Easybreakin tai E-passin verkkomaksulla/mobiilimaksulla tai Smartum Pay - sovelluksella? (Fyysiset setelit eivät käy maksuksi).

Löydät minun yritykseni hakusanoilla Wellness Maija Grace kyseisen yrityksen sivuilta. Voit maksaa kurssin maksun sieltä ja laittaa kuitin/kuvan kuitista/maksukoodin meilitse [email protected] 

HALUATKO MAKSAA TILISIIRROLLA?

Tee näin:

Saaja: Wellness Maija Grace
Tilinumero: FI59 5414 0420 0143 90
Viestikenttään: tunnejooga 
Summa: 87€ (sis.alv)

Lähetä sen jälkeen kuitti ostostasi [email protected] ja muista mainita minkä kurssin haluat ja lähetän sinulle tunnukset kurssille!

Saat tunnukset 24-48 tunnin kuluessa kuitin toimittamisesta.

Ostamalla kurssin hyväksyt sivuston käyttöehdot.

Mikäli kaipaat apua tai sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä sähköpostitse!