Placeholder Image

Maija Grace on toiminut liikunta– ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta. Hän on työskennellyt liikunnanohjauksen parissa monia vuosia mm. ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerinä. Aikuisliikunnanohjaajan ammattitutkinnon suorittamisen rinnalla hän on valmistunut FISAF-sertifioiduksi personal traineriksi Eerikkilän urheiluopistossa. Hän on myös työskennellyt terveydenhuoltoalalla lähihoitajana. Viimeisinä vuosina hän on toiminut terveydenedistäjänä hoitaen suolistovaivoja mm. ruokavaliovalmennuksen avulla.

 

 

Placeholder Image
Placeholder Image

Jooga on tullut osaksi hänen omaa arkea ja työtä sen jälkeen, kun hän joutui kehonsa uupumisen takia vähentämään elämästään liian kuormittavaa liikuntaa. Hän huomasi, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä vähemmälläkin ”rääkkäyksellä”. Ylilikkuvan kehon kiputilat ovat vähentyneet huomattavasti joogan avulla.

 

Maija on hakenut jooganopettaja koulutuksensa Intiasta ja käy vuosittain päivittämässä tietotaitojaan siellä. Omia joogatunteja Maija on ohjannut kaksi vuotta (hatha/flow/YIN) ja ryhmät kasvavat jatkuvasti. Hän on huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua. Asiakkaat ovat kertoneet joogan suotuisista vaikutuksista, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä.

Placeholder Image

Opi tuntemaan kehosi uudelleen

 

Placeholder Image

 

Vahvistu

Placeholder Image

Hengitä

Liity sähköpostilistalleni saadaksesi lisää infoa joogasta ja uusista kursseistani!